• 9107閱讀
  • 169回復

[Browser Online Game]SD GUNDAM OPERATIONS [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 135  發表于: 2012-07-16
打自己部LV11重高出左.....

今次真係唔用古魯謝都唔得, 唔通真係要俾捷度佢食.....
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 136  發表于: 2012-07-16
我好似上左宇宙就冇見過重高...關唔關事
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 137  發表于: 2012-07-16

不是3星就冇意義
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 138  發表于: 2012-07-17
引用第136樓jov2012-07-16 19:55發表的“”:
我好似上左宇宙就冇見過重高...關唔關事 [表情]

應該唔關事, 早2日冇出過, 今日連續出左3隻 (o係宇宙)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 139  發表于: 2012-07-17
引用第137樓jov2012-07-16 20:10發表的“”:
不是3星就冇意義 [表情]

有人已經証明3星都未必有意義 (雖然我冇), 高cost先係皇道.....
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 140  發表于: 2012-07-17
引用第139樓icemanbergkamp2012-07-17 01:17發表的“”:
有人已經証明3星都未必有意義 (雖然我冇), 高cost先係皇道..... [表情]

得5cost.....如果話係3星都可能有D用....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 141  發表于: 2012-07-18
又有rare unit打 (仲有活動 exp x1.5 同 任務派card up)

打第1隻four就出佢.....

依家近中遠都有2*7用
在線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 142  發表于: 2012-07-18
引用第141樓icemanbergkamp2012-07-18 16:29發表的“”:
又有rare unit打 (仲有活動 exp x1.5 同 任務派card up)
打第1隻four就出佢..... [表情] [表情] [表情] [表情]

.......

WOW
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 143  發表于: 2012-07-18
引用第141樓icemanbergkamp2012-07-18 16:29發表的“”:
打第1隻four就出佢..... [表情] [表情] [表情] [表情]

.......

得一隻2*7...仲要係rank送既無腳自護....宇宙專用
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 144  發表于: 2012-07-18
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 145  發表于: 2012-07-19
d rare搶到甩脾......

搶左好耐搶唔到, 打lv30重高, 要200,000分先有獎.....

夾硬搞掂, 原來有4隻旦抽 (lv20+有3隻), 其中1抽中左2*6 super gundam, 總算唔錯.... (我要百式 同 z..... )
在線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 146  發表于: 2012-07-19
引用第145樓icemanbergkamp2012-07-19 18:39發表的“”:
d rare搶到甩脾......
搶左好耐搶唔到, 打lv30重高, 要200,000分先有獎..... [表情] [表情]
夾硬搞掂, 原來有4隻旦抽 (lv20+有3隻), 其中1抽中左2*6 super gundam, 總算唔錯.... [表情] (我要百式 同 z..... [表情] [表情] )

我打RARE LV3以上重高冇蛋抽
唔知要符合咩條件
分既意思係
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 147  發表于: 2012-07-19
轉左去組幾勁既team....打任務個時成行都同我一樣戰力既隊友...即時簡單好多
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 148  發表于: 2012-07-19
引用第146樓KeL2012-07-19 19:20發表的“”:
我打RARE LV3以上重高冇蛋抽
唔知要符合咩條件 [表情]
分既意思係 [表情]

RARE LV3 係 ~105000

之前既魔霸, 重高, rare 唔同lv都有基本分 (報酬確定xxx (日文=score)), 要過到先有獎品 (except臨尾打爆對手就唔夠分都ok)

分即係扣對手hp總和 (eg. 我一下~扣13000, 4野~50000, 搵多2個teammate就一共可以扣~150,000分, auto會用遠攻擊有時會miss, 手動用哂近攻擊就穩陣d)

需要分數可以睇 1) 一入對戰畫面, 敵機????hp 下面, 2) 又或者戰鬥中左上角 ranking (日文) 撳入去都睇到....
在線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 149  發表于: 2012-07-19
引用第148樓icemanbergkamp2012-07-19 23:03發表的“”:
RARE LV3 係 ~105000
之前既魔霸, 重高, rare 唔同lv都有基本分 (報酬確定xxx (日文=score)), 要過到先有獎品 (except臨尾打爆對手就唔夠分都ok)
.......

原來係咁