• 9120閱讀
  • 169回復

[Browser Online Game]SD GUNDAM OPERATIONS [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2012-07-05
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2012-07-06
引用第68樓KeL2012-07-05 20:11發表的“”:
得50個卡位已經冇乜位擺 [表情]
可能要掉咁D雜魚
其他卡雖然好多都係1星
但有D始終好難抽唔捨得掉住 [表情]

1星只係留左5cost既freedom同gundam x, 同埋一開始既 rx78, 其他食哂.... (呢3隻其實都冇乜用...)

bp記得留返打rare魔霸, 好易出2星機, 所以好搶手人人都爭住打....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2012-07-06
過左馬沙同娜娜, 可惜已經冇2星娜娜送....
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2012-07-07
終於抽到一只勁既,6cost 2星 Strike
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2012-07-07
引用第76樓icemanbergkamp2012-07-06 02:19發表的“”:
1星只係留左5cost既freedom同gundam x, 同埋一開始既 rx78, 其他食哂.... (呢3隻其實都冇乜用...)
bp記得留返打rare魔霸, 好易出2星機, 所以好搶手人人都爭住打.... [表情]

依家打rare魔霸係咪淨係出halo
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2012-07-07
引用第76樓icemanbergkamp2012-07-06 02:19發表的“”:
bp記得留返打rare魔霸, 好易出2星機, 所以好搶手人人都爭住打.... [表情]

有打丫
反而我抽唔到好pilot
機就成日都抽到seed既新舊三小強
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2012-07-07
引用第79樓jov2012-07-07 14:02發表的“”:
依家打rare魔霸係咪淨係出halo [表情]

我就係1,2星haro/2星4,5cost 機......

本來2星5cost都ok, 不過打左>10隻都冇遠機, 我要6cost 以上/ 5cost遠機ar.....

我有fd已經打左2隻自護號, n隻陸高, 仲有1隻3星機tim.......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2012-07-07
引用第80樓KeL2012-07-07 18:55發表的“”:
有打丫
反而我抽唔到好pilot [表情] [表情] [表情]
機就成日都抽到seed既新舊三小強 [表情]

魔霸係打有"rare" 果d wor, 應該打親都係haro (升exp) / 2星機.....

peak hr係好搶手, chok多幾次就會打到.....

呢個係event黎, 去到11號
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2012-07-07
我想問對戰果陣係唔係冇得自己控制的?
同埋見人可以加攻係點樣做到?
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2012-07-07
引用第82樓icemanbergkamp2012-07-07 21:12發表的“”:
魔霸係打有"rare" 果d wor, 應該打親都係haro (升exp) / 2星機.....
.......

原來係rare
見過幾次冇打到
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2012-07-07
引用第82樓icemanbergkamp2012-07-07 21:12發表的“”:
.......

peak hr
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2012-07-07
引用第83樓KeL2012-07-07 21:12發表的“”:
我想問對戰果陣係唔係冇得自己控制的?
同埋見人可以加攻係點樣做到?

係 auto, 不過依家rare魔霸event, 就留返bp打 rare la....

skill 黎, 抽多幾個pilot 可以合成skill, 不過battle都係random出
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2012-07-07
引用第85樓KeL2012-07-07 21:14發表的“”:
peak hr [表情]

依家咪係lor, 爭極都打唔到 (本來想打lv2 above), 結果打極都入唔到, 打返lv1.....

出左第2隻 6cost 陸高 (不過我o係宇宙打緊馬沙, 我要宇宙機....... )

平日2,3am 開始就會少人打, lv3, lv4 rare都任打......
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2012-07-07
引用第81樓icemanbergkamp2012-07-07 21:10發表的“”:
我就係1,2星haro/2星4,5cost 機......
本來2星5cost都ok, 不過打左>10隻都冇遠機, 我要6cost 以上/ 5cost遠機ar..... [表情] [表情]
.......

陸高我都中左好多部...冇咩用...換晒做EXP...

依家有成5款2星5cost近機...俾部中/遠得唔得
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2012-07-07
引用第86樓icemanbergkamp2012-07-07 21:20發表的“”:
係 auto, 不過依家rare魔霸event, 就留返bp打 rare la....
skill 黎, 抽多幾個pilot 可以合成skill, 不過battle都係random出

原來如此