• 18797閱讀
  • 689回復

[其他]特價機票集中討論區(9-10飛大阪,18XX連稅超抵) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2012-09-05
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2012-09-05
回 煙花 的帖子
煙花:[表情]但係你果陣無買MA..... (2012-09-05 11:25) 

宜家應該都仲有個個PACKAGE 既,不過唔知有冇加價同加幾多咁解者。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2012-09-05
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2012-09-05
回 煙花 的帖子
煙花:如果係新加玻,之後有聯合有特價,聖誕正日都有特價,但就個時間好差~
前後無2日 (2012-09-05 11:46) 

算啦。九月底過布吉。下年二月又去大阪。

如果聖誕再出埠………又真係有D 吃不消。我唔係報團,係自由行,個個TRIP 都要自己一手一腳 PLAN 同埋安排,其實都幾吃力的。

除非突然有D 好野出現就另計啦。

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2012-09-05
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2012-09-05
回 freezefox 的帖子
freezefox:算啦。九月底過布吉。下年二月又去大阪。
如果聖誕再出埠………又真係有D 吃不消。我唔係報團,係自由行,個個TRIP 都要自己一手一腳 PLAN 同埋安排,其實都幾吃力的。
....... (2012-09-05 12:21) 

我初初第一次自遊行泰國時...
用左兩個幾星期既晚上黎煲人既遊記...

去玩時朝朝早8出門...晚2時才可訓...
仲辛苦過返工...

人地去玩通過係relax...
我去玩親...次次都搞到病的...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2012-09-05
所以有時跟團都幾好...反正自己玩都係趕餐死...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2012-09-05
回 sun 的帖子
sun:我初初第一次自遊行泰國時...
用左兩個幾星期既晚上黎煲人既遊記...
去玩時朝朝早8出門...晚2時才可訓...
....... (2012-09-05 14:55) 

煲人既遊記有時都係一種樂趣黎的。

8 點出門唔算早。我六點出門的。

不過一定唔會咁晚返。除非間酒店係巿中心,你係附近行街行到好夜。否則一般入黑前我地都會返酒店的了。我住郊區的酒店多。唔方便夜歸。

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2012-09-05
回 freezefox 的帖子
freezefox:煲人既遊記有時都係一種樂趣黎的。
8 點出門唔算早。我六點出門的。
....... (2012-09-05 15:05) 

我煲人既遊記...為的是了解多d想去既地方...
一d未想去既地方...我根本無咩耐性去煲架...
加上我睇人既遊記...鐘意一氣呵成...tum波鐘果d我睇睇下會無哂興趣的...

8點出門...由朝行到晚...12點朋友仲話要去宵夜...返到市區d酒店都點幾...
訓唔夠幾個鐘...next morning又係8點出發...因為安排既行程比較多...
唔用盡d時間你根本好難在每個景點留長小小時間...(已經唔係好長...只係玩倒部份!)

所以有時心諗跟團仲好...起碼有車接送...上車可訓覺休息...

當然自己玩一定好玩d...但真係辛苦架...預車程預時間要安排得好好...
所以如果唔夠時間比我玩的...我會考慮跟團...仲平tim...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2012-09-05
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2012-09-05
回 煙花 的帖子
煙花:[表情]
其實我未跟過團~~~ (2012-09-05 16:49) 

唔跟唔係問題架...各人有自己需要同喜好...
我兩樣都ok...當然比較鐘意自由行...但真係好累架...(唔係講渡假果d trip...)

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2012-09-05
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2012-09-05
回 煙花 的帖子
煙花:我想跟,但往往佢同我想去O既地方唔同~ (2012-09-05 17:06) 

睇下你想去邊囉...

而家d旅行社都少左去購物點了...
某d什至係完全無呢d行程...

而家導遊賺既...多為自費節目...

如果你一心都係去玩果d地方...
個行程又岩你既話...咁跟團既團費事實比自己去抵的...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2012-09-05
如果你話去果d地方係想渡假既...想多留在酒店hea既...
咁緊係自由行啦...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2012-09-05