• 17466閱讀
  • 697回復

好友擂台™ PK 賽完結,派米時間! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 615  發表于: 2012-11-27
回 國球旗 的帖子
國球旗:係!for 無俾人挑都可以玩多場。[表情] (2012-11-27 15:18) 

咁我無份了...我有比人挑過..
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 616  發表于: 2012-11-27
回 siuzac 的帖子
siuzac:
咁我無份了...我有比人挑過..[表情]

離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 617  發表于: 2012-11-27
回 國球旗 的帖子
國球旗:[表情] (2012-11-27 15:21) 

叫我
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 618  發表于: 2012-11-27
誰來場 PK~~~     
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 619  發表于: 2012-11-27
艾殊利楊格 挑 加里夫巴利 機!

鬥快啦
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 620  發表于: 2012-11-27
回 艾殊利楊格 的帖子
艾殊利楊格:
艾殊利楊格 挑 加里夫巴利 機!
鬥快啦[表情]  

對賽名單:前者為挑機者,後者括號內數字為受挑次數。

1. 國球旗 vs 麻凡 (1)
2. realwayutd. vs saxo (1)
3. siuzac vs alan1439 (1)
4. stp75711 vs bbq903 (1)
5. Rafer vs 怒射角球旗 (1)
6. 九龍塘奧巴坦 vs 國球旗 (1)
7. youyou vs Trifox (1)
8. 羅力亞 vs 九龍塘奧巴坦 (1)
9. KeL vs yanyan (1)
10. yanyan vs 美利拉斯 (1)
11. 怒射角球旗 vs freezefox (1)
12. 美利拉斯 vs KeL (1)
13. HINNNS vs 可可粉 (1)
14. bbq903 vs HINNNS (1)
15. 可可粉 vs david819918 (1)
16. frankie vs 麻凡 (2)
17. reyes1718 vs PireS_ThE_GoD (1)
18. icemanbergkamp vs reve (1)
19. barbar vs david819918 (2)
20. 真秘密 vs youyou (1)
21. alan1439 vs Alan0502 (1)
22. buhbuh vs siuzac (1)
23. 十六號前峰 vs barbar (1)
24. david819918 vs freezefox (2)
25. 魚蛋 vs TriFox (1)
26. saxo vs 美利拉斯 (2)
27. 麻凡 vs wongfanshing (1)
28. Hernandez vs david819918 (3)
29. freezefox vs HINNNS (2)
30. 迪基亞 vs Hernandez (1)
31. 貓相士 vs 國球旗 (2)
32. TriFox vs frankie (1)
33. g3rMan vs 加里夫巴利 (1)
34. 呀威 vs 迪克 (1)
35. 朗尼 vs 麻凡 (3)
36. 杜菲斯 vs KeL (2)
37. 迪克 vs youyou (2)
38. PireS_ThE_GoD vs 迪克 (2)
39. extra vs 國球旗 (3)
40. WWJD vs 迪克 (3)
41. charlie1314 vs gerrard (1)
42. reve vs 迪克 (4)
43. 新兵g3rMan (1)
44. alex1828麻凡 (4)
45. wongfanshing vs KeL (3)
46. gerrard vs 魚蛋 (1)
47. Why vs 國球旗 (4)
48. jin vs freezefox (3)
49. fatman vs barbar (2)
50. 艾殊利楊格 vs 加里夫巴利 (2)
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 621  發表于: 2012-11-27
@加里夫巴利   已經有 2 個人挑你機喇,你仲唔入黎挑番個!
本帖提到的人: @加里夫巴利
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 622  發表于: 2012-11-27

好友擂台™PK賽最後 7 人,今晚截止喇!

@Pre  
@加里夫巴利  
@Lucas  
@Sin  
@天上有地下無  
@Alan0502  
@cywing  
[ 此帖被國球旗在2012-11-27 17:08重新編輯 ]
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 623  發表于: 2012-11-27
回 新兵 的帖子
新兵:新兵 挑 g3rMan 機 [表情]  (2012-11-24 16:33) 

多謝你挑我^_^
離線Sin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 624  發表于: 2012-11-27
回 國球旗 的帖子
國球旗:好友擂台™PK賽最後 7 人,今晚截止喇!
@Pre    
@加里夫巴利    
....... (2012-11-27 17:07) 

咁即係點? 我要做d咩?
本帖提到的人: @Pre @加里夫巴利
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 625  發表于: 2012-11-27
回 Sin 的帖子
Sin:咁即係點? 我要做d咩? (2012-11-27 19:26) 

去第一頁揀一個人挑戰鬥高分,無論贏輸都有贏金。

只要留一句「Sin 挑 xxx 機」就 OK。
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 626  發表于: 2012-11-27
回 Sin 的帖子
Sin:咁即係點? 我要做d咩? (2012-11-27 19:26) 

挑我機吧
嬴到我私人送多1000的
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 627  發表于: 2012-11-27
有冇邊位好友未係藍字, 請挑我這塊魚腩
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 628  發表于: 2012-11-28
回 jin 的帖子
jin:jin 挑 freezefox  機 (2012-11-27 13:09) 

算你啦!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線buhbuh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 629  發表于: 2012-11-28
我唔系蓝字,边位好心.stjobs.sg。
边个系红字而无俾人挑ge?
黎挑下我啦。
[ 此帖被buhbuh在2012-11-28 00:53重新編輯 ]