• 15989閱讀
  • 496回復

WK27 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2013-02-21
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:係bor, 仲有nani......fa cup見佢踢半場已經 [表情], 呢件真係應該本週推介.......
冇位la, 睇黎可以放返d阿記s 同 rvp.....[表情] (2013-02-21 15:25) 

係呀 , 費sir 賽後大贊nani 表現 . fa cup 佢只係後備已經 1g 1a , 怎樣睇佢都應該今場正選 .
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2013-02-21
回 bbq903 的帖子
bbq903:呢場波想入一個用黎睇波 , 加上yaya fa cup 返黎後入左波 . 加上通常大賽都係由佢入波 . 所以會考慮一下  (2013-02-21 15:24) 

都係架, 如果上季我會覺得好值得試, 今季就.... 冇咁抵玩.... 但大賽入波呢點係真的~~
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2013-02-21
醫生們,幫我睇睇:

H. Lloris Tottenham  Sell at 2.09 (market price 10.43)

N. Vidic Man Utd  Sell at 4.74 (market price 11.30)
M. Debuchy Newcastle  Sell at 4.73 (market price 4.83)
E. Pogatetz West Ham  (buying at 1.25)

S. Cazorla Arsenal  Sell at 5.67 (market price 16.02)
G Bale Tottenham  Sell at 20.95 (market price 32.01)
T. Cleverley Man Utd  Sell at 5.50 (market price 6.67)
T. Walcott Arsenal   (buying at 20.33)
Yaya Touré Man City  (buying at 6.78)

W. Rooney Man Utd  Sell at 18.20 (market price 20.63)
K. Mirallas Everton  (buying at 9.21)

Available Funds 0.55

PogatetzK有正嗎?
Yaya & Mirallas 轉 Gouffran & Pogrebnyak又如何呢?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2013-02-21
回 realwayutd. 的帖子
realwayutd.:醫生們,幫我睇睇:
H. Lloris Tottenham  Sell at 2.09 (market price 10.43)
N. Vidic Man Utd  Sell at 4.74 (market price 11.30)
....... (2013-02-21 15:52) 

poga上場有正, 呢場唔識估.... 可能真係有都未定.... 好似都唔少人用~~

下面個選擇, 俾我會轉.... 不過你呢個gouffran係偷價嗎? 如果唔係就冇偷價咁抵用.... 可以再諗下~~
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2013-02-21
gouffran係現價
你有咩心水
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2013-02-21
回 realwayutd. 的帖子
realwayutd.:gouffran係現價[表情]
你有咩心水[表情]  (2013-02-21 15:59) 

呢個價位.... 可能都係用返gouffran算.... 其實都係gouffran / mirallas
離線germanyfans
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2013-02-21
sam哥,點比較nani同pcc
另外,普基迪斯周艾曼紐臣出場時間點睇?
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2013-02-21
icemanbergkamp:一定係giroud, 用得sissoko 9成都係偷價, 大拿拿差7,8蚊....[表情] (2013-02-21 15:09) 

giroud正選穩嗎?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2013-02-21
回 germanyfans 的帖子
germanyfans:sam哥,點比較nani同pcc
另外,普基迪斯周艾曼紐臣出場時間點睇?  (2013-02-21 16:42) 

emanuelson正選好似ok穩, poga唔太識睇.... 上場有正, 唔知係咪今季長遠之選.... 不過都唔少人入左, 搏一週都ok嘅我諗

man u人正選機會完全冇得估.... 排陣又難估, 人選又多.... 如果俾我估, 我估會先列後備....

pcc.... 感覺上狀態持續都係一般.... 如果想搏newcastle, 不如試下gouffran / sissoko~~ 如果已有一個但都想再入, 咁pcc都可以試下嘅....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2013-02-21
回 ODIN 的帖子
ODIN:giroud正選穩嗎? (2013-02-21 16:49) 

我"斷估" 會有正, 對拜仁踢到咁, 應該會轉一轉陣, 而且主場vs AV唔可以再有閃失正路都係主攻陣....

(不過都唔可以完全排除暈生玩鬥氣....)

如果唔用giroud, 大路都係sam 講既gouffran / mirallas, 或者 p...k 我覺得都唔錯...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2013-02-21
20.32 Suarez 放嗎?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2013-02-21
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:emanuelson正選好似ok穩, poga唔太識睇.... 上場有正, 唔知係咪今季長遠之選.... 不過都唔少人入左, 搏一週都ok嘅我諗
man u人正選機會完全冇得估.... 排陣又難估, 人選又多.... 如果俾我估, 我估會先列後備....
....... (2013-02-21 16:56) 

btw, 點睇norwich 既 becchio??
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2013-02-21
係咪冇得郁..
門將

Remove
洛里斯
熱刺
以2.09出售
(市價10.43)
後衛

Remove
維頓漢
熱刺
以5.88出售
(市價11.23)
Remove
泰利
車路士
以5.49出售
(市價6.73)
Remove
M. Debuchy
紐卡素
以4.73出售
(市價4.83)
中場

Remove
辛迪卡蘇拿
阿仙奴
以5.67出售
(市價16.02)
Remove
加里夫巴利
熱刺
以19.39出售
(市價32.01)
Remove
林柏特
車路士
以10.80出售
(市價19.46)
Remove
M. Sissoko
紐卡素
以5.38出售
(市價13.22)
Remove
費蘭尼
愛華頓
以13.76出售
(市價14.67)
前鋒

Remove
蘇亞雷斯
利物浦
以17.58出售
(市價27.76)
Remove
史杜列治
利物浦
以8.53出售
(市價19.40)

打算出售
你的隊伍沒有任何改動等候確定
最高隊伍價值    100.00
隊伍價值    99.3
現有資金    0.7

有考慮過費蘭尼個位轉米拉拿斯/nani/基佬特/多哥球王..
冇前鋒好似唔係幾好
定係史杜+費蘭尼-->kun+艾曼紐臣好?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2013-02-21
icemanbergkamp:btw, 點睇norwich 既 becchio?? (2013-02-21 17:57) 

好麻麻.... 感覺唔太夠料踢英超....
不過如果唔用holt用佢, 咁都會有d機會俾佢表現下嘅....

但norwich攻力真係一般.... 如果講yff分, 都係得snodgass ok, 同埋pilkington可以搏....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2013-02-21
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:20.32 Suarez 放嗎? (2013-02-21 17:56) 

其實都要睇你有keep開咩其他人, 就咁睇的話可以不放~~