• 16260閱讀
  • 677回復

旗艦の聯邦軍!感謝各隊員參與! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線wongfanshing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 600  發表于: 2013-05-13
回 國球旗 的帖子
國球旗:旗艦の聯邦軍 vs 刪除.聯 (挑機金額:50000)
1. 迪克 v Alan0502
....... (2013-05-13 18:03) 

no problem~
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 601  發表于: 2013-05-13

LSの聯邦軍團體賽!已完成三場,歡迎其他隊伍親臨賜教!

旗艦の聯邦軍 vs 爽YY (挑機金額:50000)

1. 迪克 v youyou
2. 十六號前峰 v 辣椒仔
3. 麻凡 v TriFox
4. tom v fatman
5. 迪神 v yanyan
6. 我諗到改咩名鳥 v g3rman
7. Seefood v 呀威
8. 國球旗 v 真秘密
9. 麥精 v whbun123

旗艦の聯邦軍 vs K-Island (挑機金額:50000)

1. 麥精 v waing
2. tom v saxo
3. 迪神 v 魚蛋
4. 麻凡 v stp75711
5. 迪克 v david819918
6. 十六號前峰 v LMHM
7. 我諗到改咩名鳥 v 可可粉
8. 國球旗 v bbq903
9. Seefood v cruz

旗艦の聯邦軍 vs 刪除.聯 (挑機金額:50000)

1. 迪克 v Alan0502
2. 十六號前峰 v torres08
3. 麻凡 v siuzac
4. tom v assko
5. 迪神 v kyo7532
6. 我諗到改咩名鳥 v cecsfabregas
7. Seefood v alan1439
8. 國球旗 v wongfanshing
9. 麥精 v etriffcany
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 602  發表于: 2013-05-13
旗哥okay 就約戰啦
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 603  發表于: 2013-05-13
回 艾殊利楊格 的帖子
艾殊利楊格:旗哥okay 就約戰啦 (2013-05-13 19:12) 

想點約.....玩幾多.....
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 604  發表于: 2013-05-13
回 國球旗 的帖子
國球旗:想點約.....玩幾多.....[表情] (2013-05-13 19:14) 

不如玩傳統式一人一個

我大佬話玩大啲, 100000up
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 605  發表于: 2013-05-13
回 艾殊利楊格 的帖子
艾殊利楊格:
不如玩傳統式一人一個 [表情]
我大佬話玩大啲, 100000up [表情]

OK!每隊 100000 啦,即係玩廿萬好唔好.......我出人先.....

旗艦の聯邦軍 vs LEGEND (挑機金額:100000)
1. 十六號前峰 v
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 606  發表于: 2013-05-13
回 國球旗 的帖子
國球旗:OK!每隊 100000 啦,即係玩廿萬好唔好.......我出人先.....
旗艦の聯邦軍 vs LEGEND (挑機金額:100000)
1. 十六號前峰 v
....... (2013-05-13 19:35) 

旗艦の聯邦軍 vs LEGEND (挑機金額:100000 共200000)
1. 十六號前峰 v Presto
2. v Gabriel
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 607  發表于: 2013-05-13
回 艾殊利楊格 的帖子
艾殊利楊格:旗艦の聯邦軍 vs LEGEND (挑機金額:100000 共200000)
2. v Gabriel (2013-05-13 19:40) 

旗艦の聯邦軍 vs LEGEND (挑機金額:100000 共200000)
2. 麥精 v Gabriel
3. 我諗到改咩名鳥 v
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 608  發表于: 2013-05-13
回 國球旗 的帖子
國球旗:旗艦の聯邦軍 vs LEGEND (挑機金額:100000 共200000)
3. 我諗到改咩名鳥 v (2013-05-13 19:41) 

3. 我諗到改咩名鳥 v frankie
4. 艾殊利楊格
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 609  發表于: 2013-05-13
回 艾殊利楊格 的帖子
艾殊利楊格:旗艦の聯邦軍 vs LEGEND (挑機金額:100000 共200000)
....... (2013-05-13 19:46) 

4. 國球旗 v 艾殊利楊格
5. 迪神 v

p.s. 我地果隊得 9 個人,所以你果隊要預一個人無得出。
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 610  發表于: 2013-05-13
回 國球旗 的帖子
國球旗:旗艦の聯邦軍 vs LEGEND (挑機金額:100000 共200000)
....... (2013-05-13 19:48) 

5. 迪神 v freezefox
6. v ODIN
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 611  發表于: 2013-05-13
回 艾殊利楊格 的帖子
....... (2013-05-13 19:49) 

6. Seefood v ODIN
7. tom v
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 612  發表于: 2013-05-13
回 國球旗 的帖子
....... (2013-05-13 19:53) 

7. tom v Presto
8. KaiMatthewBot
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 613  發表于: 2013-05-13
回 艾殊利楊格 的帖子
....... (2013-05-13 19:54) 

8. 麻凡 v KaiMatthewBot
9. 迪克 v

[舉手] 原來我傻左,唔記得個人賽已經挑左你,不如你填完最後一人之後,你自己揀一個同我轉丫。
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 614  發表于: 2013-05-13
回 國球旗 的帖子
....... (2013-05-13 19:56) 

2. 麥精 v 艾殊利楊格
4. 國球旗 v Gabriel
8. 麻凡 v KaiMatthewBot
9. 迪克 v klinsmannabc

okay ?