• 24289閱讀
  • 1415回復

陣容強大.司馬唔留鬚挑機館(第二十三場開波) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2013-09-24
— 本帖被 Gabriel 執行加亮操作(2014-07-26) —
受挑機人士:sikingthegreat(司),鬼影炎光(馬),Rafer(唔),bennylau127(留),CHUCK(鬚)

玩法:挑機友可以自由選擇心目中想挑機的人士,挑機設有:過關玩法。每星期挑機館都會有一個膽,挑機友如採取過關玩法,必須要有膽在當中,而每星期膽的次序,會根據「司.馬.唔.留.鬚」的順序登場。

過關方法及賠率:
2X1 = 2.5倍
2X3 = 2倍 * 2 + 2.5倍
3X1 = 4倍
3X4 = 2倍 * 3 + 4倍
4X1 = 6倍
4X5 = 2倍 * 4 + 6倍
5X1 = 8倍
5X6 = 2倍 * 5 + 8倍

獎金:請參考[過關方法及賠率]上的賠率。過關每注設有投注上限及下限,上限:2000好友元,下限:500好友元。所有玩法同分不設退款,請留意

舉例:
A挑機友採用3X4過關方法,每注2000好友元,本金合共:8000好友元。想挑「司.留.鬚」。sikingthegreat(司)為當周的膽。

情況1:
A挑機友當周YFF分數:100分

sikingthegreat(司) – 99分 – 勝
bennylau127(留) – 101分 – 負
CHUCK(鬚) – 102分 – 負

派彩:
每注2000,只贏得一場。A挑機友最終有4000好友元

情況2:
A挑機友當周YFF分數110

sikingthegreat(司) – 99分 – 勝
bennylau127(留) – 101分 –勝
CHUCK(鬚) – 102分 –勝

派彩:
每注2000,全贏三場。
2000X6 = 12000,過關賠數4倍(因為3X1 = 4倍),額外8000,A挑機友最終有20000好友元。

截止時間:每周Deadline前俾Link及寫上玩法。
==================================================================================================

如有問題,歡迎大家查詢。無問題的話….咁就開波啦!!!

本周膽:Rafer(唔)

請所有投注過數俾 --> Rafer

挑機館營業額:-9000

[ 此帖被鬼影炎光在2014-03-08 13:08重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1415  發表于: 2014-05-14
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:Rafer兄和Sam哥最后跌出Top 50[表情] [表情]  (2014-05-12 11:29) 

中barkley luiz, sub本來zverotic, 點知多一蚊就轉左個冇得出嘅armero....
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1414  發表于: 2014-05-12
eve_lbl85:不好意思赢你们这样多好友元 [表情]  [表情]  (2014-05-12 11:16) 

原本司馬凱旋而歸至係...俾你一個人掃低
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1413  發表于: 2014-05-12
eve_lbl85:Rafer兄和Sam哥最后跌出Top 50[表情] [表情]  (2014-05-12 11:29) 

最尾一周真係玩得差
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1412  發表于: 2014-05-12
Rafer兄和Sam哥最后跌出Top 50
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1411  發表于: 2014-05-12
回 Rafer 的帖子
Rafer:全季總結:
KeL +6500
lamho +1000
HINNNS -12000
....... (2014-05-12 09:40) 

不好意思赢你们这样多好友元   
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1410  發表于: 2014-05-12
全季總結:

KeL +6500
lamho +1000
HINNNS -12000
siuzac +2000
eve_lbl85 +63000
羅力亞 0
可可粉 -2000
Why +18500
kevin6543 -18000

司馬唔留鬚 -59000
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1409  發表于: 2014-05-12
Week 38 分數:

各館長:

sikingthegreat(司): 72

鬼影炎光(馬): 78

Rafer(唔): 65

bennylau127(留): 89

CHUCK(鬚): 63

挑機友:

eve_lbl85 : 107 (4x5 挑戰 sikingthegreat(司),Rafer(唔),bennylau127(留),CHUCK(鬚) 每注5000 Total $25,000) 派 $70000

Why : 95 (5x6 挑戰 全部 每注1500 Total $9000) 勝 派 $27000
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1408  發表于: 2014-05-11
先打少兩件.....
心水barkley 不見了
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1407  發表于: 2014-05-11
eve_lbl85:最後一戰不是全利就是全曼,难道Sam哥有特别心水 [表情]  [表情]  (2014-05-11 16:53) 

Liv & Manc mix and match
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1406  發表于: 2014-05-11
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:今季英超最後一戰~~[表情]
有咩策略, 有咩心水先[表情] (2014-05-11 01:46) 

最後一戰不是全利就是全曼,难道Sam哥有特别心水   
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1405  發表于: 2014-05-11
挑戰者: eve_lbl85
球隊LINK: http://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/premier-league/team/show/9687
想挑戰: sikingthegreat(司),Rafer(唔),bennylau127(留),CHUCK(鬚)
過關方法:4x5
金額: 25000好友元 (已過數)
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1404  發表于: 2014-05-11
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:今季英超最後一戰~~[表情]
有咩策略, 有咩心水先[表情] (2014-05-11 01:46) 

完埋今週應該都冇機會上top 500
所以都係照平時啱feel就買, 同埋用返sas+gerrard
除咗agger, 因為唔知rodgers會唔會換防線畀佢正選, 不過照買

心水我想講odemwingie, 不過得另一隊有, 呢隊冇位畀佢
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1403  發表于: 2014-05-11
回 Why 的帖子
Why:挑戰者: Why
球隊LINK: https://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/premier-league/team/show/4585
想挑戰: 全部
過關方法: 5X6
金額: 9000好友元 (已過數) (2014-05-11 01:06) 

今季英超最後一戰~~

有咩策略, 有咩心水先
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1402  發表于: 2014-05-11
挑戰者: Why
球隊LINK: https://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/premier-league/team/show/4585
想挑戰: 全部
過關方法: 5X6
金額: 9000好友元 (已過數)