• 2464閱讀
  • 37回復

[英超][流料居多]《愛爾蘭鏡報》:范佩西已提出轉會申請 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ah_che99
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2013-12-08
回 ericlok 的帖子
ericlok:我想帶出既係 其實邊個教都一樣會落得莫耶斯下場
因為費sir真係太好 太厲害...
一時間搵個新人頂上..球迷們都係容忍一段時間吧[表情] (2013-12-08 22:09) 

個人而言,我不太喜歡費sir, 但不能否定佢嘅領軍/治軍能力

其實而家就算炒咗椰絲都冇用,邊個上場都死,因為世上沒有第二個費格遜。曼聯而家係需要時間同耐性去俾新領隊去重新建立自己嘅風格同班底。

利益申報:作為敵對球迷,我絕不希望曼聯炒莫耶斯,最好一月愛華頓賣埋拜恩斯俾佢,加深內耗,到時真係連歐霸個位都有啲危。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2013-12-08
根本本身曼聯起費格遜最尾果一兩年都走緊下波,費格遜想退休之前想再拎一次冠軍所以先咁買大年幾既雲佩斯返黎,依家既曼聯邊個教都唔可以保證到有歐聯踢
離線滅羅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2013-12-09
回 JHELSEA 的帖子
JHELSEA:其實我都有啲贊成你既講法
一路以黎我都覺得曼聯班波唔係好高班,係費SIR太強
....... (2013-12-08 23:27) 

我諗唔係壓力,係教豪門既能力
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2013-12-09
我支持莫耶斯,不解釋
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2013-12-09
雖然我唔鍾意費格遜...但無可否認佢的領導能力真係好出眾...
近幾年曼聯班波本身人腳好一般, 都有咁的成績...真係...
Love:威夫哥係全好友最友善的

離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2013-12-09
跟本曼聯人腳真係好一般,莫講話同巴塞皇馬曼城拜仁比差一大截,同車仔,阿記,利記比都明顯較差.
只係費格遜將一隊中上遊打到前列份子咁款..
以前都未必咁多人察覺,但而家真係好明顯感受到..
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2013-12-09
回 真秘密 的帖子
真秘密:跟本曼聯人腳真係好一般,莫講話同巴塞皇馬曼城拜仁比差一大截,同車仔,阿記,利記比都明顯較差.
(2013-12-09 14:31)

同意……

費格遜剩係坐係度都對對方領隊及球員做成莫大壓力,自己球員亦會打高一皮波,此消彼長……

而家曼聯除左兩個一級前鋒 RVP 同 rooney 之外,成條中場線對好多隊其實都有的輸蝕,例如 valencia 之流唔係費格遜帶的話就會返番去當年係韋根既水準……
[ 此帖被火鳳凰在2013-12-09 14:47重新編輯 ]
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2013-12-09
回 真秘密 的帖子
真秘密:跟本曼聯人腳真係好一般,莫講話同巴塞皇馬曼城拜仁比差一大截,同車仔,阿記,利記比都明顯較差.
 (2013-12-09 14:31) 

只能說費sir op