• 4707閱讀
  • 72回復

拜仁三月已經成功衛冕德甲,並成為五大聯賽最先封王既球隊 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2014-03-07
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:x5 邊隊贏你冠軍你就拆左人地隊波... 咁仲踢黎做咩.. (2014-03-07 09:01) 

X6 歐聯賽前買走對手主力 亂人軍心, 得了冠軍, 失了氣度,尊嚴和道德..
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2014-03-07
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:X6 歐聯賽前買走對手主力 亂人軍心, 得了冠軍, 失了氣度,尊嚴和道德.. (2014-03-07 09:28) 

X7,  唔知Reus 同 Draxler 幾時過去呢?
離線eto
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2014-03-08
其實上年點解會輸比巴迪
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2014-03-08

仲齊心過反曼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2014-03-08
回 eto 的帖子
eto:其實上年點解會輸比巴迪[表情]  (2014-03-08 01:23) 

上季只輸過三場

有兩場係歐冠杯

主場輸比阿仙奴都唔明
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2014-03-08
回 Rafer 的帖子
Rafer:X7,  唔知Reus 同 Draxler 幾時過去呢? [表情] (2014-03-07 09:52) 

Reus應該唔會過 佢開到聲效忠多毛毛
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2014-03-08
...唔係拜仁fans, 見大家咁齊心, 好奇一問....

富豪球會個個聯賽都有, 只要俾足錢我覺得ok....賣主力俾競爭對手, 更大責任唔係賣方or 果個主力球員投奔敵陣?? 即係阿記賣rvp俾mu, 通常都係鬧雲生 or rvp本人, 我唔會怪責mu or 費sir.....

定係有野我miss左?? 佢出好多口水戰??
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2014-03-08
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:...唔係拜仁fans, 見大家咁齊心, 好奇一問....
富豪球會個個聯賽都有, 只要俾足錢我覺得ok....賣主力俾競爭對手, 更大責任唔係賣方or 果個主力球員投奔敵陣?? 即係阿記賣rvp俾mu, 通常都係鬧雲生 or rvp本人, 我唔會怪責mu or 費sir.....
定係有野我miss左?? 佢出好多口水戰??[s .. (2014-03-08 16:44) 

上年4月尾trigger左 Gotze既 release clause

你自己判斷下
[ 此帖被丹尼屎在2014-03-08 16:58重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2014-03-08
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:...唔係拜仁fans, 見大家咁齊心, 好奇一問....
定係有野我miss左?? 佢出好多口水戰??[s .. (2014-03-08 16:44) 

我估要睇大家本身係咪fans吧
如果係嘅, 咁當然冇問題

但如果唔係, 正如你講, 好多強隊都會係....

只不過man u衰極都叫有chelsea 爭下 (以前) (eg lampard, a cole j cole g johnson), madrid衰極都有barca爭返一兩個咁 (eg. villa, adriano (有冇人"爭"佢呢其實), alba)   註: 以上所講, 都係嗰緊搶本土聯賽對手主力, 同埋係講緊近呢個decade

但bayern..... 就真係獨佔個food chain嘅最頂層...... 所以如果本身唔係佢地fans, 就會更加睇唔順眼, 始終, 通常人都係鋤強扶弱嘅~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2014-03-08
有買有賣,你情我願無問題

間間球會都有自己經營之道

古沙係根據買斷條款買既,大家忘記了 ?

多蒙特留唔到人都唔關拜仁事吧 ?

沙軒,香川,巴里奧斯咪又係低價走

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2014-03-08
原來出買斷價係買方唔岩

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2014-03-08
唔計近期既古沙,羅拔仔,文迪蘇傑

拜仁一樣有買其他聯賽球員,天價買馬天尼斯,艾簡達拿等

當年東尼,馬卡爾

離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2014-03-08
回 啪啪啪啪啪啪 的帖子
啪啪啪啪啪啪:原來出買斷價係買方唔岩
 (2014-03-08 17:12) 

無話出買斷價唔岩

4月尾聯賽兼歐聯大直路 呢個時候買斷仲要公佈埋

Klopp都講過拜仁係歐聯四強首回合前唔夠36小時呢個時候公佈好困擾

道德上點計都有唔著啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2014-03-08
多蒙特買萊斯咪又係靠買斷條款

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2014-03-08
萊斯依家買斷條款好似三千萬