• 22942閱讀
  • 897回復

2014 NBA Playoffs [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2014-04-25
OKC苦戰中..
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2014-04-25
回 阿清 的帖子
阿清:OKC苦戰中.. [表情]  (2014-04-25 09:52) 

睇黎,  Pacers 真係內鬥,  唉.....  好好一隊波搞到咁, 可惜

被 lulu 燈咗既,  點都要死一隊架啦,  睇開d 啦
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2014-04-25
回 dolphindt 的帖子
dolphindt:
睇黎,  Pacers 真係內鬥,  唉.....  好好一隊波搞到咁, 可惜 [表情]
被 lulu 燈咗既,  點都要死一隊架啦,  睇開d 啦 [表情]

pacers咁既態... 分分鐘hawks都過唔到

chicago又瀕臨出局邊緣..

miami基本上入硬final.......
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2014-04-25
OKC memphis又OT...

okc總算逼到打OT
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2014-04-25
回 阿清 的帖子
阿清:OKC memphis又OT...
okc總算逼到打OT[表情]  (2014-04-25 10:43) 

Bye∼ 被咀咒的OKC
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2014-04-25
回 阿清 的帖子
阿清:pacers咁既態... 分分鐘hawks都過唔到
chicago又瀕臨出局邊緣..
....... (2014-04-25 10:42) 

沒計,  BKN 對TOR,  除非  BKN 贏,  唔係都難頂住MIA
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2014-04-25
dolphindt:
Bye∼ 被咀咒的OKC [表情]

雖然我都好欣賞memphis...

後備又冇人step up..
reggie冇哂料到...
係咪應該比D機會Lamb...

離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2014-04-25
dolphindt:
沒計,  BKN 對TOR,  除非  BKN 贏,  唔係都難頂住MIA [表情]
望chicago絕地反擊仲好....

雖然brooklyn常規賽橫掃miami..
但我唔多睇好佢地可以踢miami出局
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2014-04-25
The Thunder is 18-of-74 from three in the series (24 percent). Went 5-of-28 tonight, Kevin Durant went 0-of-8

離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2014-04-25
回 阿清 的帖子
阿清:[表情]
雖然我都好欣賞memphis...
....... (2014-04-25 11:18) 

Reggie ,  Lamb, Perry Jones全數不穏,  後2位比 reggie 更加嚴重,
要睇吓Scott Brooks 變唔變得出花臣,  

其實後備重有個搞局者 Steven Adams,
佢一出場定必搞到對手內線好麻煩,
開肘啊, 推人啊, 乜野暗招佢都會用,  
佢防守就唔係特別好,  但尼d 衰野攞黎對付 MEM 2塔,  我覺得應該可以一試,
如果想贏既話, 尼樣手段 Scott Brooks , 睇佢用唔用啦
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2014-04-25
講開OKC ,  其實有沒人覺得佢地應該換教練,  

Scott Brooks 係seasons 就OK,  一到PLAYOFF 就麻麻地,  

唔變通,  反應慢, 調動遲, 單純依賴球員能力,   今年尤其特別明顯,  

離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2014-04-25
點解今季好似排5-8位打得仲好過排 1-4 位
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2014-04-25
dolphindt:
Reggie ,  Lamb, Perry Jones全數不穏,  後2位比 reggie 更加嚴重,
要睇吓Scott Brooks 變唔變得出花臣,  
其實後備重有個搞局者 Steven Adams,
.......

佢以前打開rugby

我都係認為perkins係守z-bo既最佳人選...
不過今場守到z-bo 20投5中都冇用...人地守得仲好
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2014-04-25
Memphis

btw Pacers

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2014-04-25
dolphindt:
講開OKC ,  其實有沒人覺得佢地應該換教練,  
Scott Brooks 係seasons 就OK,  一到PLAYOFF 就麻麻地,  
唔變通,  反應慢, 調動遲, 單純依賴球員能力,   今年尤其特別明顯,  
.......
我自己覺得未差到要換...
雖然佢仲有進步空間....

同埋換..
又係咪真係換到個好過佢既呢..