• 19569閱讀
  • 915回復

[iOS/An] One Piece: Treasure Cruise [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 810  發表于: 2014-06-16
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:依家有掉落率2倍,又有體力減半,仲有特別關卡比你打, 覺唔覺得之前刷人的行為有點笨呢[表情]  (2014-06-16 13:58) 

其實唔覺笨, 因為果時我有須要, 我一個似樣D既人都冇, 去到邊到都輸, 個頭開得唔好, 如果唔係重新玩過, 繼續用舊ACC, 我都係只得刷人一個機會能夠向前(又或用多其他人幾十倍時間慢慢儲)....
不過重新玩過有2個4星角色開波, 又真係未刷過人。但係我諗其中一個原因就係我重玩時你地已經好高LV, 有你地D超強助人, 同一開始玩果時情況又唔太一樣, 階段唔同啫~~~
[ 此帖被麻凡在2014-06-16 17:06重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 811  發表于: 2014-06-16
其實我出完之後都有諗過, 刷同唔刷就等於買GAME一樣, 早買早享受,遲買平幾舊既道理一樣.

不過我經歷過P&D, 當你好辛苦刷完,可能刷左好耐,刷左好多次, 點知到時抽就抽到佢, 你果刻會覺得自己好ON居, 咁當然刷首抽另計, 但一到開左波, 再不停刷我就覺得太笨了(我之前就是這樣)

這是我個人的感受 我有感而發姐

不過我D人都差唔多升到高LV(冇錢再升高LV人,所以都開始刷下D其他人黎升(食果時平D).
點知就刷左十場都冇就有達斯琪, 五場都冇就有史莫卡, 開心死我了
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 812  發表于: 2014-06-16
明天我要返大陸工幹, 各位大佬邊個有新的APK LINK 請POST上黎
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 813  發表于: 2014-06-16
utadahikaru20:其實我出完之後都有諗過, 刷同唔刷就等於買GAME一樣, 早買早享受,遲買平幾舊既道理一樣.
不過我經歷過P&D, 當你好辛苦刷完,可能刷左好耐,刷左好多次, 點知到時抽就抽到佢, 你果刻會覺得自己好ON居, 咁當然刷首抽另計, 但一到開左波, 再不停刷我就覺得太笨了(我之前就是這樣)
.. (2014-06-16 17:34) 

我開始覺得錢不夠用了~
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 814  發表于: 2014-06-17
係咁話人笨....玩呢類GAME就係享受呢D樂趣架啦...我點玩我自由丫...

唔係因為你話你抒發個人感受我就要聽你話人笨話人ON居

所以同樣道理....我亦唔會因為我個人感受去話你D咩...

離線heaven2003
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 815  發表于: 2014-06-17
儲左咁耐石, 四抽全伏
山治,索隆,達斯琪,克比個FRIEND

離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 816  發表于: 2014-06-17
回 heaven2003 的帖子
heaven2003:儲左咁耐石, 四抽全伏
山治,索隆,達斯琪,克比個FRIEND
[表情] [表情] [表情]  (2014-06-17 19:45) 

我8抽4金...

4隻都係4星...應該之後打到既

毒男
山治35
Mr.5
仲有個女角拎住把遮唔記得左邊個...Miss ????
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 817  發表于: 2014-06-17
山治個fd 破防好有用
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 818  發表于: 2014-06-17
30體的很難打∼
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 819  發表于: 2014-06-17
回 jin 的帖子
jin:30體的很難打∼ (2014-06-17 20:50)

真係好難打, 未入主題, 已經俾班雜魚搞掂了~~~仲要大拿拿30體呀大佬, 我得45體咋~~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 820  發表于: 2014-06-18
回 麻凡 的帖子
麻凡:真係好難打, 未入主題, 已經俾班雜魚搞掂了~~~仲要大拿拿30體呀大佬, 我得45體咋~~~[表情]
 (2014-06-17 21:38) 

用左一石過了, 第5關好難打, 2隻,1隻紅色4回合扣5000 , 另一隻綠色1回合扣千幾(冇記錯的話) ,打完依關, 下關就打6隻, 我果時有1龜(1回扣2000,蟹2隻,扣幾多唔知曉因為秒左先)另外2個人1回扣千幾.最尾大佬好多血...................好似1回扣1888左右.......依度用左一石拖回合
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 821  發表于: 2014-06-18
回 麻凡 的帖子
麻凡:真係好難打, 未入主題, 已經俾班雜魚搞掂了~~~仲要大拿拿30體呀大佬, 我得45體咋~~~[表情]
 (2014-06-17 21:38) 

見30體的, 一定睇足資料先好入場, 我都唔夠打, 你唔好試.........

仲未諗到點可以安全過, 用卓洛,第5關好難打, 用艾斯(藍色)依關就3易過D,但到最尾又會唔夠力打佢.
用紅色都一樣, 應該5星紅髮頭尾, 中間烏索普, 比比, 加卓洛就最易過
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 822  發表于: 2014-06-18
可能我記錯地獄關,上級係第四關有2隻難打既出現,另外一隻係紅色,一隻係紫色,另外會亂入催眠師
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 823  發表于: 2014-06-18
utadahikaru20:見30體的, 一定睇足資料先好入場, 我都唔夠打, 你唔好試.........
仲未諗到點可以安全過, 用卓洛,第5關好難打, 用艾斯(藍色)依關就3易過D,但到最尾又會唔夠力打佢.
用紅色都一樣, 應該5星紅髮頭尾, 中間烏索普, 比比, 加卓洛就最易過 (2014-06-18 00:25) 

我都係咁諗, 15體甚至20體都話可以再試下, 30體唔駛打啦, 得2星期唔夠, 睇黎都唔駛再入去挑戰了~
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 824  發表于: 2014-06-18
15體萬全會掉4星烏索普技能書∼