• 7735閱讀
  • 174回復

[Rules 轉左]McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線蕃薯廠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2014-06-12
其實分組賽既買人基本上係決定性既, 因為去到淘汰賽又係人人都買果D球員 = 唔駛玩
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2014-06-12
My updated squad:

Goalkeeper: Julio Cesar    5.5   , Luiz Lopez     1.5, Cedric Si Mohammed     1

Defender: Abate     5,  Debuchy      5.5,   Garay    5.5, Yepes    5, John BROOKS   2, Juan Montes    1.5 , Djamel Mesbah   1

Midfielder: Iniesta      8.5 ,  Ozil     8 , Di Maria      7.5 ,  Hazard     8 ,  Dzagoev      4.5 , Bentalab   1 , Hashem BEIKZADEH  1 , Bakhtiar RAHMANI   1

Forwards: Gonzalo HIGUAIN     8 , Jackson MARTINEZ        7.5 , Neymar    9 ,  Rony MARTINEZ       1.5 , Khosro HEYDARI    1

Remaining budget: 0 M

條中場線好正 但係得一個法國球員,有d擔心

[ 此帖被ab34在2014-06-12 11:31重新編輯 ]
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2014-06-12
jackson martinez + yepes or benzema +c zapata?
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2014-06-12

求其執隊玩下

不要忘記,足球是最快樂的!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2014-06-12
REG完幾耐會收到EMAIL?

我等左半個鐘
按左2次RESEND都未收到...
只愛足球
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2014-06-12
請問係點計分架?? 係咪同YFF 差唔多??

離線蕃薯廠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2014-06-12
回 迪克 的帖子
迪克:REG完幾耐會收到EMAIL?
我等左半個鐘
按左2次RESEND都未收到... (2014-06-12 12:01) 

我即刻收到架喎! 我用Gmail account.
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2014-06-12
回 迪克 的帖子
我等左半個鐘
按左2次RESEND都未收到... (2014-06-12 12:01) 

佢唔使我入email confirm架喎,註冊完就可以即玩

不要忘記,足球是最快樂的!
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2014-06-12
回 dolphindt 的帖子
dolphindt:Joined
....... (2014-06-12 12:16) 

最好睇睇規則先,唔睇係冇咁好玩,因為唔睇既話,你未必訂到買球員個策略,eg. yff你睇完rules知道買多fw,pi,tw既球員係有著數

佢分數既種類係少d,最要留意既係出場多過60分鐘係有3分,同埋你可以sub任何人,sub out有出場既球員都得,不過你後備個球員要未踢
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2014-06-12
回 ab34 的帖子
ab34:My updated squad:
Goalkeeper: Julio Cesar    5.5   , Luiz Lopez     1.5, Cedric Si Mohammed     1
Defender: Abate     5,  Debuchy    &nb .. (2014-06-12 10:31) 

中場好靚!!
jackson martinez 小心, 有機會冇正
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2014-06-12
回 迪克 的帖子
我等左半個鐘

你之前有冇reg過?我上屆有玩,所以唔駛reg FIFA account
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2014-06-12
回 dolphindt 的帖子
dolphindt:Joined
....... (2014-06-12 12:16) 

同yff比的話, d分大致上差唔多, 係比例有d唔同, 不過冇sot分
出場時間多d有分, 傳球成功率過80%有分

cs方面, keeper 6 分, def 4分, 中場1分
爆cs冇分, 之後每失兩球再扣分
sc嗰度有d亂, 傳球入禁區唔係好知include邊d....

大家比較會注意嘅大約係咁上下, 詳細真係要睇返rules....
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2014-06-12
幾點截陣?
只愛足球
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2014-06-12
哥倫比亞前鋒人人有份, 我捧哥倫比亞都唔敢買前鋒
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2014-06-12
回 迪克 的帖子
迪克:幾點截陣? (2014-06-12 14:05) 

should be around 4am