• 6885閱讀
  • 131回復

本週好友大隊?!?!?! (推介可獲好友元) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2014-08-15
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:價錢爭太遠 (2014-08-15 12:06) 

好友多數以性價比角度去諗
debuchy係第度應該熱d
離線nkc502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2014-08-15
回 KeL 的帖子
KeL:無位擺埋debuchy出黎比人揀
但估唔到無人推介[表情]
阿記後衛睇黎Chambers行先過佢 (2014-08-15 12:05) 

夠$一定Debuchy行先
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2014-08-15
回 KeL 的帖子
KeL:無位擺埋debuchy出黎比人揀
但估唔到無人推介[表情]
阿記後衛睇黎Chambers行先過佢 (2014-08-15 12:05) 

DEBUCHY我買完都放左.
成10蚊...
點玩呀.
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2014-08-15
GK - T. Courtois
車迷力撐. 第一場正選無走雞. 唔博表現等輪換. 對家升班馬. CS無難度.

DF - S. Caulker
上季得分DF. 有雜分有入波. 7蚊抵到喊.

MF - F. Fabregas
無法比. 車仔應該入唔到波. 佢應該除HAZARD外. 另一位比人重點照顧的球員.
正選位好穩.不過12蚊有D貴既. 但車迷無理由唔入.

FW - W. Rooney
新隊長. 熱身賽表現幾好

FW - Diego Costa
車仔新希望. 實比對手重點照顧.
我諗FW一定唔少. 仲要計佢入波等. 我覺得. 好過入史獨!

1條評分好友元+600
KeL 好友元 +600 感謝分享! 2014-08-15
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2014-08-15
GK - W. Szczesny
主場對水晶宮,本身已經被睇高1線  ,而家對面領隊走埋佬,唔係無錢既話,用埋阿記後衛添呀!

我有理由相信YFF個價係SET錯左

MF - R.Snodgrass
Long出走之後,相信雪草既得分機會會更多,如果Preview正選係穩既話我會揀佢

FW - O. Giroud
同GK

西走死神
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2014-08-15
Gabriel:GK - W. Szczesny
主場對水晶宮,本身已經被睇高1線  ,而家對面領隊走埋佬,唔係無錢既話,用埋阿記後衛添呀!
我有理由相信YFF個價係SET錯左
....... (2014-08-15 12:27) 

估唔到你會冇ramsey  
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2014-08-15
回 siuzac 的帖子
siuzac:GK - T. Courtois
車迷力撐. 第一場正選無走雞. 唔博表現等輪換. 對家升班馬. CS無難度.
上季得分DF. 有雜分有入波. 7蚊抵到喊.
....... (2014-08-15 12:20) 

明明講過唔想搏T. Courtois
比你地車迷講一講心動
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2014-08-15
回 bbq903 的帖子
bbq903:估唔到你會冇ramsey  [表情] (2014-08-15 12:29) 

其實都仲掙扎緊,一係要佢,一係要Giroud

離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2014-08-15
Gabriel:其實都仲掙扎緊,一係要佢,一係要Giroud
 (2014-08-15 12:33) 

真係好難講 , giroud 上屆開季都係開得好好 , 係咁入波 , 但主因上季一早參與熱身賽 , 好早已經操到fit 晒 , 但今次班法國兵大部份都未fit ,  佢現時狀態應該只有6/7 成 , 所以被換走機會都唔少 .

ramsey 暫時應該係最fit 阿記球員 , 大部份攻勢都有佢份參與.  倘若相信阿有波入, 好難佢會冇 A 或 g
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2014-08-15
回 bbq903 的帖子
bbq903:真係好難講 , giroud 上屆開季都係開得好好 , 係咁入波 , 但主因上季一早參與熱身賽 , 好早已經操到fit 晒 , 但今次班法國兵大部份都未fit ,  佢現時狀態應該只有6/7 成 , 所以被換走機會都唔少 .
ramsey 暫時應該係最fit 阿記球員 , 大部份攻勢都有佢份參與. & .. (2014-08-15 12:40)

姐係俾你揀..你會要Ramsey唔要Giroud? 我都係知Ramsey幾fit先想入.....但怕留力週中會俾人換走
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2014-08-15
Gabriel:姐係俾你揀..你會要Ramsey唔要Giroud? (2014-08-15 12:44) 

我暫時用 ramsey ,  我有小許擔心雲加用開邊個陣贏波就keep 返陣
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2014-08-15
回 KeL 的帖子
KeL:明明講過唔想搏T. Courtois
比你地車迷講一講心動[表情] (2014-08-15 12:33) 

不過其實我都未必用.
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2014-08-15
GK – K. Schmeichel ($4.5)
講數據,拖肥近13年開league作客的賽事冇贏過...
講狀態,拖肥熱身賽冇贏過,而且越踢越沉,仲輸過俾李斯特城後備軍
講人腳,lukaku、米拿拉斯、coleman全部缺陣,陣容天殘地缺,想有攻門都難啦
Schmeichel 爆分真係無難度

Df - Chambers($5.45)
5個幾對住水晶晶,水晶晶攻弱守弱...好難唔cs姐

MF – Barton($5.00)
前季踢QPR場場爆哂分咁滯,當年10幾蚊0.5防守分都執到回本,今年1分仲唔爆分咩....5蚊根本係一個bug

FW – Rooney ($ 16.8)
狀態大勇呀,仲要冇vps,大把爆分機會....唔用仲驚
[ 此帖被可可粉在2014-08-15 16:42重新編輯 ]
1條評分好友元+600
KeL 好友元 +600 感謝分享! 2014-08-15
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2014-08-15
回 可可粉 的帖子
可可粉:GK – K. Schmeichel ($4.5)
講數據,拖肥近13年開league你客的賽事冇贏過...
講狀態,拖肥熱身賽冇贏過,而且越踢越沉,仲輸過俾李斯特城後備軍
講人腳,lukaku、米拿拉斯、coleman全部缺陣,陣容天殘地缺,想有攻門都難啦
Schmeichel 爆分真係無難度
....... (2014-08-15 13:08) 

拖肥搞咩熱身賽咁頹
離線淨土
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2014-08-15
睇黎我太遲先開game,追唔返個節奏添,乜施薩返返QPR?主場出擊有冇得諗?