• 3077閱讀
  • 72回復

自尋短見陣………… [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2014-08-23
— 本帖被 KeL 執行加亮操作(2014-08-23) —
原本陣容

Courtois

Luis      Cahill    Ivan

Fabregas      JWP    Lamela    Sigurdsson        

Rooney     Sanchze        Costa

Cresswell    Rodwell   Mangala   Forster

打算作出以下兩個可能既變動。第一,安安全全無癮大路陣!

Courtois

Luis          Cresswell              Ivan

Fabregas      JWP      Lamela    Sigurdsson      Ince / Schurrle

Rooney       Costa

Kelly       Sanchze      Mangala          Forster

第二:自尋短見過癮陣:

Courtois

Luis          Hutton             Ivan

Schurrle       JWP      Lamela    Sigurdsson      Ince

Rooney       Costa

Cresswell       Sanchze      Mangala          Forster

簡單咁講:四個組合:

1. 原陣:Cahill / Fabregas / Scgurrle    ( Rodwell)

2. 大路變陣一: Cresswell /  Fabregas  / Ince     ( Sanchze,有五蚊剩)  

3. 大路變陣二:Cresswell / Fabregas / Schurrle (Sanchze,有個幾剩)

4. 自殺變陣一: Hutton / Schurrle / Ince ( Sanchze ,無咩錢剩)

大家會點揀呢?
[ 此帖被freezefox在2014-08-23 15:38重新編輯 ]

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線tysrunner
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2014-08-23
大路變陣二:Cresswell / Fabregas / Schurrle (Sanchze,有個幾剩)
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2014-08-23
其實係因為今周我好想用INCE。頭場睇波又可以有HUTTON。

其實仲可以有一個方法,用到自己鐘意既球員之餘又唔駛放走法比。就係唔用FORSTER 做後備籠。但就要冒如果COURTOIS 無正選既話就無後著了。

Courtois

Luis              Hutton               Ivan

Fabregas      JWP      Lamela    Sigurdsson      Ince  
                Rooney                           Costa

Cresswell        Sanchze      Mangala          1M Keeper

離線哈哈
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2014-08-23
Hutton 好定Cissokho 好??
同埋點解咁快入定mangala? 佢都幾貴下喎
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2014-08-23
回 freezefox 的帖子
freezefox:其實係因為今周我好想用INCE。頭場睇波又可以有HUTTON。
其實仲可以有一個方法,用到自己鐘意既球員之餘又唔駛放走法比。就係唔用FORSTER 做後備籠。但就要冒如果COURTOIS 無正選既話就無後著了。
....... (2014-08-23 11:14) 

就呢個啦!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2014-08-23
回 哈哈 的帖子
哈哈:Hutton 好定Cissokho 好??
同埋點解咁快入定mangala? 佢都幾貴下喎 (2014-08-23 11:27) 

大減價個陣買定的。5.6M 左右之嘛。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2014-08-23
回 哈哈 的帖子
哈哈:Hutton 好定Cissokho 好??
同埋點解咁快入定mangala? 佢都幾貴下喎 (2014-08-23 11:27) 

睇上場既分就好似前者好少少。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2014-08-23
回 reve 的帖子
reve:就呢個啦! (2014-08-23 12:16) 

呢個好似好D 可?正路得黎有用到自己鐘意既球員。

離線saxo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2014-08-23
玩yff我以降低風險為主, 一陣出cech, ivan/luis各打半場你點算?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2014-08-23
回 saxo 的帖子
saxo:玩yff我以降低風險為主, 一陣出cech, ivan/luis各打半場你點算? (2014-08-23 13:02) 

如果係咁就無辦法架啦。認命係啦。

離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2014-08-23
好亂
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2014-08-23
回 KeL 的帖子
KeL:好亂[表情]  (2014-08-23 13:22) 

好亂咩?

離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2014-08-23
freezefox:好亂咩? (2014-08-23 15:29) 

係∼
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2014-08-23
係咩因為D 位郁哂?

離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2014-08-23
freezefox:係咩因為D 位郁哂? (2014-08-23 15:32) 

唔係d位
係選擇好花多眼亂