• 9316閱讀
  • 279回復

[英超][官方]韋碧克以1600萬鎊加盟阿仙奴,簽約5年 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 270  發表于: 2014-09-12
Wenger said: “If I had not travelled that day, Welbeck would not be here. The coincidence made it. If I stayed in my home, Welbeck would not be here. I will tell you that story one day.

可能當中有D故仔...所以唔使揣測咁多
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 271  發表于: 2014-09-12
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:Wenger said: “If I had not travelled that day, Welbeck would not be here. The coincidence made it. If I stayed in my home, Welbeck would not be here. I will tell you that story one day.
可能當中有D故仔...所以唔使揣測咁多[表情]  (2014-09-12 14:19) 

我覺得雲加根本就係「講多左」,DULL 唔番。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 272  發表于: 2014-09-12
回 freezefox 的帖子
freezefox:都幾牽強下喎………… (2014-09-12 14:08) 

我覺得合理喎

係LONDON
佢要處理其他球會事務
係國外,佢想處理都處理唔到

而且佢係話因為MU"借"到花膠先諗住係佢地度搵前鋒
所以早左起身,多左時間/空間去"計數"

唔牽強喎
只愛足球
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 273  發表于: 2014-09-12
回 迪克 的帖子
迪克:我覺得合理喎
係LONDON
佢要處理其他球會事務
....... (2014-09-12 14:50) 

但係deadline day有乜事務重要得過簽人

除非佢想講如果佢係倫敦佢會簽到法卡奧先啦

不要忘記,足球是最快樂的!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 274  發表于: 2014-09-12
回 icebati 的帖子
icebati:但係deadline day有乜事務重要得過簽人
除非佢想講如果佢係倫敦佢會簽到法卡奧先啦[表情] (2014-09-12 15:07) 

Of deadline day – and the criticism of his trip to Rome

諗深一層
其實佢咁講,都係回應人地問點解DEADLINE DAY仲走去羅馬o者....

我地唔駛諗得咁複雜係咪佢話買韋碧、佢想唔想買韋碧等等等等
只愛足球
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 275  發表于: 2014-09-12
回 迪克 的帖子
迪克:Of deadline day – and the criticism of his trip to Rome
諗深一層
....... (2014-09-12 15:12) 

係啦,佢self defense緊點解去羅馬

問題只係點解佢話唔去羅馬就簽唔到韋大帝,係咪只係隨口up,細路仔mode

不要忘記,足球是最快樂的!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 276  發表于: 2014-09-12
回 迪克 的帖子
迪克:我覺得合理喎
係LONDON
佢要處理其他球會事務
....... (2014-09-12 14:50) 

如果講既係芝麻綠豆既小事就合理。千六萬買個人,點睇都唔係小事,佢人在倫敦,更忙都好,都唔應該會因為咁而簽唔到一個佢想簽既人。

試下調轉咁諗,如果今季佢簽唔到山齊士,事後解釋,唔係因為山齊士唔想黎,唔係因為傾唔掂D 條款,純純係因為佢個日無出差,留左係倫敦,所以唔得閒處理。所以就簽唔到啦。

咁既理由,你地會唔會插爆佢?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 277  發表于: 2014-09-12
回 icebati 的帖子
icebati:但係deadline day有乜事務重要得過簽人
除非佢想講如果佢係倫敦佢會簽到法卡奧先啦[表情] (2014-09-12 15:07) 

哎!咁就唔同,咁就合理得多了。

離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 278  發表于: 2014-09-12
呢個 post 原來仲推緊架
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 279  發表于: 2014-09-12
回 freezefox 的帖子
freezefox:如果講既係芝麻綠豆既小事就合理。千六萬買個人,點睇都唔係小事,佢人在倫敦,更忙都好,都唔應該會因為咁而簽唔到一個佢想簽既人。
試下調轉咁諗,如果今季佢簽唔到山齊士,事後解釋,唔係因為山齊士唔想黎,唔係因為傾唔掂D 條款,純純係因為佢個日無出差,留左係倫敦,所以 .. (2014-09-12 17:22) 

迪克:

Of deadline day – and the criticism of his trip to Rome

諗深一層
其實佢咁講,都係回應人地問點解DEADLINE DAY仲走去羅馬o者....

我地唔駛諗得咁複雜係咪佢話買韋碧、佢想唔想買韋碧等等等等
.......

只愛足球