• 1639閱讀
  • 33回復

[英超]紐卡素中場約拿斯古迪利斯證實患上睪丸癌,正接受治療 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2014-09-17
Jonas Gutierrez: Newcastle winger being treated for testicular cancer

Newcastle midfielder Jonas Gutierrez has thanked fans for their support after revealing that he is being treated for testicular cancer.

The winger, 31, says he had an operation in Argentina to remove his left testicle after the discovery of a tumour and is undergoing chemotherapy.

"Thanks for all the messages. Always looking forward," he wrote on Twitter.

Gutierrez, who was on loan at Norwich last season, has scored 10 goals in 177 league appearances for the Magpies.

The former Velez Sarsfield and Mallorca player revealed his illness during an television interview in Argentina on Tuesday night.

"I detected a tumour in a testicle. When I confirmed the cancer, I went home crying," he told TyC Sports.

"I came here and I assumed the costs despite having a contract with Newcastle.

"Money is not important. What is important is health. I had to start chemotherapy."

http://www.bbc.com/sport/0/football/29231566

[ 此帖被羅力亞在2014-09-17 06:39重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2014-12-22
Newcastle's Jonas Gutierrez to return after overcoming cancer

Midfielder Jonas Gutierrez will make his comeback for Newcastle in an Under-21s game against West Ham on Monday.

The 31-year-old returned to the club last month and has been training after overcoming testicular cancer.

Gutierrez had an operation in his native Argentina to remove his left testicle in September after the discovery of a tumour, before undergoing chemotherapy treatment.

His last first-team game was in April, during a brief loan spell at Norwich.

He will feature as an over-age player for the Magpies in the U21 Cup fixture against the Hammers at Whitley Park, which kicks off at 13:00 GMT.

His last appearance for United came in the same competition, just under a year ago, when they beat Leicester City 2-1 at the same venue.

Gutierrez, a Newcastle fans' favourite after he played a starring role in helping the club win the Championship in his second season in the north-east, has scored 10 goals in 177 league appearances for the Magpies since joining the club in 2008.

http://www.bbc.com/sport/0/football/30575708

加油
[ 此帖被羅力亞在2014-12-22 19:41重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線thmscpl
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2014-11-04
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2014-11-04
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:[圖片]
阿根廷中場約拿斯古迪利斯,因為患上睪丸癌,接受治療近1年,終於有好消息,他終可以出院,並且準備在下個月重返紐卡素,或再次參予球隊訓練。
古迪利斯及紐卡素都在社交網站上,公佈他出院的消息,醫生亦指他重返球場應沒有問題,故下個月會返回紐記,並且很大 .. (2014-11-04 19:56) 

古迪XXX: Thank you very much to all qme accompanied at this time, especially my family, my parents, brothers, godmother, friends
google translate from twitter

果然, 係無球會份
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2014-11-04
古迪利斯抗癌成功 下月返紐卡素

阿根廷中場約拿斯古迪利斯,因為患上睪丸癌,接受治療近1年,終於有好消息,他終可以出院,並且準備在下個月重返紐卡素,或再次參予球隊訓練。
古迪利斯及紐卡素都在社交網站上,公佈他出院的消息,醫生亦指他重返球場應沒有問題,故下個月會返回紐記,並且很大機會投入訓練。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/sports/20141104/53092457

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2014-09-19
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:我發覺你好鍾意「包拗頸」,不過希望你係拗之前都搞清楚的 facts 同埋人地講緊既係咩野先,唔好為拗而拗……
好似你話「第一點我懷疑球會唔知jonas病情...如果唔係點會明知佢有病都放佢入25人大軍...」
會方係聲明上已經講左知道 jonas 病情有一段時間 (The Club has been awa .. (2014-09-18 22:43) 

我幾時有包拗頸?我從來無幫過球會講好說話
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2014-09-18
我發覺你好鍾意「包拗頸」,不過希望你係拗之前都搞清楚的 facts 同埋人地講緊既係咩野先,唔好為拗而拗……

好似你話「第一點我懷疑球會唔知jonas病情...如果唔係點會明知佢有病都放佢入25人大軍...」

會方係聲明上已經講左知道 jonas 病情有一段時間 (The Club has been aware of Jonas' condition for some time... ),而 25人大軍係係九月頭公佈的,如果果陣唔知 jonas 病情,又點會係聲明上講已經知道一段時間呢,除非一段時間只係得兩星期!

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2014-09-18
回 英俊 的帖子
英俊:講緊今年...今年jonas都有份入25人大軍... (2014-09-18 20:55)

我呢句頭半係講舊年做完手術後仍然可以比賽,後半就係講緊今年 cancer 復發化療後不能比賽…… 你好似仲未搞清楚整個 timeline……

「至於明知佢有病都放佢係 25人大軍,呢個就可以分兩方面講,係 2013年做完手術之後佢仍然可以比賽,所以之後亦可以外借去 norwich。係最近 cancer 復發需要做化療之後,就唔可以再比賽了。會方係出 25人大軍果陣可能未知佢 cancer 復發,呢樣就唔出奇……」

2013年5月最後一場聯賽對阿仙奴撞傷
2013年7-8月診斷有 cancer,然後係阿根廷做手術
2013年10月返回英國,然後俾 pardew 趕走
2014年1月外借至 norwich,一共踢左四場
2014年7月-8月放完假發覺 liver pain & swelling of his lymph nodes,被診斷為 cancer 復發,然後接受化療 (因為全程係自己俾錢,係呢一刻有無通知會方就唔清楚)
2014年9月頭紐卡素出 25人大軍名單,裡面有 jonas (唔清楚會方知道佢 cancer 復發同嚴重程度未,定係既然有位就先放埋佢入去都真係唔出奇)
2014年9月中係阿根廷接受訪問,透露整個患病過程

搞清楚未?

[ 此帖被火鳳凰在2014-09-18 22:29重新編輯 ]
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2014-09-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:The Club has been aware of Jonas' condition for some time...
會方係唔會唔知佢有 cancer 既情況,因為 2013年果陣佢返去阿根廷做手術都要同會方請假,同埋成10月先返到黎……
....... (2014-09-18 16:48) 

講緊今年...今年jonas都有份入25人大軍...
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2014-09-18
回 英俊 的帖子
英俊:第一點我懷疑球會唔知jonas病情...如果唔係點會明知佢有病都放佢入25人大軍... (2014-09-18 16:39)

The Club has been aware of Jonas' condition for some time...

會方係唔會唔知佢有 cancer 既情況,因為 2013年果陣佢返去阿根廷做手術都要同會方請假,同埋成10月先返到黎……

至於明知佢有病都放佢係 25人大軍,呢個就可以分兩方面講,係 2013年做完手術之後佢仍然可以比賽,所以之後亦可以外借去 norwich。係最近 cancer 復發需要做化療之後,就唔可以再比賽了。會方係出 25人大軍果陣可能未知佢 cancer 復發,呢樣就唔出奇……
[ 此帖被火鳳凰在2014-09-18 16:50重新編輯 ]
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2014-09-18
回 我諗到改咩名鳥 的帖子
我諗到改咩名鳥:呢件事鬼鬼地...明明佢係pardew 契仔 (2014-09-18 16:01)

係呀…… 係 2013年5月最後一場聯賽對阿仙奴果陣仲係 pardew 既契仔,賽後俾 sagna 撞親之後展轉診斷出係 cancer,返左去阿根廷做完手術,10月返黎報到 pardew 就變晒臉叫佢走人,估計應該係高層既指示,yes-man 當然會照做。
[ 此帖被火鳳凰在2014-09-18 16:49重新編輯 ]
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2014-09-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:點解唔可以鬧呀?
其實你有無睇清楚我鬧佢咩野先?我又無鬧佢係事件曝光之前無出黎講野!
....... (2014-09-18 07:24) 

第一點我懷疑球會唔知jonas病情...如果唔係點會明知佢有病都放佢入25人大軍...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2014-09-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:同埋我地亦可以從 jonas 係訪問中多謝幾位好友 (Heinze, Lavezzi, Demichelis, Coloccini) 同埋之後再次多謝 fans 同其他人既慰問,但係就從無提及對紐卡素會方有任何感謝,由此可見到 Charnley (紐卡素 MD) 口中既 full support 係幾咁空洞![表情]  (2014-09-18 08:00) 

呢件事鬼鬼地...明明佢係pardew 契仔
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2014-09-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:同埋我地亦可以從 jonas 係訪問中多謝幾位好友 (Heinze, Lavezzi, Demichelis, Coloccini) 同埋之後再次多謝 fans 同其他人既慰問,但係就從無提及對紐卡素會方有任何感謝,由此可見到 Charnley (紐卡素 MD) 口中既 full support 係幾咁空洞![表情] (2014-09-18 08:00)

紐卡素咁遲先出聲明真係好冇誠意
似想補鑊多d
[ 此帖被羅力亞在2014-09-18 09:13重新編輯 ]

離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2014-09-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:同埋我地亦可以從 jonas 係訪問中多謝幾位好友 (Heinze, Lavezzi, Demichelis, Coloccini) 同埋之後再次多謝 fans 同其他人既慰問,但係就從無提及對紐卡素會方有任何感謝,由此可見到 Charnley (紐卡素 MD) 口中既 full support 係幾咁空洞![表情]  (2014-09-18 08:00) 

同果D「深表遺憾」一樣咁令人遺憾