• 3473閱讀
  • 107回復

第十六週臨時世界排名區 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2014-12-16
今周輸得好慘
I will be back!!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2014-12-16
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:史0现价不过12.54 (2014-12-16 19:09) 

咪就係差呢一兩蚊入唔到貨囉。

呢到輸一蚊,個到輸一蚊,加加埋埋輸人地十蚊八蚊。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2014-12-16
回 senal 的帖子
senal:我之前都試過 sterling 爆完分,係度遊魂諗緊放邊個入佢,結果好快就郁左價無偷佢 [表情]
今週應該多錢剩,貴 $2 買返囉  (2014-12-16 19:08) 

史0 同YAYA ,你話揀邊件好?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2014-12-16
回 senal 的帖子
senal:而家唔係無晒雙賽咩?[表情]
週中 d 比賽都係半夜三更 deadline,係整雙賽既話一早 set 左  (2014-12-16 19:09) 

唔知呀。好似係掛。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2014-12-16
回 reve 的帖子
reve:今周輸得好慘
I will be back!!! (2014-12-16 19:16) 

你今周真係幾傷………

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2014-12-16
回 freezefox 的帖子
freezefox:你今周真係幾傷………[表情] (2014-12-16 19:23) 

靠mirallas埋單都有89,宜家距離top50有10分,希望可以爆返上去!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2014-12-16
回 KeL 的帖子
KeL:終於有奴神份功課抄[表情] (2014-12-16 19:12) 

主要 for 大家傾陣,我而家通常都好遲做決定,所以好少開 post
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2014-12-16
回 reve 的帖子
reve:今周輸得好慘
I will be back!!! (2014-12-16 19:16) 

加油
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2014-12-16
freezefox:史0 同YAYA ,你話揀邊件好? (2014-12-16 19:23) 

我都諗緊呢個問題

離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2014-12-16
freezefox:唔知呀。好似係掛。 (2014-12-16 19:23) 

應該取消左雙賽
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2014-12-16
回 senal 的帖子
senal:我都諗緊呢個問題 [表情]
 (2014-12-16 19:29) 

我無偷史0 ,就梗係傾向買YAYA,望史0 今周低分,下周可以偷番啦。

聖誔檔期利記賽程超好呀。

離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2014-12-16
岩岩先得閒 原來同top50差成7x分
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2014-12-16
原來差十幾分入榜
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2014-12-16
聖誕快車期各隊賽程:

車仔:主客客   史篤卅韋卅修            一般
曼城:主客主   西卅 般 卅 新             超正
曼聯:主客客   紐 卅 熱卅 史篤         一般
利記:客主主   般卅史雲卅李            好正
阿記:主客客   昆卅 韋 卅 修             麻麻
西咸:客主主   車卅 阿 卅 西             極差
修咸:客主主   水 卅 車 卅 阿            極差
熱刺:客主主   李 卅 曼 卅 車            極差
史雲:主客客   維 卅 利 卅 昆            一般
愛華:主客客   史 卅 紐  卅 候           好
紐記:客主主   曼 卅 愛  卅 般           一般
史篤:客主主   愛 卅 西 卅 曼            一般
維拉;客主主   史雲卅 新卅 水          好
水晶:主客客   修 卅 昆 卅 維            好

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2014-12-16
照上圖睇,宜家我地最常用個幾個中場,包括西咸唐寧、修咸泰迪、熱刺艾歷臣等等,全部聖誔檔期都超難打。本來最好就係用愛華頓既人黎攝期。賽程唔錯。但尋日最佳選擇米拉拿斯又傷出。其他又無咩邊個中場吸引。紐記、史篤城賽程一般兼無咩好選擇。揀下揀下,又要番番去史雲斯既施古臣同水晶宮既JED!JED都唔知升到去邊了。施古臣變大路熱門。蒙迪拿變奇貨可居。

當然,你仍然可以選擇車仔、曼聯中場。不過賽程只屬一般。阿記賽程直頭麻麻。

可以預期,聖誔檔期都係曼城同利記兩隊既人大熱。