• 37569閱讀
  • 1372回復

大逃殺@ Ch 2.8 天色漸昏暗 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 120  發表于: 2015-01-06
為免大家意圖想等到知道自己係唔係殺手先揀位,所以採取下列方案:

收到殺手PM既人會有一次改位置既機會

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 121  發表于: 2015-01-06
唔好煩啦。總之殺左大B ,殺左麻煩先。其他野慢慢再諗!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 122  發表于: 2015-01-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:唔好煩啦。總之殺左大B ,殺左麻煩先。其他野慢慢再諗![表情] [表情] [表情] [表情]  (2015-01-06 14:48) 

殺我啦殺我啦~~~~我又係平民的話, 票多又唔駛死既~~~係你地浪費哂d 票唔關我事~~~~
一日殺手, 一世殺手, 我今次都係想殺手嬴, 你地投哂我啦~~~~~~
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 123  發表于: 2015-01-06
原來係35位至真,大家睇下搵唔搵到自己

1        freezefox         [hkbff.net] HolmGlad FC
2        g3rMan        ☆╮g3rMan╯★ FC
3        frankie        [hkbff.net] Frankie
4        alan1439        [hkbff.net]alan1439
5        eve_lbl85        [hkbff]eve_lbl85
6        迪神        [hkbff.net]DIXON FC
7        KeL        [hkbff.net] KeL
8        yanyan        [hkbff.net]Super Frank Lampard
9        國球旗        國球旗 FC
10        美利拉斯        [HKBFF.NET]TSUBASA FC
11        wongfanshing        HKD-TomShing FC
12        麻凡        Mel. t
13        ttaal68        [hkbff.net] LaLaLawrence
14        senal        [hkbff.net] senal
15        Kai王        [hkbff.net] 遇怪魔我即刻變大個!
16        gerrard        [hkbff.net] gerrard
17        PonG        Pong FC
18        chun1424        [hkbff.net] Youngs
19        fatman        fatman
20        魚蛋        [HKBFFxHKD]威望地聯隊
21        ckl_1113        [hkbff] ckl_1113
22        Numberson        Numberson
23        文仔        hkbff 一年又到等包尾
24        怒射角球旗        [BFF]STCFF
25        realwayutd.        [hkbff.net] Real Way United
26        bbq903        HKD-bbq903
27        可可粉        HKD-HoHoFun
28        charm        Charm
29        羅力亞        [hkbff.net]羅力亞
30        WWJD        [hkbff.net]_kicker
31        reve        [hkbff.net] ZizOu FoReveR [C9]
32        謝拉傑        GeRRaKiT FC
33        siuzac        [hkbff.net]HKD- siuzac
34        jin        jin
35        leoleo_leoleo        [hkbff.net].
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 124  發表于: 2015-01-06
回 麻凡 的帖子
麻凡:殺我啦殺我啦~~~~我又係平民的話, 票多又唔駛死既~~~係你地浪費哂d 票唔關我事~~~~
一日殺手, 一世殺手, 我今次都係想殺手嬴, 你地投哂我啦~~~~~~[表情] (2015-01-06 17:11) 

最高票當選既人,不論係殺手定平民都是要死的
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 125  發表于: 2015-01-06
回 麻凡 的帖子
麻凡:要清乾淨你幾面牆了~~~[表情] (2015-01-06 13:31) 

要租個倉黎畫先得了......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 126  發表于: 2015-01-06
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:最高票當選既人,不論係殺手定平民都是要死的 (2015-01-06 17:41) 

原來佢上次真係無玩咖......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 127  發表于: 2015-01-06
Gabriel:最高票當選既人,不論係殺手定平民都是要死的 (2015-01-06 17:41) 

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 128  發表于: 2015-01-06
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:原來佢上次真係無玩咖......[表情] (2015-01-06 17:43) 

佢真係唔知點玩架原來!!!

離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 129  發表于: 2015-01-06

離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 130  發表于: 2015-01-06
咁有乜好玩呀?玩game 定玩我呀?
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 131  發表于: 2015-01-06
回 麻凡 的帖子
麻凡:咁有乜好玩呀?玩game 定玩我呀?[表情]  (2015-01-06 17:58) 

我只能夠講佢地應該唔會投你既
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 132  發表于: 2015-01-06
人數我估應該都係around 35....今次殺手應該會有3名

今晚會發出首兩名殺手既PM

收到殺手請柬既好友有權改一次第一週企位~~

第3名請柬會係報名DEADLINE前發出

報名DEADLINE為9/1/2015(星期五)
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 133  發表于: 2015-01-06
Gabriel:[表情]
我只能夠講佢地應該唔會投你既 (2015-01-06 18:00) 

真係?咁我又開心返了~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 134  發表于: 2015-01-06
回 麻凡 的帖子
麻凡:咁有乜好玩呀?玩game 定玩我呀?[表情]  (2015-01-06 17:58) 

既玩GAME,又玩你!