• 8834閱讀
  • 226回復

[英超]巴塞前鋒柏度洛迪古斯正式以2100萬鎊轉投車路士,簽約4年 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 180  發表于: 2015-08-20
回 yanyan 的帖子
yanyan:陳豪都唔用架啦[表情] (2015-08-20 10:13) 

我見佢季前賽都有keep住出都打得吾錯
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 181  發表于: 2015-08-20
yanyan:陳豪都唔用架啦[表情] (2015-08-20 10:13) 

但MOSES熱身賽OK的
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 182  發表于: 2015-08-20

無錯
所以大家都唔需要提
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 183  發表于: 2015-08-20
回 siuzac 的帖子
siuzac:但MOSES熱身賽OK的 (2015-08-20 11:09) 

係車仔,唔係OK 就可以的。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 184  發表于: 2015-08-20
[轉會消息] 柏度最後一刻棄曼選車: 法比加斯+摩連奴親自勸說 華迪斯加入勸說不要加盟曼聯

由 世界足球 World Football 發表

過去24小時,不少車路士球迷受到很大刺激,在轉會市場傳出曼聯即將簽下柏度的消息時,不少人認為曼聯簽下柏度是十拿九穩的了,而各大媒體(skysport,BBC,Guardian)均很有信心的時候,沒有人想到車仔成功騎劫了柏度加盟曼聯的轉會,柏度已抵達倫敦,準備最後與車路士的簽約。

英格蘭媒體《電訊報》披露了車路士是怎麼後來居上簽下柏度的。

此前,曼聯CEO活華特(Ed Woodward)已飛往巴塞隆拿談判柏度,而車路士的女總監仍在謹慎地與巴塞談判,在得到車路士的批准下,摩連奴與法比加斯直接與柏度進行對話。根據RAC1台消息指,在0-3不敵曼城後,摩連奴打電話給柏度,摩連奴勸柏度加盟車路士。法比加斯與柏度洛迪古斯曾在巴塞並肩作戰,即使前者離隊,兩人依然關係密切。消息指,經常在西班牙及英格蘭兩邊飛的法比仔這次的角色猶如說客,成功打動柏度決心上「車」

柏度的妻子卡露蓮馬田與法比加斯的女友丹妮娜施文私交甚篤,而本身為會計師的前者精打細算,在丈夫考慮前途時猶如軍師一樣,她們討論了前往倫敦的事宜。而在摩連奴,法比加斯,丹妮娜施文的共同努力下,柏度決定轉投車路士。

而曼聯方面,雲高爾對柏度存有疑問,曼聯最終放棄收購柏度。

而巴塞名宿,保加利亞名將史杜捷哥夫也勸柏度不要加盟曼聯,他認為雲高爾正破壞曼聯,上星期曾到訪車路士大本營,他與摩連奴,法比加斯進行了長談。

根據ESPN消息,在車路士的[柏度勸說團]中,有一位人物非常特殊,就是柏度前巴塞隊友,曼聯門將域陀華迪斯(VV),他勸說柏度重新考慮加盟曼聯的決定,一定程度上也推動了佩德羅最終選擇車路士。

http://football.fanpiece.com/worldfootball12221/%e8%bd%89%e6%9c%83%e6%b6%88%e6%81%af-%e6%9f%8f%e5%ba%a6%e6%9c%80%e5%be%8c%e4%b8%80%e5%88%bb%e6%a3%84%e6%9b%bc%e9%81%b8%e8%bb%8a-%e6%b3%95%e6%af%94%e5%8a%a0%e6%96%af-%e6%91%a9%e9%80%a3%e5%a5%b4%e8%a6%aa%e8%87%aa%e5%8b%b8%e8%aa%aa-%e8%8f%af%e8%bf%aa%e6%96%af%e5%8a%a0%e5%85%a5%e5%8b%b8%e8%aa%aa%e4%b8%8d%e8%a6%81%e5%8a%a0%e7%9b%9f%e6%9b%bc%e8%81%af-c1192493.html

都係傳聞居多。當花生食下無妨。

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 185  發表于: 2015-08-20
而巴塞名宿,保加利亞名將史杜捷哥夫也勸柏度不要加盟曼聯,他認為雲高爾正破壞曼聯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 186  發表于: 2015-08-20
回 國球旗 的帖子
國球旗:而巴塞名宿,保加利亞名將史杜捷哥夫也勸柏度不要加盟曼聯,他認為雲高爾正破壞曼聯
[表情] [表情] [表情] [表情]  (2015-08-20 11:45) 

我反而比較留意呢點:

根據ESPN消息,在車路士的[柏度勸說團]中,有一位人物非常特殊,就是柏度前巴塞隊友,曼聯門將域陀華迪斯(VV),他勸說柏度重新考慮加盟曼聯的決定,一定程度上也推動了佩德羅最終選擇車路士

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 187  發表于: 2015-08-20
回 freezefox 的帖子
freezefox:我反而比較留意呢點:
根據ESPN消息,在車路士的[柏度勸說團]中,有一位人物非常特殊,就是柏度前巴塞隊友,曼聯門將域陀華迪斯(VV),他勸說柏度重新考慮加盟曼聯的決定,一定程度上也推動了佩德羅最終選擇車路士 (2015-08-20 11:50) 

呢點比較易理解,V92 同幾個龍門都反晒面,勸柏度唔好去都「理所當然」。

但史杜捷哥夫既立場應該中立啲掛.......
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 188  發表于: 2015-08-20
freezefox:係車仔,唔係OK 就可以的。[表情] (2015-08-20 11:23) 

古亞達度係不OK都有得上陣....
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 189  發表于: 2015-08-20
華迪斯加入勸說不要加盟曼聯

笑左
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 190  發表于: 2015-08-20
siuzac:古亞達度係不OK都有得上陣.... (2015-08-20 11:53) 

佢係咪真係咁差呀?

離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 191  發表于: 2015-08-20
freezefox:佢係咪真係咁差呀?[表情] (2015-08-20 12:05)

上次對MC輸緊換佢出黎希望有驚喜
大佬.咁大隻比人UN一UN就跌. 球証唔係下下吹
個波就去左人地腳下啦........

睇到有D火...
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 192  發表于: 2015-08-20
freezefox:佢係咪真係咁差呀?[表情] (2015-08-20 12:05) 

唔係咁差...
係未達標準

比較落黎. MOSES仲好.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 193  發表于: 2015-08-20
siuzac:唔係咁差...
係未達標準
比較落黎. MOSES仲好. (2015-08-20 12:25) 

唔覺得摩頭會用摩西斯囉………

離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 194  發表于: 2015-08-20
siuzac:古亞達度係不OK都有得上陣.... (2015-08-20 11:53) 

契仔嘛

佢係意甲真係屈既
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]