• 2282閱讀
  • 46回復

[德甲]曼聯外借贊奴沙(Adnan Januzaj)至多蒙特,將穿上9號球衣 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2015-08-31
— 本帖被 羅力亞 執行加亮操作(2015-08-31) —
Borussia Dortmund in 'advanced talks' over Adnan Januzaj loan move

Last Updated: 31/08/15 11:14am

Borussia Dortmund in advanced talks to sign Adnan Januzaj on loan from Manchester United, according to Sky sources.

It is understood there has also been interest in the winger from Everton and Tottenham, Marseille and Valencia.

Januzaj has played for United this season, but boss Louis van Gaal appears happy for him to move to Germany.

The 20-year-old Belgium international joined United from Anderlecht in 2011 but did not make his first-team debut until 2013, against Wigan Athletic in the Community Shield.

Since then, he has been in and out of the first-team picture, under first David Moyes and then Van Gaal.

He scored the only goal in the Premier League victory at Aston Villa on 14 August, but he missed Sunday's 2-1 defeat at Swansea, with United saying he had a hip injury.

http://www.skysports.com/football/news/11667/9973537/borussia-dortmund-in-advanced-talks-over-adnan-januzaj-loan-move
[ 此帖被羅力亞在2015-08-31 23:54重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2015-09-10
贊奴沙地標即入波

當初曼聯外借贊奴沙畀德甲既多蒙特,相信有唔少魔迷都拍爛手掌,但睇嚟贊奴沙好想證明雲高爾做錯決定。

多蒙特周二晚就同聖保利踢咗場慈善賽,為難民籌款,正選上陣既贊奴沙只係用咗 18 分鐘就射入佢喺新球會既第一球,最後協助多蒙特以2:1贏波。

睇番個入波雖然係省中人彈入,唔多唔少有「符碌」成份,但係贊奴沙射波之前果下過人就盡顯功架!
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2015-09-01
回 英俊 的帖子
英俊:講到j仔恩師一定係椰子,椰子比咗好多機會佢 (2015-09-01 14:45) 

但係費Sir 俾機會佢上一隊.....

椰子未必有呢個慧眼
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2015-09-01
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:贊師傅呢個朵係Jenkinson架...唔準偷[表情]
btw,頭先睇標題仲以為睇錯[表情] (2015-09-01 14:38) 

oh sorry
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2015-09-01
回 chun1424 的帖子
chun1424:呢句真,施丹真係跑唔贏威夫 (2015-09-01 14:49) 

威夫一撞埋去,我估施丹可以二度退休
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2015-09-01
回 廢托 的帖子
廢托:頂.... 唔通馬勒當拿又跑得快過C朗咩.....
施丹都可能唔夠 Rave 哥跑啦 [表情] (2015-09-01 11:56) 

呢句真,施丹真係跑唔贏威夫
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2015-09-01
回 廢托 的帖子
廢托:不過諗返轉頭 , 贊師傅當年都係費Sir 提佢上一隊....
可惜轉個頭費Sir就退休....
....... (2015-09-01 12:51) 

講到j仔恩師一定係椰子,椰子比咗好多機會佢
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2015-09-01
回 廢托 的帖子
廢托:不過諗返轉頭 , 贊師傅當年都係費Sir 提佢上一隊....
....... (2015-09-01 12:51) 

贊師傅呢個朵係Jenkinson架...唔準偷

btw,頭先睇標題仲以為睇錯
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2015-09-01
回 freezefox 的帖子
freezefox:我話贊奴沙有潛質,呢句其實都已經係中性到不得了既說話黎架啦。
難聽D 講句,阿豬阿狗你都可以有潛質架啦。睇你所謂既潛質有幾高者。咁空泛既一句說話都可以引黎質疑?
....... (2015-09-01 11:59) 

不過諗返轉頭 , 贊師傅當年都係費Sir 提佢上一隊....

如果唔係 , 條路可能已經唔同....... 際遇既野.....
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2015-09-01
我話贊奴沙有潛質,呢句其實都已經係中性到不得了既說話黎架啦。

難聽D 講句,阿豬阿狗你都可以有潛質架啦。睇你所謂既潛質有幾高者。咁空泛既一句說話都可以引黎質疑?

我真係無語了。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2015-09-01
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:費事同你講,你係都要講嬴[表情]  (2015-09-01 11:48) 

原封不動將呢句說話還番比你。

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2015-09-01
utadahikaru20:費事同你講,你係都要講嬴[表情]  (2015-09-01 11:48) 

頂.... 唔通馬勒當拿又跑得快過C朗咩.....

施丹都可能唔夠 Rave 哥跑啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2015-09-01
費事同你講,你係都要講嬴
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2015-09-01
同埋,我唔明,「佢速度輸比C朗九條街」又如何?同佢係咪一個有潛質既球員有咩關係?

咁係咪凡係跑得慢過C 朗既人都得如無潛質?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2015-09-01
utadahikaru20:有冇咁誇張AR[表情]
係有資質, 但剩係講速度都輸比C朗9條街.....
 (2015-09-01 11:30) 

我邊句誇張?

「其實贊奴沙係一個非常有潛質既球員。」呢句誇張?

「佢係欠左一個良師!」呢句誇張?

定係因為我用「C 朗撞到費格遜」黎做比喻你覺得好誇張?