• 1638閱讀
  • 39回復

[歐冠]阿仙奴作客憑基奧特大演帽子戲法3-0大勝奧林比亞高斯,以較佳對賽成績晉級,車路士2-0擊敗波圖首名出線16強 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2015-12-10

galatasary home game
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2015-12-11
回 啪啪啪啪啪啪 的帖子
啪啪啪啪啪啪:唔係基輔,係薩格勒布戴拿模,克羅地亞冠軍 (2015-12-10 17:18) 

係,記錯名..... 聯賽冠軍實力應該更不弱
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2015-12-11
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:Group B: PSV Eindhoven, Manchester United, CSKA Moskva, Wolfsburg
Group D: Juventus, Manchester City, Sevilla,Mönchengladbach
Group F: Bayern, Arsenal, Olympiakos, Dinamo Zagreb
....... (2015-12-10 17:33) 

中肯。
只愛足球
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2015-12-11
Gabriel:Group B: PSV Eindhoven, Manchester United, CSKA Moskva, Wolfsburg
Group D: Juventus, Manchester City, Sevilla,Mönchengladbach
Group F: Bayern, Arsenal, Olympiakos, Dinamo Zagreb
....... (2015-12-10 17:33) 

同意個分析

但我都係有D保留......

始終你問我特拉維夫馬卡比定奧林比亞高斯勁D...... 真係唔識
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2015-12-11
回 廢托 的帖子
廢托:同意個分析
但我都係有D保留......
....... (2015-12-11 09:29) 

我都唔知呢兩隊邊隊勁D

所以對我黎講,我都係將D球隊斬三份咋嘛,而佢地咪次一級聯賽既球隊,3rd Tier架囉

再唔係你有心既,可以去望下果個咩coefficient ranking...果個都算一個客觀反映球隊實力既指標
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2015-12-11
回 廢托 的帖子
廢托:同意個分析
但我都係有D保留
....... (2015-12-11 09:29) 

跟pot計奧林比亞高斯勁D......

Pot 1: Barcelona, Chelsea, Bayern Munchen, Juventus, Benfica, Paris, Zenit, PSV Eindhoven

Pot 2: Real Madrid, Atletico, Porto, Arsenal, Man. United, Valencia, Bayer Leverkusen, Man. City

Pot 3: Shakhtar Donetsk, Sevilla, Lyon, Dynamo Kyiv, Olympiacos, CSKA Moskva, Galatasaray, Roma

Pot 4: BATE Borisov, Borussia Monchengladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagreb, Maccabi Tel-Aviv, Gent, Malmo, Astana

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2015-12-11
Gabriel:我都唔知呢兩隊邊隊勁D
所以對我黎講,我都係將D球隊斬三份咋嘛,而佢地咪次一級聯賽既球隊,3rd Tier架囉
....... (2015-12-11 09:35) 

我明白你既講法 , 好清晰...

只不過我意思係 , 係我心目中 , 排得高都未必係較強 , 因為我始終未睇過佢地比賽
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2015-12-11
點解好似無人為阿仙奴大勝三比零而覺得驚奇或興奮既?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線fatman
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2015-12-11
回 freezefox 的帖子
freezefox:點解好似無人為阿仙奴大勝三比零而覺得驚奇或興奮既?[表情] [表情] [表情]  (2015-12-11 22:09) 

劇本
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2015-12-12
回 freezefox 的帖子
freezefox:點解好似無人為阿仙奴大勝三比零而覺得驚奇或興奮既?[表情] [表情] [表情]  (2015-12-11 22:09) 

郵差成功送信係唔會慶祝,正如雲爺爺一樣