• 1835閱讀
  • 36回復

[歐冠]施蒙尼在歐聯決賽落敗後表示需要考慮是否繼續擔任馬體會主帥 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2016-05-29
Diego Simeone hints at possible Atletico Madrid exit after Champions League heartbreak

Last Updated: 29/05/16 12:23am

Diego Simeone hinted at a possible Atletico Madrid exit after an agonising Champions League final defeat to rivals Real Madrid.

Simeone's side were beaten 5-3 on penalties in a finale that finished 1-1 after 120 minutes, Yannick Carrasco forcing extra-time following Sergio Ramos' opener for Real.

But Cristiano Ronaldo struck the winning spot-kick at the San Siro after Juanfran's effort came back off the post, leaving Atletico beaten in the showpiece for the second time in three years.

The 46-year-old Argentine said he was hurting after his side's failure - and then raised doubts about his future at the Vicente Calderon.

"Do I have to continue with Atletico or is it the end of a cycle? I have to think about that," Simeone told reporters.

"It (defeat) puts a lot of years on you. Congratulations to Real Madrid - once again they were superior to us, this time at penalties.

"We started the game badly, then we got ourselves organised from the 20th minute. In the second half we could have equalised very quickly but our intention was clear.

"What really hurts me is to see the hurt of the people who've paid to come here - I feel a bit responsible that I wasn't able to give them what they wanted. That's what really hurts. I feel responsible for the fans who have bought their tickets.

"I'm proud of my players, they've made an extraordinary effort, to beat Barcelona and Bayern Munich (in earlier rounds). The effort was really tremendous."

Atletico have still never lifted the European Cup, having lost the 1974 final to Bayern Munich in a replay.

http://www.skysports.com/football/news/11095/10297871/diego-simeone-hints-at-possible-atletico-madrid-exit-after-champions-league-heartbreak
[ 此帖被羅力亞在2016-05-29 09:59重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2016-05-29

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2016-05-29
佢已經教得好好短短用左幾年時間就可以打破巴塞皇馬壟斷
我覺得佢應該繼續教落去..
離線Chelsea
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2016-05-29
3年內輸2鑊歐聯決賽又真係幾大打擊  不過我都覺得佢適合繼續教
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2016-05-29
算係咁啦~
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2016-05-29
回 Chelsea 的帖子
Chelsea:3年內輸2鑊歐聯決賽又真係幾大打擊[表情]  不過我都覺得佢適合繼續教 (2016-05-29 23:39) 

有咩慘過3年內輸2鑊歐聯決賽.....

就係3年內輸2鑊歐聯決賽俾同一隊.....

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2016-05-30
三年內兩度殺入歐聯決賽,卻都負予同市宿敵皇家馬德里,馬德里體育會主教練施蒙尼當然失望。這位阿根廷教練賽後坦言,會考慮離隊。

施蒙尼賽後表示:「這是我要作出思考的時候,當你付出一切但仍然不足夠時,這是很難受的。經過兩次歐聯決賽落敗後,我要考慮一下前途亦是合理。我帶領馬體會三年兩次打入決賽,對很多人來說是了不起的成就,但我自己就不太滿意。」施蒙尼在去年3月與球會續約五年,若他真的希望離隊,亦要先得到馬體會同意。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2016-05-30
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:三年內兩度殺入歐聯決賽,卻都負予同市宿敵皇家馬德里,馬德里體育會主教練施蒙尼當然失望。這位阿根廷教練賽後坦言,會考慮離隊。
施蒙尼賽後表示:「這是我要作出思考的時候,當你付出一切但仍然不足夠時,這是很難受的。經過兩次歐聯決賽落敗後,我要考慮一下前途亦是合理。我 .. (2016-05-30 02:07) 

Respect! 好中意見到領隊對自己同隊波有要求. 有時見到Klopp和波都拍哂手咁, 好想話個要求可唔可以高D
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2016-05-30
回 posouth 的帖子
posouth:Respect! 好中意見到領隊對自己同隊波有要求. 有時見到Klopp和波都拍哂手咁, 好想話個要求可唔可以高D  (2016-05-30 05:25) 

激勵士氣同踢得好而輸地有要求係兩回事
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2016-05-30
回 國球旗 的帖子
國球旗:有咩慘過3年內輸2鑊歐聯決賽.....
就係3年內輸2鑊歐聯決賽俾同一隊.....
....... (2016-05-29 23:58) 

唉......仲要兩年都輸得好唔抵...... 臨完場被追和.......輸12碼.....
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2016-05-30
我唔太明………咁……兩年都差個少少輸比皇馬,如果你話你有要求,唔可以接受呢個事實,所以考慮轉會。咁係咪即係你認為馬體會做唔到你既要求先會輸波?如果轉去第二隊就會有更加既機會奪得歐聯冠軍?

咁呢隊第二隊,除左係皇馬同巴塞或拜仁外………仲可以係邊隊?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2016-05-30
回 freezefox 的帖子
freezefox:我唔太明………咁……兩年都差個少少輸比皇馬,如果你話你有要求,唔可以接受呢個事實,所以考慮轉會。咁係咪即係你認為馬體會做唔到你既要求先會輸波?如果轉去第二隊就會有更加既機會奪得歐聯冠軍?
咁呢隊第二隊,除左係皇馬同巴塞或拜仁外………仲可以係邊隊? (2016-05-30 10:03) 

我理解的係,佢將所有責任攬上身,包括2次殺入歐冠決賽都落敗,所以辭職

佢認為,由其他人領軍,馬體會可能有更大的突破,甚至可以奪冠...

而唔係轉去第二隊就會有更大既機會奪得歐冠wor...
離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2016-05-30
回 freezefox 的帖子
freezefox:我唔太明………咁……兩年都差個少少輸比皇馬,如果你話你有要求,唔可以接受呢個事實,所以考慮轉會。咁係咪即係你認為馬體會做唔到你既要求先會輸波?如果轉去第二隊就會有更加既機會奪得歐聯冠軍?
咁呢隊第二隊,除左係皇馬同巴塞或拜仁外………仲可以係邊隊? (2016-05-30 10:03) 

巴黎聖日耳門
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2016-05-30
回 ericlok 的帖子
ericlok:巴黎聖日耳門 (2016-05-30 10:24) 

無左呂布啦.......
離線鮮吊甬仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2016-05-30
輸兩次歐聯決賽都已經諗退位, 真男人