• 17331閱讀
  • 604回復

16/17對對碰 - W38 - 阿仙奴封王, 李斯特城、修咸頓、韋斯咸下屆打歐聯; 車仔、黑貓、般茅下屆英冠見! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2016-08-09
我唔肯定能唔能夠週週更新,唔知報唔報好,費事累人~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2016-08-09
回 麻凡 的帖子
麻凡:我唔肯定能唔能夠週週更新,唔知報唔報好,費事累人~[表情]  (2016-08-09 12:31) 

報!!!!
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2016-08-09
回 麻凡 的帖子
麻凡:我唔肯定能唔能夠週週更新,唔知報唔報好,費事累人~[表情]  (2016-08-09 12:31) 

招HEA玩既隊友囉
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2016-08-09
回 麻凡 的帖子

拍住旗哥玩啦。佢應該唔介意比你「拖累」既。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線MU-yin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2016-08-09
報名
有無人組隊
離線ahvensofa
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2016-08-09

今年想用曼聯,有冇人夾
包保週週更新
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2016-08-10
咁我報啦,西咸舊年冠軍,唔好整臭個朵,是但俾隊我得la~~
同埋有邊個唔怕夾住我九成會hea玩的就主動投案啦~~~
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2016-08-10
報!

南安普敦足球俱樂部
離線kevin6543
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2016-08-10

@CHUN1424

今年無維拉玩咩
本帖提到的人: @chun1424
離線sinamanlive
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2016-08-10
回 麻凡 的帖子
麻凡:
咁我報啦,西咸舊年冠軍,唔好整臭個朵,是但俾隊我得la~~[表情]
同埋有邊個唔怕夾住我九成會hea玩的就主動投案啦~~~[表情]  

一於衛冕冠軍 la

[ 此帖被sinamanlive在2016-08-10 02:03重新編輯 ]
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2016-08-10
報名!
Hull City
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2016-08-10
暫時報名隊伍 (15/40)
*括號為Fantrax隊名

阿仙奴 Arsenal                            主: bbq903 ()    客: Carlos足球會 ()    
般尼茅夫 Bournemouth               主:  客:    
般尼  Burnley                              主:  客:  
車路士 Chelsea                           主:  客:      
水晶宮 Crystal Palace                 主:  客:  
愛華頓 Everton                            主:  客:    
侯城 Hull City                              主: realwayutd. ()    客:      
李斯特城 Leicester City               主:  客:  
利物浦 Liverpool                         主: freezefox ()    客:      
曼城 Manchester City                  主:  客:  
曼聯 Manchester United             主: KeL () 客:    
米杜士堡 Middlesbrough             主: 羅力亞 ()    客: leoleo_leoleo (leoleo)
修咸頓 Southampton                   主: 05cw2 () 客:      
史篤城 Stoke City                        主:  客:        
新特蘭 Sunderland                      主:  客:    
史雲斯 Swansea City                  主:  客:      
熱刺 Tottenham Hotspurs            主:  客:  
屈福特 Watford City                     主:  客:        
西布朗 West Bromwich Albion     主:  客:      
韋斯咸 West Ham                        主:  麻凡 ()    客: sinamanlive ()      

已報名未有隊:
buhbuh, MU-Yin, Kevin 6543, chun1424, ahvensofa
[ 此帖被leoleo_leoleo在2016-08-10 10:25重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2016-08-10
報名格式
id: leoleo leoleo
fantrax 隊: leoleo
英超隊伍: 米杜士堡
主/客: 客
離線05cw2
發帖
好友元