• 3800閱讀
  • 126回復

[英超]阿仙奴破球會轉會費紀錄4,650萬鎊+610萬鎊浮動條款羅致里昂前鋒拿卡錫迪(Alexandre Lacazette),簽約5年 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2017-07-06
回 啪啪啪啪啪啪 的帖子
啪啪啪啪啪啪:張伯倫反而應該要留,右翼衛未必係最想踢既位置,
但至少有得爭下又踢得唔錯
 (2017-07-05 23:52) 

I want him stay too.
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2017-07-06
啪啪啪啪啪啪:三四三點排 (2017-07-06 01:37) 

太早了
仲有人走的。
只愛足球
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2017-07-06
Matt Spiro

Lacazette’s style of play – based more on speed and movement – suits Arsenal, & he’s the clinical finisher Arsenal have been missing (1/5)

Yes, Giroud's France’s no1 striker in Deschamps’ 4231. He’s ahead of Lacazette but also Mbappe & Benzema. Again, many reasons for this (2/5)

First, Giroud’s a good player, has taken chances (17 goals in 18) &  (crucially) developed fine partnership with best player Griezmann (3/5)

Deschamps has transformed France fortunes & is showing big faith to those who’ve turned up for him at key times. OG's in that category (4/5)

Deschamps didn’t like Lacazette’s general attitude during France’s tour of South America in June 2013, when he was mainly a substitute (5/5)

大家討論過,點解要買個國家隊sub取代基佬
終於有人分析法國國家隊個情況了

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2017-07-06
回 鮮吊甬仔 的帖子
鮮吊甬仔:爺爺近年買人, 買到果D通常都係話買轉個頭就拎住件衫影相 (2017-06-26 13:04) 

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2017-07-06
【now.com體育】射手拿卡錫迪周三以4,650萬鎊加盟阿仙奴,他坦言今次是夢想成真,早就希望追隨法國前輩亨利的步伐,為「兵工廠」打江山。

早前有指,上季為里昂攻入28球的拿卡錫迪本來將加盟馬德里體育會,只是後者因為被禁註冊新球員,轉會才告吹。現在被阿仙奴羅致後,拿卡錫迪(Alexandre Lacazette)當然一心一意為新東家。

他說:「我很高興也很自豪,因為阿仙奴是一支傳奇球會。在我整個童年,多得亨利和其他法國球員,我經常都幻想自己可以為這家球會效力,所以今天,我的夢想實現了。」

26歲的他成為「兵工廠」史上最高身價球員,即大讚領隊雲加:「雲加已帶領球隊一段時間了,證明這是一家穩定的球會,這是我喜愛的。在我看來,英格蘭球壇中,阿仙奴踢的足球是最好的。我喜歡節奏流暢的踢法,整支球隊都會參與進攻。」

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2017-07-06
唔係肥佬嫌貴14年紐卡素已經16M買左佢...
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2017-07-06
啪啪啪啪啪啪:山神今年唔放佢下季都走架啦
唔覺佢會續約
拜仁講明無興趣,曼城又唔似買佢
....... (2017-07-05 23:51) 

山神我覺得唔續約又唔走
e+早d簽大牌球員,球隊都多d談判資本
一唔小心處理唔好大家反台,球會雪藏佢一年都唔係無可能,出年世界杯年

不要忘記,足球是最快樂的!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2017-07-06
回 英俊 的帖子
英俊:唔係肥佬嫌貴14年紐卡素已經16M買左佢...[表情]  (2017-07-06 09:38) 

Arsene Wenger and Arsenal have been 'watching Alexandre Lacazette for 10 years'

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/arsene-wenger-arsenal-been-watching-10733600

離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2017-07-06
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:
Matt Spiro
Lacazette’s style of play – based more on speed and movement – suits Arsenal, & he’s the clinical finisher Arsenal have been missing (1/5)
Yes, Giroud's France’s no1 striker in Deschamps’ 4231. He’s ahead of Lacazette but also Mbappe & Benzema. Again, many reasons for this (2/5)
.......

基佬好可能走啦…為左打佢最後一界世界杯

不要忘記,足球是最快樂的!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2017-07-06
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:【now.com體育】射手拿卡錫迪周三以4,650萬鎊加盟阿仙奴,他坦言今次是夢想成真,早就希望追隨法國前輩亨利的步伐,為「兵工廠」打江山。
早前有指,上季為里昂攻入28球的拿卡錫迪本來將加盟馬德里體育會,只是後者因為被禁註冊新球員,轉會才告吹。現在被阿仙奴羅致後,拿卡錫迪 .. (2017-07-06 09:34) 

四千幾萬磅咁平?唔係話成六千萬磅咩?

真係四千幾萬磅咁阿仙奴算係執到支好籌了。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2017-07-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:四千幾萬磅咁平?唔係話成六千萬磅咩?
真係四千幾萬磅咁阿仙奴算係執到支好籌了。 (2017-07-06 09:52)

Arsenal have completed the signing of France striker Alexandre Lacazette from Lyon for a club record £46.5m fee on a five-year deal.

The fee - up to £52.6m with add-ons - will surpass the £42.4m Arsenal paid Real Madrid for Mesut Ozil in 2013.

http://www.bbc.com/sport/football/40496970

計埋add-ons最多都係上到£52.6m
[ 此帖被羅力亞在2017-07-06 10:05重新編輯 ]

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2017-07-06
嘩!咁阿仙奴又幾好野喎,可以呢個價買到佢。

多得馬體會啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2017-07-06
回 icebati 的帖子
icebati:山神我覺得唔續約又唔走
e+早d簽大牌球員,球隊都多d談判資本
一唔小心處理唔好大家反台,球會雪藏佢一年都唔係無可能,出年世界杯年
....... (2017-07-06 09:38) 

雪佢?

雲爺爺一向係老好人。
只愛足球
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2017-07-06
法甲前鋒除左杜奧巴外水貨既比例都好高下......
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2017-07-06
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:法甲前鋒除左杜奧巴外水貨既比例都好高下...... (2017-07-06 13:20) 

但法國前鋒踢阿記大部份都打得好好wor.....