• 483閱讀
  • 35回復

[英超]水晶宮翼鋒韋費特沙夏希望加盟阿仙奴,但阿仙奴必須出售球員套現 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 07-03
回 freezefox 的帖子
freezefox:但我又唔係好明,阿仙奴宜家需要呢個位咩?
你話除非羊美要走人者。  (2019-07-03 12:04) 

翼位, 左閘, 中堅都需要...
簽得一個算一個啦. 阿仙努年年都係咁磨架啦,磨到最後一日
其他位只能夠等賣人籌款啦, 不過都好難, 無人肯接盤

不要忘記,足球是最快樂的!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 07-03
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=130027
左閘[表情] (2019-07-03 15:35) 

呢件最後都唔知要幾錢埋單。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 07-03
回 icebati 的帖子
icebati:傳聞報價40m 分期5年.. classic[表情]
 (2019-07-03 09:20) 

Wba傾咁耐都係50m,zaha點都唔會低過呢個數吧
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 07-03
回 ericlok 的帖子
ericlok:艾馬利套戰術係靠邊路 阿仙奴冇突破型翼鋒
唔買翼根本唔會有成績
後防問題佔大部份係教練加訓練問題
....... (2019-07-03 15:57) 

以前我覺得燒鵝脾好唔掂。但上季我覺得佢進步左好多,應該比多D 機會佢。

有D 位,你係無人就係無人。唔買唔得。中堅你提個三個,如果有多個隱健既柏檔同佢地拍,都仲有得諗。否則,呢三件真係⋯⋯⋯  

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 07-04
回 freezefox 的帖子
freezefox:以前我覺得燒鵝脾好唔掂。但上季我覺得佢進步左好多,應該比多D 機會佢。
有D 位,你係無人就係無人。唔買唔得。中堅你提個三個,如果有多個隱健既柏檔同佢地拍,都仲有得諗。否則,呢三件真係⋯⋯⋯   (2019-07-03 17:42) 

禾比係唔差
但只限打反擊 一面對住密閘
佢咪又係瘋狂假腳 一個人都過唔到

仲有PAPA同哥斯尼 加埋蒙大叔可客串

5個正宗中堅加埋1個客串

仲有細梅呢舊炸彈唔知掟唔掟出去

後防其實好夠人手
在線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 07-10
Any fresh Arsenal move for Wilfried Zaha likely to involve players. But not sure Crystal Palace would accept a straight swap for Shkodran Mustafi.

Part of the journey is the end