• 1576閱讀
  • 37回復

[英超]熱刺宣佈辭退阿根廷籍領隊普捷天奴 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2019-11-20
回 freezefox 的帖子
freezefox:都OK 啦,睇佢之前鬥曼城,鬥利記,又或者 鬥其他 BIG 6 ,都有變陣架。而且效果幾明顯架。
佢未必係臨場變陣好勁既所謂戰術大師。即係一兩個調動就令隊波起好大變化。但佢長遠既球隊建構上係幾有遠見,同幾有功力架。 至少宜家成隊熱刺,無咩邊個唔係佢一手打起。 (2019-11-20 16:57) 

咁點都好過黑柴
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2019-11-20
回 G-shock 的帖子
G-shock:咁點都好過黑柴 (2019-11-20 17:05) 

拿!我唔係話黑柴唔好⋯⋯⋯⋯

不過我相信普帥更好。

但首先,佢有冇打算過檔曼聯係關鍵問題。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2019-11-20
回 G-shock 的帖子
G-shock:咁點都好過黑柴 (2019-11-20 17:05) 

黑柴坐正之前我都想肥普過黎
但依家半路又推倒重來好似有點兒那個
更何況賣得就賣,唔通要肥普靠lin/peirera/Fred 之流咩
點都好今季黑柴都會打完架啦⋯⋯睇下季點搞仲好
同埋比起肥普我依家更希望可以挖到psv 戈個
青春班冇人夠佢黎
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2019-11-20
回 extra 的帖子
extra:黑柴坐正之前我都想肥普過黎
但依家半路又推倒重來好似有點兒那個[表情]
更何況賣得就賣,唔通要肥普靠lin/peirera/Fred 之流咩[表情]
點都好今季黑柴都會打完架啦⋯⋯睇下季點搞仲好
....... (2019-11-20 17:46) 

叫肥普過檔,順手挖埋大力臣、艾達維達過檔。一舉三得呀。

離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2019-11-20
freezefox:叫肥普過檔,順手挖埋大力臣、艾達維達過檔。一舉三得呀。 [表情] (2019-11-20 17:55) 

大力臣都未必會跟啦老實講
佢免簽大把會爭, 皇馬祖記拜仁PSG巴塞等等
幾時輪到曼聯丫...就算挖到都係天價..陣間冇貨交又變山神
見過鬼怕黑, 免費可能仲貴
ALDER今季同之前比差左好多
同MATIC一樣一過30就插得好犀利
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2019-11-21
freezefox:叫肥普過檔,順手挖埋大力臣、艾達維達過檔。一舉三得呀。 [表情] (2019-11-20 17:55) 

我估三個都會去哂祖記
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2019-11-21
回 extra 的帖子
extra:大力臣都未必會跟啦老實講
佢免簽大把會爭, 皇馬祖記拜仁PSG巴塞等等
幾時輪到曼聯丫...就算挖到都係天價..陣間冇貨交又變山神
見過鬼怕黑, 免費可能仲貴[表情]
....... (2019-11-20 18:53) 

講真,我就好懷疑皇馬巴塞個D 大球會係咪真係想簽佢。之前傳到咁勁,原來一直連OFFER 都無,全部都係佢一廂情願既⋯⋯⋯

祖記人多到宜家係咁放人,仲會買人?

你都話佢得番半季約,點會仲有天價呢回事。 當日山神事件根本係個騙局。 正正常常邊有可能仲叫到價。 曼聯有心爭,唔係無得爭的。 其實佢宜家既情況,去皇馬巴塞拜仁都係等做炮灰多。反而去曼聯仲有機會打番起,不論佢或球會。 如果佢真係識諗既,我覺得佢真係應該揀曼聯而唔係其他大會。

寧為雞口,莫做牛後。 之前太多相同事例了。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2019-11-21
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:我估三個都會去哂祖記[表情] (2019-11-21 10:18) 

祖記人滿之患,人多到唔知點用,邊有咁多位再收留佢地。

免簽者,都要出糧架。

離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2019-11-21
freezefox:祖記人滿之患,人多到唔知點用,邊有咁多位再收留佢地。
免簽者,都要出糧架。 [表情] (2019-11-21 10:25) 

人多可以賣~emre can都等緊1月賣走了~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2019-11-21
Alan0502:人多可以賣~emre can都等緊1月賣走了~ (2019-11-21 10:37) 

咪就係話人多到要係咁放血囉。

無理由個頭都仲放緊人,呢頭又走去入一大班人。仲要係未必有用既添。 唔覺得祖記會對大力臣有興趣。

同埋,祖記要買人,都先考慮普巴先啦。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2019-11-21
Alan0502:人多可以賣~emre can都等緊1月賣走了~ (2019-11-21 10:37) 

唔好話CAN,藍斯過左去之後,係之前踢過兩三場正選,之後又坐番去後備席了。近排都係後備出黎踢得個一陣⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2019-11-21
雖然今季熱刺與對上數季有著明顯的分別,但普捷天奴離開的真正導火線恐怕不是成績問題,反而是更衣室內的問題。據英國太陽報報導,其實普捷天奴一早就有離心,因此與球員關係轉差,更影響球員在場上的表現,特別是普捷天奴今季多次無故缺席球隊操練和季初將艾歷臣投閒置散,引起隊中不少球員不滿。艾歷臣和艾達韋列特更表明不想與普捷天奴合作而拒絕續約,實行「有我無佢」,最終逼使到球隊辭退普捷天奴。相信不少熱刺球迷希望普捷天奴可以帶領球隊贏得英超甚至歐聯,但現實如此,只好祝福普捷天奴日後的執教生涯一帆風順。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2019-11-21
如果真係咁又成個講法唔同哂喎⋯⋯

離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2019-11-21
係youtube睇左tot既訓練精華~班球員都幾接受摩連奴,ali同佢搭哂膊頭有講有笑~
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2019-11-21
freezefox:講真,我就好懷疑皇馬巴塞個D 大球會係咪真係想簽佢。之前傳到咁勁,原來一直連OFFER 都無,全部都係佢一廂情願既⋯⋯⋯
祖記人多到宜家係咁放人,仲會買人?
....... (2019-11-21 10:24) 

天價係講份糧姐,免簽戈筆點都會加番d去佢本人到既
點解傳皇馬巴塞拜仁係因為佢地有換血既需要嘛
至於曼聯,我諗佢只會係冇選擇嘅情況之下
冇理由跳船之後簡過另一隻賊船架嘛