• 20530閱讀
  • 1150回復

老狐私片區 (最後一周,不論勝負,一律派彩!) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2020-09-19
— 本帖被 freezefox 執行加亮操作(2021-08-06) —
開個TOPIC ,歡迎大家約私片。唔一定要同我私片既。有邊個你想同佢私片都可以借我呢到一用。 口水戰、牙較戰、面子戰。私人恩怨、家族情仇,全部都受。 自己傾掂個盤口,注碼,就可以成局。唯一唔接受賭真錢。 你想賭好友元又得,要佢轉簽名檔又得。你地傾掂就可以了。

開局我黎一場示範賽先:

WEEK 02 賭局

HINNS      VS        FREEZEFOX

添姆雲拿 / 文尼 本周邊個係FANTRAX 既分數較高(立場好明顯啦係話?)

注碼 : 5萬 好友元!

結果: 老狐勝!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WEEK 03 賭局

第一局: K版       VS        老狐  

FANTRAX 鬥高分: 每人選一個球員做隊長  ,隊長分數乘2 ,然後全隊鬥高分。
注碼 : 5萬 好友元!

結果:  K版勝

第二局;chun1424     VS      老狐

每人揀三個 $10 以下既球員、 前 中 後各一。 加埋鬥高分。

chun1424 戰隊: 杜靴迪、科頓、韋京斯  ---    8分
老狐戰隊:阿朗素、夏域斯、綠木 -----   14分
注碼:20000

結果: 老狐勝

第三局: 怒射     VS      老狐

FPL GAME, 迪布尼分數不會超越簡尼或SON 任何一個。 老狐正方。怒射反方。
賭注:51000

結果: 老狐勝

第四局: WAYNE07     VS      老狐

FANTRAX 隊鬥高分。
賭注:10000

結果:WAYNE 勝
[ 此帖被freezefox在2021-05-24 01:21重新編輯 ]
2條評分好友元+2
Gabriel 好友元 +1 群眾 2020-09-25
Gabriel 好友元 +1 煽動 2020-09-25

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1150  發表于: 2021-08-23
回 freezefox 的帖子
freezefox:咁心急咩? [表情]
....... (2021-08-21 23:54) 

等你
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1149  發表于: 2021-08-21
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:老狐几时開档? (2021-08-21 22:11) 

咁心急咩?

過多幾周先啦。

離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1148  發表于: 2021-08-21
老狐几时開档?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1147  發表于: 2021-05-27
freezefox:多謝各位既支持同參與,我都攪得好求其下。 不過求其得黎又好似幾好玩。
至少我見大家有參予賭局既,成績都非常好。 好幾位都打入十大。 或者玩呢類馬拉松式既長命比賽,真係鬥毅力多過鬥眼光。
....... (2021-05-26 08:34) 

多謝老狐
下季繼續玩過
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1146  發表于: 2021-05-26
freezefox:你比哂啲入場費先諗還錢啦![表情] (2021-05-26 10:40) 

成皇果度D 片都收唔齊既
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1145  發表于: 2021-05-26
多謝狐老闆, 下季再加油
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1144  發表于: 2021-05-26
回 廢托 的帖子
廢托:我就係打算還返一半俾你先 , 然後先夠俾入場費 [表情] (2021-05-26 10:33) 

你比哂啲入場費先諗還錢啦!

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1143  發表于: 2021-05-26
freezefox:儲多個錢下年先夠錢交成皇既入場費架。 [表情] (2021-05-26 10:30) 

我就係打算還返一半俾你先 , 然後先夠俾入場費
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1142  發表于: 2021-05-26
回 廢托 的帖子
廢托:我輸都收 DOUBLE ?????? [表情]  (2021-05-26 09:09) 

儲多個錢下年先夠錢交成皇既入場費架。

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1141  發表于: 2021-05-26
我輸都收 DOUBLE ??????
離線lung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1140  發表于: 2021-05-26
freezefox:多謝各位既支持同參與,我都攪得好求其下。 不過求其得黎又好似幾好玩。
至少我見大家有參予賭局既,成績都非常好。 好幾位都打入十大。 或者玩呢類馬拉松式既長命比賽,真係鬥毅力多過鬥眼光。
....... (2021-05-26 08:34) 

同意,咁我亦唔客氣啦,當相互既祝福
離線lung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1139  發表于: 2021-05-26
freezefox:
多謝各位既支持同參與,我都攪得好求其下。 不過求其得黎又好似幾好玩。
.......

[ 此帖被lung在2021-05-26 09:08重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1138  發表于: 2021-05-26
多謝各位既支持同參與,我都攪得好求其下。 不過求其得黎又好似幾好玩。

運氣會影響成績。但你好難見到一個人 38周都好運,又或者 38周都衰運。 總係有時好,有時差。

運氣好個幾周,總係買個個就爆個個。 啲伏位又下下都避得開。 人人都領野你偏偏走得甩。 你會以為,個世界係你既。

運氣唔好個幾周。頭頭踫著黑。 紅牌、黃牌、PKM、PKC、傷出、失蹤⋯⋯⋯ 樣樣好似追住你黎咁。人人都好似同你對著幹。 諸事不順。玩到唔想玩⋯⋯⋯

人生都係一樣。 好運個陣,無咩需要提點。反正你都一帆風順了。點玩都得。 不過,面對運氣不太順個陣,點樣沉著應戰,點樣冷靜面對,點樣不離不棄,不自怨不自艾 ,捱過個一段黑仔既日子, 將會成為你最後勝負既關鍵!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1137  發表于: 2021-05-26

freezefox使用轉帳功能,轉帳給carlos足球會金額︰15600好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給extra金額︰100000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給科高蘭尼紐約人金額︰20000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給Alan1439金額︰20000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給g3rMan金額︰40000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給廢托金額︰60000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給呀威金額︰200000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給wayne_07金額︰40000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給chun1424金額︰200000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給lung金額︰20000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給文仔金額︰200000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給KeL金額︰200000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給eve_lbl85金額︰200000好友元
freezefox使用轉帳功能,轉帳給可可粉金額︰200000好友元