• 44797閱讀
  • 2595回復

22/23英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1365  發表于: 2022-11-13
回 posouth 的帖子
posouth:X2, Ward場場有料到, 場場都放sub.
.......自己衰, 仲停留係頭8場李斯特城榜尾隊, Ward唔知幾時無正選的印象  [表情]  (2022-11-13 12:05) 

今周比我搏中。

雖然POPE 都有CS,不過WARD 個分係佢既一倍。

不過,呢啲野,偶一為止好了。長遠我都係信紐卡素多的。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1366  發表于: 2022-11-13
回 freezefox 的帖子
freezefox:今周比我搏中。
....... (2022-11-13 17:03) 

我信whu入唔到波多過信ward
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1367  發表于: 2022-11-14
回 chun1424 的帖子
chun1424:始終唔信ward,連爆幾場 (2022-11-13 13:03) 

Ward Ward新鮮Ward Ward甘......
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1368  發表于: 2022-11-14
freezefox:今周比我搏中。
....... (2022-11-13 17:03) 

手頭另一個龍係水晶晶的Guaita, 之前都好地地. 最近兩場對WHU同森林, 失波之餘仲無save咁濟  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1369  發表于: 2022-11-14
unlimited transfer開始了. 咁今晚開始到踼埋世界盃先會郁價?
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1370  發表于: 2022-11-14
quit了, nice

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1371  發表于: 2022-11-14
B隊慘,WARD 、查比亞、蘇蘭基全部係SUB ⋯⋯⋯

用咗托沙同埋最老套個個拜利⋯⋯⋯⋯

一野插水咁插落去。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1372  發表于: 2022-11-14
freezefox:B隊慘,WARD 、查比亞、蘇蘭基全部係SUB ⋯⋯⋯
用咗托沙同埋最老套個個拜利⋯⋯⋯⋯
....... (2022-11-14 09:10) 

差不多, bench有Ward, Schar, Andrea, 加埋20分  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1373  發表于: 2022-11-14
近半季落黎, 有咩有驚喜/意料之外?

我黎講, 最意外係現時最高分的中場同後衞都係紐卡素人!! 另外係季初大熱的Jesus, 到呢一刻只係阿記隊中第6高分的人, 佢絶對唔差, 只係阿記今季著哂火!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1374  發表于: 2022-11-14
半季以黎, 自己隊波中......

最滿意球員: Trippier!!

最失望球員: Son ........TAA都失望, 但Son的投資更大, 失望更大. 3球入球都係一場出現, 另多14場都0G. Perisic都有honourable mention, 出一場唔出一場, 我覺得年紀唔係問題, 而係估唔到Sessegnon今季黎成材

最時辰唔夾球員: 所有Brighton球員, 買過又賣過Trossard, 另外Gross, Dunk等等. 買咗傷, 一係比賽延期, 一係對強隊先入波放咗bench等等
[ 此帖被posouth在2022-11-14 11:37重新編輯 ]
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1375  發表于: 2022-11-14
回 posouth 的帖子
posouth:半季以黎, 自己隊波中......
最滿意球員: Trippier!! [表情] [表情]
最失望球員: Son [表情] ........TAA都失望, 但Son的投資更大, 失望更大. 3球入球都係一場出現, 另多14場都0G. Perisic都有honourable mention, 出一場唔出一場, 我覺得年紀唔係問題, 而係估唔到Sessegnon .. (2022-11-14 11:36) 

半季小結~  
賺左$0.2
Overall points
Overall rank
808,430
Total players
10,893,693
離線stevewong_20
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1376  發表于: 2022-11-14

呢三週跌得好快

其實唔知賺咗幾多
Team value 係104.1 + bank 0.1
如果淨計selling price 就102 +bank 0.1

Overall rank
2,531,995
Total players
10,893,693

[ 此帖被stevewong_20在2022-11-14 14:10重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1377  發表于: 2022-11-14
最意外係原本三利三車三曼城,宜家車無哂,利都仲有兩件,變咗紐卡素、阿仙奴同曼城成為隊中主力。 邊諗到⋯⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1378  發表于: 2022-11-14
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:半季小結~  
賺左$0.2 [表情]
....... (2022-11-14 11:44) 

幾好幾好  

我暫時係3-4百萬名, 已經係開季以黎最高位置. 如果下半季Haaland表現唔好咁誇張, 希望係到Top 25%  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1379  發表于: 2022-11-14
freezefox:最意外係原本三利三車三曼城,宜家車無哂,利都仲有兩件,變咗紐卡素、阿仙奴同曼城成為隊中主力。 邊諗到⋯⋯⋯  (2022-11-14 18:09) 

宜家車仔, 好似以前阿記咁, 出陣陣容又難估, 估中咗D人又唔高分. 白估.....