• 8774閱讀
  • 245回復

ELB 大賽績分榜!! horance 第一 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2006-03-05
下面是引用謝拉傑於2006-03-05 18:18發表的:
唉...............死左耶古保同路蘭,仲要冇出唐寧令我失左先機................><"

好彩.....聽bellamy講

唔好要d唔係處理死球既球員....
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2006-03-05
我差d都入左佢地三個=.="
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2006-03-05
衰左...

below averge...= =
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2006-03-05
勁啊三郎!!!
不過我唔認輸住既~~ 嘿~
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2006-03-05
下面是引用黑魔道士比比於2006-03-05 19:50發表的:
勁啊三郎!!!
不過我唔認輸住既~~ 嘿~

你對「祖」的愛不夠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2006-03-05
下面是引用焯彪於2006-03-05 19:52發表的:
你對「祖」的愛不夠 [表情] [表情]

勝出才說吧~~ 嘿~
只要多拿8分我就可以搏和了~
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2006-03-05
下面是引用黑魔道士比比於2006-03-05 19:58發表的:
勝出才說吧~~ 嘿~
只要多拿8分我就可以搏和了~

=.=可能架~

我好彩吧~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2006-03-05
全力支持3郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2006-03-06
排名 球隊名稱 總得分
1   sheepsheephin(#9895) 175
2   【好友聖統皇朝】垃圾桶(#9897) 171
3   All Star(#9891) 171
4   三郎雜魚軍(#9901) 171
5   [復]Heaven(#9939) 168
6   「復」+「隱」(#9900) 166
7   kicker2(#9890) 162
8   仲仔(#9875) 159
9   PLG-HRC(#9918) 157
10   kamiru(#9889) 陣容已公開 157
11 Kewell7(#9929) 155
12 [PLG]rooney0809(#9921) 154
13 【好友聖統皇朝】比我拿番個"美"彩(#9878) 152
14 frankie@elb(#9886) 149
15 啊謝(#9950) 146
16 比比ELB(#9926) 145
17 [PLG]Pau(#9912) 144
18 blackscholes(#9949) 144
19 [BFF]Henrison(#9879) 141
20 [復]j3_106(#9892) 140
21 [復]迪神(#9866) 139
22 小伊子(#9940) 136
23 好友(vc)(#9902) 136
24 銘少↘屈機〞大聯盟(#9877) 136
25 2004-05 King of ELB(#9862) 136
26 alvin_bun917(#9883) 135
27 JasonChan008(#9955)   135
28 【復仇者】kch(#9869) 127
29 勝勝勝(#9927) 127
30 [復]望晴天(#9928) 123
31 ultraman1987(#9910) 122
32 Smith@拉色剋(#9880) 120
33 【好友聖統皇朝】laisangyip(#9905) 120
34 【好友聖統皇朝】fatkongkong(#9887) 119
35 Alvis战士队(#9899) 119
36 【好友 ELB 】貓相士(#9863) 117
37 siman(#9867) 陣容已公開 117
38 [復]kylau(#9885) 117
39 【好友聖統皇朝】Presto@ELB(#9857) 陣容已公開 116
40 【好友聖統皇朝】懶(#9917) 115
41 西門@雪之隊(#9860) 111
42 lennon(#9868) 陣容已公開 111
43 【elb】可(#9872) 110
44 [復]無仇聯(#9913) 110
45 i will get it!(#9871) 109
46 [BFF]企鵝BB隊(#9907) 107
47 【好友聖統皇朝】傑B仔(#9922) 107
48 [PLG]柯南(#9932) 106
49 九尾妖狐(#9941) 104
50 jin_elb(#9888) 104
51 rk7**(#9859) 104
52 [復]TamakiNami(#9931) 101
53 【復仇者】antony(#9858) 本組組長 100
54 那個智者(#9911) 97
55 playerFC^^(#9894) 96
56 [聖統皇朝]hkg(#9864) 88
57 Kin^^(#9861) 84
58 [復]RedTrash(#9916) 81
59 【ELB】(屈機聯)必勝@組員十(#9865) 77
60 [ELB]LEE(#9882) 0

最新排名!

留意,森莫拉斯計少左兩球入球既分,所以呢個分未必作準。要等所有分出齊,出分後三日,個分先係最後定案。

不過暫時睇,唔計棄權既阿LEE既話,百萬賭局既主角之一,十仔,竟然包尾……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2006-03-06
暫時睇,頭十名中,PLG形勢最好,佔四個。聖統皇朝佔兩個,復仇者佔兩個。屈機聯佔一個。自由身一個。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2006-03-06
列亞拿無啦啦多左兩個入波.....@@
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2006-03-06
個名太似,D人搞錯左~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2006-03-06
下面是引用ELB SUPERIOR01於2006-03-06 14:52發表的:
暫時睇,頭十名中,PLG形勢最好,佔四個。聖統皇朝佔兩個,復仇者佔兩個。屈機聯佔一個。自由身一個。

若然計二十大排名。PLG佔八個,復仇者四個,皇朝四個,屈機聯仍然係個一千零一個………

睇黎暫時以PLG呼聲最高。
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2006-03-06
但係團隊個人賽多數都係和波收場~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2006-03-06
下面是引用謝拉傑於2006-03-06 14:59發表的:
但係團隊個人賽多數都係和波收場~

所以邊隊係十大佔最多人既,邊隊就最有機。因為和波多,關鍵場事係哂最頭同最尾既人身上。頭十名有成百六、百七分,同平均百一、百二分既球隊比,先可以分出勝負。最尾得一百分唔到既,亦先有機會失哂四場。勝負就要睇呢班人!

中間一百一十分到一百三十分個班,點打都和既話,影響唔到大局!

當然,宜家講既,既未計曼聯場波既分,亦未計森莫拉斯更正既分,所以不能作準既。