• 934閱讀
  • 10回復

Race鬧爆cheap精 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線yukyty

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2006-04-06
黃 婉 伶 ( Race ) 昨 日 抱 病 為 電 影 《 黑 夜 》 宣 傳 , 她 在 片 中 遭 受 郭 品 超 玩 弄 感 情 , 但 現 實 中 Race 踢 爆 圈 中 一 位 與 她 同 期 出 道 的 男 歌 手 , 經 常 靠 作 曲 彈 結 他 女 , Race 說 : 「 呢 個 人 真 係 cheap 到 爆 ! 」

Race 透 露 曾 有 「 花 心 男 」 同 時 追 求 兩 個 女 藝 人 , 雖 然 她 不 是 受 害 者 , 但 亦 忍 不 住 抱 不 平 , 她 說 : 「 大 約 一 年 前 , 晚 我 同 一 班 圈 中 朋 友 食 , 有 個 女 仔 聽 電 話 , 個 人 就 話 好 鍾 意 佢 , 又 話 作 首 歌 畀 佢 聽 , 仲 自 彈 自 唱 , 好 彩 個 女 仔 知 道 佢 花 弗 就 收 線 , 點 知 隔 一 陣 , 佢 再 打 畀 另 一 個 同   女 仔 , 講 一 模 一 樣 說 話 , 個 女 仔 知 道 咩 事 , 就 開 手 機 speaker ( 喇 叭 ) 畀 我 聽 , 呢 個 人 真 係 cheap 到 爆 , 真 係 冇 人 睬 佢 ! 」

會 有 報 應
問 及 該 「 花 心 男 」 的 特 徵 , 是 否 靚 仔 時 , Race 笑 住 擰 頭 說 : 「 佢 係 呢 一 代 歌 手 , 識 得 彈 結 他 , 不 過 唔 叻 , 係 有 時 用 扮   。 ( 有 冇 出 唱 片 ? ) 有 。 ( 係 唔 係 鍾 意 掟 結 他 ? ) 唔 係 。 」
Race 又 直 言 花 弗 的 人 會 有 報 應 , 她 未 入 行 前 亦 曾 有 此 遭 遇 , 對 方 更 同 時 追 求 兩 姊 妹 , 她 說 : 「 佢 我 面 前 就 講 當 我 家 姐 係 朋 友 , 我 家 姐 面 前 就 話 當 我 係 阿 妹 , 人 好 cheap , 兩 邊 追 ! 」

from東方

大家估下係邊個?
我估係李逸朗
離線鬼仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2006-04-06
下面是引用yukyty於2006-04-06 16:15發表的Race鬧爆cheap精:
黃 婉 伶 ( Race ) 昨 日 抱 病 為 電 影 《 黑 夜 》 宣 傳 , 她 在 片 中 遭 受 郭 品 超 玩 弄 感 情 , 但 現 實 中 Race 踢 爆 圈 中 一 位 與 她 同 期 出 道 的 男 歌 手 , 經 常 靠 作 曲 彈 結 他 女 , Race 說 : 「 呢 個 人 真 係 cheap 到 爆 ! 」
Race 透 露 曾 有 「 花 心 男 」 同 時 追 求 兩 個 女 藝 人 , 雖 然 她 不 是 受 害 者 , 但 亦 忍 不 住 抱 不 平 , 她 說 : 「 大 約 一 年 前 , 晚 我 同 一 班 圈 中 朋 友 食 , 有 個 女 仔 聽 電 話 , 個 人 就 話 好 鍾 意 佢 , 又 話 作 首 歌 畀 佢 聽 , 仲 自 彈 自 唱 , 好 彩 個 女 仔 知 道 佢 花 弗 就 收 線 , 點 知 隔 一 陣 , 佢 再 打 畀 另 一 個 同   女 仔 , 講 一 模 一 樣 說 話 , 個 女 仔 知 道 咩 事 , 就 開 手 機 speaker ( 喇 叭 ) 畀 我 聽 , 呢 個 人 真 係 cheap 到 爆 , 真 係 冇 人 睬 佢 ! 」
會 有 報 應
大家估下係邊個?
我估係李逸朗
.......

佢唔係同Mandy架咩....
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2006-04-06
下面是引用邪王鬼於2006-04-06 16:34發表的:
佢唔係同Mandy架咩....

嘩...
梗係唔係啦
佢同葉翠翠呀...

我就估側田...
離線yukyty
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2006-04-06
下面是引用可於2006-04-06 16:35發表的:

一年前側田都未出道
同期仲有吳浩康,但係佢彈結他好叻
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2006-04-06
下面是引用yukyty於2006-04-06 17:32發表的:
一年前側田都未出道
同期仲有吳浩康,但係佢彈結他好叻

係喎...
無留意係一年前添...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2006-04-06
周國賢?
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2006-04-06
下面是引用ryan_kewell_7於2006-04-06 19:03發表的:
周國賢? [表情] [表情]

佢好似有埋仔定女囉喎...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2006-04-06
下面是引用horance於2006-04-06 19:27發表的:
佢好似有埋仔定女囉喎... [表情] [表情]
我真係唸唔起樂壇有邊幾個識彈結他..
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2006-04-06
下面是引用ryan_kewell_7於2006-04-06 19:29發表的:
我真係唸唔起樂壇有邊幾個識彈結他.. [表情]

好多個都識唔show出來ja~
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2006-04-06
2R 03年出道

同期---吳浩康、李逸朗、張敬軒

Hins識彈結他咩???
離線鬼仔
發帖