• 10688閱讀
  • 116回復

我想了解一下史密夫事件 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線justino
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2006-04-12
下面是引用freezefox於2006-04-12 23:25發表的:
精神分裂!
我話我呀!!!!

係人都知~~
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2006-04-12
暫時都未試過史密夫同fairkie同魔王風同一時間係同一版出現....
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2006-04-12
如果係自問先答

開multiple account就已經可以ban得
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2006-04-12
下面是引用垃圾桶於2006-04-12 23:29發表的:
如果係自問先答
開multiple account就已經可以ban得

係唔係你分出來架個topic?
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2006-04-12
下面是引用超迪仔於2006-04-12 23:30發表的:
係唔係你分出來架個topic? [表情]

of course not

phpwind係唔可以分割topic的

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2006-04-12
下面是引用垃圾桶於2006-04-12 23:30發表的:
of course not
phpwind係唔可以分割topic的

e?

我撞鬼~

佢岩岩係置頂果度出post架~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2006-04-13
頭先見智者搵番呢個duff既topic………用成個鐘睇番呢29頁………

http://hkbff.com/bbs/read.php?tid=7751&fpage=&toread=&page=1

不勝唏噓……

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線muly621
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2006-04-13
其實我睇左好多史密夫既topic同post發覺佢的確係好無聊

1.無意義推文,自問自答。可以話佢好嚴重咁呃post

2.好多態度惡劣既回應,加上多次唔理版主既警告

3.多次開多個會員帳號,以欺詐方式搗亂

4.給予多次機會但情況亦未見改善

以上可以構成ban ip的懲戒

但我都係果句,用革命形式去抗爭真係對好友運作同形象都唔係咁好

得罪大家都有講︰我唔認同大家今次事件既處理手法

由此至今,我無收到一個正式對於史密夫既投訴

有咩事係唔可以用和平方式去討論?係【論壇政務總處】正式投訴真係唔可以有結果?

係~今次事件咁做的確係可以好快搞掂件事,但此種近乎批鬥志形式既革命風氣會唔會將來俾人利用?

哩個先係令我擔心既問題,至於史密夫事件真係有d似以前superboy事件

講真~今次我真係有d失望,可能大家亦會對我好失望

但點都好,今次事件點都要有結果給予一個交代

好友論壇會ban史密夫ip
世間事看似複雜,其實簡單,世間本無事庸人自擾之。天下庸人,莫過於所謂哲學家,從無到有,又從有到無,到處找問題,但卻得不到答案,不但自擾,更是擾人。
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2006-04-13
下面是引用muly621於2006-04-13 00:48發表的:
其實我睇左好多史密夫既topic同post發覺佢的確係好無聊
1.無意義推文,自問自答。可以話佢好嚴重咁呃post
2.好多態度惡劣既回應,加上多次唔理版主既警告
.......

會影響其他寬頻用戶及希望如果ban 的話,可設定限期,使他可完成身後事如aveego
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2006-04-13
終於都有個了斷......

希望大家滿意啦........
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2006-04-13
下面是引用handsome 仔於2006-04-13 00:52發表的:
會影響其他寬頻用戶及希望如果ban 的話,可設定限期,使他可完成身後事如aveego

唔需要啦。上位個到由佢空置算把啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2006-04-13
下面是引用freezefox於2006-04-13 01:02發表的:
唔需要啦。上位個到由佢空置算把啦。

how about this?
http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=15300&fpage=1
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2006-04-13
hkbn既ip唔會成日轉

問題不大

建議停三個

.243, .244, .245

垃圾桶四Be
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2006-04-13
下面是引用垃圾桶於2006-04-13 01:03發表的:
hkbn既ip唔會成日轉
問題不大
建議停三個
.......

關我事麼?
i use hkbn
離線「隱」
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2006-04-13
教又教過....勸又勸過.....血都嘔埋出黎......
令人心淡.............

可以話衰過superboy.......