• 6400閱讀
  • 129回復

[電視劇]<<24>> Season 8 Season finale [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2009-01-14
睇左兩集
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2009-01-14
引用第60樓lennon2009-01-14 16:08發表的“”:
睇左兩集 [表情]

第三、四集仲正……
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2009-01-14
我都睇左,等左兩年一次過睇四集好爽

Tony+Jack+Chloe+Bill 四人CTU vs FBI+恐怖份子

你地有無睇埋季前篇個Redemption?
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2009-01-14
引用第62樓米高2009-01-14 16:46發表的“”:
我都睇左,等左兩年一次過睇四集好爽 [表情]
Tony+Jack+Chloe+Bill [表情] 四人CTU vs FBI+恐怖份子 [表情]
.......

redemption 睇左,同 season 7 個 background story 有關係……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2009-01-14
此終覺得第一集輯最好睇,之後果幾輯個故事好似太誇張

識既人死剩高連一個<---冇記錯可???

Jack個女好索~~幾時可以叫佢客串下呢 ~~(幻想中 )
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2009-01-14
引用第64樓utadahikaru202009-01-14 17:03發表的“”:
Jack個女好索~~幾時可以叫佢客串下呢 [表情] ~~(幻想中 [表情] )

仲有個光頭特工叫aaron, 之前六季都有份, 唔知今季有無機會出來兩三分鐘
24 d人成日換,上季連個黑人特工Curtis都死埋…

Jack個女 Kim 唔係好靚姐,而且d網民都幾憎佢
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2009-01-14
引用第64樓utadahikaru202009-01-14 17:03發表的“”:
Jack個女好索~~幾時可以叫佢客串下呢 [表情] ~~(幻想中 [表情] )

最好睇既係 season 5,亦係攞最多獎既一個 season……

邊個係高連

唔係死剩佢喎,Tony 都出返黎啦

Jack 個女 Kim 會係 season 7 後期出返黎……
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2009-01-14
引用第66樓火鳳凰2009-01-14 17:14發表的“”:
最好睇既係 season 5,亦係攞最多獎既一個 season…… [表情]
邊個係高連 [表情]
.......

高連應該即係Chloe…

仲有個Audrey, 不過Jack都應該唔會見番佢…
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2009-01-14
引用第67樓米高2009-01-14 17:18發表的“”:
高連應該即係Chloe…
仲有個Audrey, 不過Jack都應該唔會見番佢…

原來係 Chloe,不過 Chloe 都係 season 2 先出黎……

season 1 到而家好似只係剩番 jack, tony, kim, aaron……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2009-01-14
引用第66樓火鳳凰2009-01-14 17:14發表的“”:
最好睇既係 season 5,亦係攞最多獎既一個 season…… [表情]
邊個係高連 [表情]
.......

Jack 個女 Kim 會係 season 7 後期出返黎……

Tony唔係死左咩

Jack 個女 Kim 係咪同一個人做
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2009-01-14
引用第68樓火鳳凰2009-01-14 17:20發表的“”:
原來係 Chloe,不過 Chloe 都係 season 2 先出黎……
season 1 到而家好似只係剩番 jack, tony, kim, aaron……

Audrey同aaron係邊個

戲裡面係咩野角色
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2009-01-14
仲有有人統計過,七個 seasons 加埋有成九個總統(包括代任果的)……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2009-01-14
引用第69樓utadahikaru202009-01-14 17:21發表的“”:
.......

你望下 season 7 既 poster,企係 jack 隔離果個都邊個……

kim 係同一個人做,之前有幫手宣傳……

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2009-01-14
引用第70樓utadahikaru202009-01-14 17:22發表的“”:
Audrey同aaron係邊個
戲裡面係咩野角色

audrey 係 season 4 開始阿 jack 既女朋友……

aaron 係保護多任總統既 secret service……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2009-01-14
引用第72樓火鳳凰2009-01-14 17:24發表的“”:
你望下 season 7 既 poster,企係 jack 隔離果個都邊個…… [表情]
kim 係同一個人做,之前有幫手宣傳……
.......

剪左短頭髮,唔認得

Chloe好似越黎越靚女

kim 係同一個人做~~~~吸引力大增