• 12181閱讀
  • 138回復

[意見]不如開個成人區好唔好... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2006-05-12
下面是引用kch於2006-05-12 13:05發表的:
應該話個個都想開 [表情]

ballack真係
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2006-05-12
呢個性教育既問題...如果風氣可以控制...我唔反對架喎...好正常架...
唔講唔代表正經...長篇大論又唔代表污穢的...

只係討論既人抱咩心態...同埋搵個有經驗能控制個版既人都好重要...
分分鍾你比佢講到失控...到時就唔知點算好...教壞小朋友之餘...同其他成人論壇無咩分別...

做唔做又好睇壇主對呢方面既價值觀...或者佢好保守...你地都唔駛浪費口水...
佢開放既一早已經唔駛等人出聲了....

如果個壇係垃圾桶的...又唔同講法了....XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2006-05-12
下面是引用kch於12-05-2006 13:05發表的:
應該話個個都想開 [表情]

個個都係想近水樓台

下面是引用垃圾桶於12-05-2006 13:06發表的:

ballack真係 [表情] [表情] [表情]

你唔係講緊我嘛
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2006-05-12
下面是引用sun於12-05-2006 13:18發表的:
呢個性教育既問題...如果風氣可以控制...我唔反對架喎...好正常架...
只係討論既人抱咩心態...同埋搵個有經驗能控制個版既人都好重要...
分分鍾你比佢講到失控...到時就唔知點算好...教壞小朋友之餘...同其他成人論壇無咩分別...
做唔做又好睇壇主對呢方面既價值觀...或者佢好保守...你地都唔駛浪費口水...
佢開放既一早已經唔駛等人出聲了....
如果個壇係垃圾桶的...又唔同講法了....XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

會點架
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2006-05-12
下面是引用sun於2006-05-12 13:18發表的:
.......

我自己都有開論壇,但係我都無開成人版...

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線ultraman1987
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2006-05-12
下面是引用垃圾桶於2006-05-12 13:40發表的:
我自己都有開論壇,但係我都無開成人版...

好快就會
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2006-05-12
下面是引用ultraman1987於2006-05-12 13:43發表的:
好快就會 [表情]

短期都唔會

垃圾桶四Be
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2006-05-12
其實都無野可以係lee到discuss啦....The answer is "NO"

不過個個都係到爆post
離線kewell7
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2006-05-12
好想知如果開,邊個做版主。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2006-05-12
下面是引用kewell7於2006-05-12 13:50發表的:
好想知如果開,邊個做版主。 [表情] [表情]

又係bor~ 問下先
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2006-05-12
下面是引用kewell7於2006-05-12 13:50發表的:
好想知如果開,邊個做版主。 [表情] [表情]

垃圾桶四Be
離線kewell7
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2006-05-12
下面是引用垃圾桶於2006-05-12 13:52發表的:

我邊有資格呀,唔及桶兄你 !!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2006-05-12
下面是引用kewell7於2006-05-12 13:56發表的:
我邊有資格呀,唔及桶兄你 !! [表情] [表情]

K7真係老資格的

垃圾桶四Be
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2006-05-12
下面是引用垃圾桶於2006-05-12 13:46發表的:
短期都唔會

短期唔會?

咁長遠就…………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2006-05-12
下面是引用freezefox於2006-05-12 14:25發表的:
短期唔會?
.......

除非muly唔再保守

否則好友一定唔會開成人版

垃圾桶四Be