• 3453閱讀
  • 15回復

投訴! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2006-07-28
http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=24863&page=e&#a

我唔認為呢位會員應該開個topic黎討論另一位會員既性格。我覺得佢連基本既尊重都唔識。

煩請有關版主攪攪佢。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線ryan_ho
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2006-07-28
引用第0樓freezefox2006-07-28 01:13發表的“投訴!”:
http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=24863&page=e&#a
我唔認為呢位會員應該開個topic黎討論另一位會員既性格。我覺得佢連基本既尊重都唔識。
.......

我犯左邊條板規??? 你都未答我???

再者, 有話唔準討論人嗎???  
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2006-07-28
我地夠成日討論桶少啦

p.s. 我路過ja..唔使理我呢個路人
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2006-07-28
攪到上黎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2006-07-28
引用第1樓ryan_ho2006-07-28 01:15發表的“”:
我犯左邊條板規??? 你都未答我??? [表情] [表情] [表情]
再者, 有話唔準討論人嗎???   [表情] [表情] [表情]

引用第16樓ryan_kewell_72006-07-28 01:20發表的“”:
其實唔洗版規啦

尊重人既禮貌係社會守則 [表情]
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2006-07-28
引用第2樓十號球王2006-07-28 01:17發表的“”:
我地夠成日討論桶少啦 [表情] [表情]
p.s. 我路過ja..唔使理我呢個路人 [表情]

善意(或開玩笑式)既討論同惡意挑釁,我諗大家都可以分得清楚...

個人覺得凡事應以和為貴,並唔支持針對個別人士既挑釁post...
離線ryan_ho
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2006-07-28
引用第23樓ryan_ho2006-07-28 01:25發表的“”:
夠竟依家係唔俾討論人??? 還是因為我討論果個係老狐, 所以先咁呢???
離線ryan_ho
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2006-07-28
引用第4樓ryan_kewell_72006-07-28 01:23發表的“”:

如果你敢講法, 即係我敢言反而係一個錯誤la???
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2006-07-28
有時有d野可以心照
離線ryan_ho
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2006-07-28
DEL~
離線ryan_ho
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2006-07-28
經過一陣的考慮之後, 我個人認為係依件事上, (開post討論另一位會員既性格) 確係有改善的餘地和空間, 特別係我個人的表達方式,   所以, 因為依件事, 為各好友帶來咁多不便, 實在是十分之對不起和唔好意思 ; 對人方面, 開post討論另一位會員亦可以係唔尊重, 我同意, 我亦同意托迪板主講, 好友論壇係好注重互相尊重既精神 所以係度” 就“開post討論另一位會員既性格”, 可能會令到他人唔高興, 講聲sorry

但係我個人亦認為老狐平時討論的態度好有問題, 亦因為咁的原因, 我正式係另一個post到作出投訴,
離線ryan_ho
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2006-07-28
DEL ~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2006-07-28
引用第5樓red_trash2006-07-28 01:25發表的“”:
善意(或開玩笑式)既討論同惡意挑釁,我諗大家都可以分得清楚...
個人覺得凡事應以和為貴,並唔支持針對個別人士既挑釁post...

support!!!
並唔支持針對個別人士既挑釁post...
離線muly621
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2006-07-28
尋晚病到死死下…今朝一上好友

真係頭痛,我已經盡量用我所餘既精神去睇有關既topic

最後都係得唔到咩結論,其實好友又唔係法庭,我又唔係法官

講真我真係唔識點"判",一個論壇咁多會員,可以話一定存在好多唔同既意見

但點解可以相安無事咁討論,無非都係尊重、和而不同。

其實兩位會員都各執一詞去分析對方既"惡行"既同時有無諗過對方都係人一個

都係講野會有錯、唔岩聽既時候。如果硬係要執住一d野或揾對方既漏洞去講…

我諗你地真係有排都唔收得工,上論壇都係求開心、在家閒時可以消磨時間。

搞到咁,何必?

上論壇玩,岩傾咪吹多幾句,唔岩聽咪行左去

希望2位當事人可以尊重好友,唔好再針鋒相對。冷靜一排,再次重投好友和諧討論既氣氛啦

2位都係我幾欣賞既會員,我相信好多好友都有同感,希望2位唔好令好友們失望啦…
世間事看似複雜,其實簡單,世間本無事庸人自擾之。天下庸人,莫過於所謂哲學家,從無到有,又從有到無,到處找問題,但卻得不到答案,不但自擾,更是擾人。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2006-07-28
唔駛講得咁複雜呀。呢個TOPIC既目的好清楚啦!我反對有會員開一個TOPIC 指明道姓咁公開品評另一個會員嘛。

咁宜家個TOPIC LOCK 左啦。宜家解決。唔需要再加任何意見。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!