• 5384閱讀
  • 41回復

投訴 - 會員回覆的內容和態度 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線---ReM!X---
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2006-07-28
呢首歌送比大家﹐希望大家(握手) (解決) 問題~

http://www.youtube.com/watch?v=NDgxJj2EGsw "未解決之歌"
離線「隱」
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2006-07-28
引用第22樓2006-07-28 10:53發表的“”:
琴晚我確係睇完之後唔出聲.
因為我知如果加把口會越攪越大件事.
請o個d賣花生爆谷既會員諗下開d咁既玩笑有無意義
對件事又有無幫助.
.......

完全認同....
明知件事去到咁重唔知死去講呢D說話...
好笑咩?對件事有幫助咩???

暫時我睇左呢幾個topic..
發覺真係唔係咁好講人地個性格出黎
唔係個個人都接受到,包括我...
重要大大個topic o係度講,有時真係唔係咁好受....
不過大家一人讓一步,件事淡忘佢ok...
大家o係好友都咁耐咯,都係希望想開開心心咁討論o者..係咪^^
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2006-07-28
引用第26樓十號球王2006-07-28 12:42發表的“”:
其實老實的說..唔止一個人...好多人先後都曾與當事人發生過磨擦..其實問題是否一早已存在呢? [表情] [表情]
離線「隱」
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2006-07-28
引用第32樓十號球王2006-07-28 13:03發表的“”:

咁係唔係要拎出黎討論?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2006-07-28
i am sorry for joking at that topic in the begining
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2006-07-28
個人認為e d係你同老狐之間既事...
老狐講野不過都係咁...
最重要既係..若然你真係覺得老狐講野態度有問題..
點解你唔pm佢呢(可能你pm左..我唔知呀)
仲要開個topic黎投訴人....
咁我d同學咪報警投訴左我好多次
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2006-07-28
其實RYAN同老狐一開始點解要為左呢個咁既TOPIC黎嘈呢(無侵犯果個TOPIC既樓主之意)...

其實老狐講野不嬲都係咁架啦....係串串地.....但係如果佢係真係要串你的話....相信我地都冇力抵抗.....

而且好友真係一個大家庭....我地自己同家人有時都會有D摩擦啦....更何況係好友..大部份會員係未黎之前都係唔識既~?

所以其實一遇到呢D問題.....大家係咪要平心靜氣..坦誠相對咁解決左佢...而唔係大家係度開D明眼人其實都睇到係有D針對成份既TOPIC呢.........

所以大家唔好再拗啦........

(原諒我表達能力差 ....)
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2006-07-28
宜家呢到就有人投訴我既態度。

請問投訴是否成立?成立既,唔該向我作出適當處分。扣分也好,禁言也好,BAN IP 都仲可以。

唔成立既,麻煩管理層正式回應有關人士既投訴。同時否決佢既投訴。

勸交既野,留係吹水版做。呢到既然係政務總署,我地做番政務總署既野。請大家針對番問題黎回答。我唔想件事拖件去,個TOPIC 就日日留係到篤眼篤鼻。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2006-07-28
呢D值得投訴架咩?

你係條街到見到有條友串既話報警拉人啊?
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2006-07-28
兩個都自己禁自己24小時言咪好解決lor
又唔係3歲細路仔
好友不嬲自律架啦
自己搞掂啦~
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2006-07-28
係該BT討論當中,我亦有份參予,我並唔希望火上加油,所以只係簡單講一句﹕

個人黎講,對於樓主四項指責,我並沒有察覺到。

望大事化小,小事化無,大家繼續係「好友」
離線muly621
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2006-07-28
鑑於2位會員多次使用輕挑、恥笑他人的言辭在討論當中針鋒相對,有損論壇和諧討論氣氛。

freezefox 將會禁言1日 (時間由7月29日00:00至7月30日23:59)
ryan_ho 將會禁言1日 (時間由7月30日00:00至7月31日23:59)

【好友論壇】示

28/07/2006
世間事看似複雜,其實簡單,世間本無事庸人自擾之。天下庸人,莫過於所謂哲學家,從無到有,又從有到無,到處找問題,但卻得不到答案,不但自擾,更是擾人。