• 587624閱讀
  • 33875回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26085  發表于: 2017-06-02
回 freezefox 的帖子
freezefox:富二代下季唔係要歸隊咩? (2017-05-30 23:52) 

頂傷到唔記得左佢
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26086  發表于: 2017-06-02
22號睇利
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26087  發表于: 2017-06-02
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:22號睇利[表情]  (2017-06-02 16:29) 

正! 希望係對李斯特城  
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26088  發表于: 2017-06-02
出咗Away kit喇, 係心愛既綠色!!......可能因為最早對利記既記憶都係McManaman+Redknapp+Fowler果個Adidas綠色作客衫, 之後都好中意呢類作客衫.

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26089  發表于: 2017-06-02
之前呢幾代都好buy........

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26090  發表于: 2017-06-02
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:22號睇利[表情]  (2017-06-02 16:29) 

我只係買到19...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26091  發表于: 2017-06-03
咩都無

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26092  發表于: 2017-06-03
岩岩買到19號平飛了

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26093  發表于: 2017-06-05
freezefox:岩岩買到19號平飛了 (2017-06-03 06:37) 

正......個個都有得睇.....

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26094  發表于: 2017-06-05
又有新野吹, 今次係利記打算同曼聯/阿記爭返次, 里昂既Lacazette, 標價50M. 係, 係里昂咁多年黎既首席射手

ok, 法甲D貨係要打番8折, 但佢都算係1-club player, 踼咗里昂咁多年先表示打算今個夏天離隊.

......賠率宜家阿記領先緊, 我地close second, 曼聯第三.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26095  發表于: 2017-06-05
回 posouth 的帖子
posouth:正......個個都有得睇.....
[表情]  [表情]  (2017-06-05 08:00) 

其實我個日都唔知去唔去到………買左飛先算咁解………

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26096  發表于: 2017-06-05
posouth:又有新野吹, 今次係利記打算同曼聯/阿記爭返次, 里昂既Lacazette, 標價50M. 係, 係里昂咁多年黎既首席射手 [表情] [表情]
ok, 法甲D貨係要打番8折, 但佢都算係1-club player, 踼咗里昂咁多年先表示打算今個夏天離隊.
......賠率宜家阿記領先緊, 我地close second, 曼聯 .. (2017-06-05 08:10) 

如果真係買埋佢,咁史毒走硬都得了………

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26097  發表于: 2017-06-05
freezefox:如果真係買埋佢,咁史毒走硬都得了……… (2017-06-05 10:11) 

唉, 係都無辦法. 諗起伊巴宜家喺曼聯可能因傷患而好可能唔被續約既情況, 球隊好難接受球員長期出糧但出唔到場. 如果有日放棄史毒而佢健健康康為第二隊上陣, 只可以話我地唔好彩, 好似之前Aquaman, Kewell等等.

By the way, 呢個係Lacazette既傷患紀錄, 基本上係另一個Milner咁, 呢5-6年黎打足大部份場數  

https://www.transfermarkt.com/alexandre-lacazette/verletzungen/spieler/93720
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26098  發表于: 2017-06-05
posouth:唉, 係都無辦法. 諗起伊巴宜家喺曼聯可能因傷患而好可能唔被續約既情況, 球隊好難接受球員長期出糧但出唔到場. 如果有日放棄史毒而佢健健康康為第二隊上陣, 只可以話我地唔好彩, 好似之前Aquaman, Kewell等等.
By the way, 呢個係Lacazette既傷患紀錄, 基本上係另一個Miln .. (2017-06-05 10:54) 

宜家幾個熱門前鋒都話唔走,巿場上可買既人選買少見少,剩番個D 實爭崩頭。

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26099  發表于: 2017-06-06
paul joyce‏ @_pauljoyce  5m5 minutes ago

Liverpool will now attempt to negotiate what will be a world record deal for a defender with Southampton. Fee could reach around £60m.

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005