• 576871閱讀
  • 33695回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27255  發表于: 2018-04-11
估唔到仲win埋!勁呀!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27256  發表于: 2018-04-12
我咳醒左睇左下半場,不得不讚班球員好專注同埋高普的變陣。

下半場見沙拿企最前,費明奴因為成日會協防所以放左去左邊,留番文尼最擅長的右路俾佢。然後雙防中老母同米拿,OX企攻中位。

結果個入球就係由大家都問候既老母cup兩野推生個波直傳俾OX,OX無hold得耐個波抵讚,即分斜線俾沙拿再俾右邊入攝的文尼,後面係點大家都知。

但係正正係個變陣令呢個入球組合既所有人都出現響岩既位置。

後面第二球完完全全係費明奴自己的足球智慧,佢拍波真係一流,唔係狗衝埋去就算,係閘岩位適當時候先出腳截波,呢個都係利記打緊逼咁有效的其中一個原因,應該係高普的戰術教授得宜。射果球仲尾內柱入......

今場TAA唔算突出,不過不失,因為文尼同OX都不停幫佢補位去封沙尼同後上疊瓦的球員。

反而VVD同懦夫真係好charm!中間截哂所有波,完全無乜威脅。成條後防令沙尼今場越位次數加埋仲多過我地兩回合既入球數字!(下半場我記得都3次)

今季真係收貨了,季中走個大將,補入中堅,重新夾過之下,UCL四強,英超前四。仲有一班本來成PAT屎咁既球員都打番起哂,In Klopp We Trust!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27257  發表于: 2018-04-12
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:我咳醒左睇左下半場,不得不讚班球員好專注同埋高普的變陣。
下半場見沙拿企最前,費明奴因為成日會協防所以放左去左邊,留番文尼最擅長的右路俾佢。然後雙防中老母同米拿,OX企攻中位。
結果個入球就係由大家都問候既老母cup兩野推生個波直傳俾OX,OX無hold得耐個波抵讚,即分 .. (2018-04-12 10:13) 

期望下季基達既降臨,能激活條中路!

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27258  發表于: 2018-04-12
有消息指Can收咧............
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27259  發表于: 2018-04-12
淨番五場波,其中一場作客車仔。呢三分比左佢先。車仔打少場,個三分比埋佢。

其他個四場,三場主場,一場作客。作客對手係九成九降班既西布朗。主場都只係對史篤城、般尼茅夫、白禮頓。要係呢四場波到失四分…………其實都唔容易。更何況,對車仔個場,我地都未必一定失分。一個唔該和左,七分既差距無變過。咁四場波我可以失七分………點睇都無可能失咁多分係話?

前四應該無咩懸念的了。宜家係睇歐聯可以走到幾遠。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27260  發表于: 2018-04-12
回 freezefox 的帖子
freezefox:淨番五場波,其中一場作客車仔。呢三分比左佢先。車仔打少場,個三分比埋佢。
其他個四場,三場主場,一場作客。作客對手係九成九降班既西布朗。主場都只係對史篤城、般尼茅夫、白禮頓。要係呢四場波到失四分…………其實都唔容易。更何況,對車仔個場,我地都未必一定失分。一個 .. (2018-04-12 15:52) 

希望邪野可以繼續發生~

當年放走明叔就贏歐聯,今年放走古天希望可以再奪歐聯...... 雖然依家對果3隊除左羅馬,其餘2隊都比曼城更加平均同穩陣...... 羅馬雖然話弱d,但係依家士氣高昂,都唔易食......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27261  發表于: 2018-04-12
大家想抽邊隊?
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27262  發表于: 2018-04-13
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:大家想抽邊隊?[表情]  (2018-04-12 21:21) 

[醜既唔寧好既寧] 個個都想抽羅馬,但係呢D情況通常我地最後會抽中皇馬......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27263  發表于: 2018-04-13
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:[醜既唔寧好既寧] 個個都想抽羅馬,但係呢D情況通常我地最後會抽中皇馬...... (2018-04-13 09:21) 

諗下好啦,羅馬………

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27264  發表于: 2018-04-13
回 freezefox 的帖子
freezefox:諗下好啦,羅馬………[表情] (2018-04-13 10:31) 

陰謀論。

網上傳羅馬官網出現羅馬對利記既UCL門票發售...... 有圖......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27265  發表于: 2018-04-13
個人而言,只要唔係皇馬我就OK,決賽之前都唔想見到呢對痴線隊......

Europa係西維爾盃的話,UCL都算係皇馬盃了......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27266  發表于: 2018-04-13
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:陰謀論。
網上傳羅馬官網出現羅馬對利記既UCL門票發售...... 有圖...... (2018-04-13 11:27) 

迪克:
呢邊拜仁對皇馬,肯定一隊入決賽

原來有咁既考慮!

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27267  發表于: 2018-04-13
我覺得踢邊隊都無咩所謂!
但羅馬其實都未必好踢,前線支點迪斯高我地有雲迪克頂,但人地中場完爆我地
皇馬拉莫斯可能首回合要停賽,後防有危機,今場祖記已經有板睇,假如真係要踢皇馬,我情願四強打,呢隊波踢決賽有buff
拜仁無睇過,但只係睇佢打西維既賽果,實力同我地應該唔會差太遠
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27268  發表于: 2018-04-15
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:希望邪野可以繼續發生~
當年放走明叔就贏歐聯,今年放走古天希望可以再奪歐聯...... 雖然依家對果3隊除左羅馬,其餘2隊都比曼城更加平均同穩陣...... 羅馬雖然話弱d,但係依家士氣高昂,都唔易食...... (2018-04-12 17:12) 

明叔?    

剩係記得放咗奧雲仔就贏咗歐聯  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27269  發表于: 2018-04-18
回 posouth 的帖子
posouth:明叔?  [表情]  
剩係記得放咗奧雲仔就贏咗歐聯  [表情]  (2018-04-15 09:55) 

明叔=名宿=奧雲