• 576827閱讀
  • 33693回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27510  發表于: 2018-05-29
In addition to his qualities as a midfielder, Fabinho is also one of the best penalty-takers around. Has scored 19/20 in his time at Monaco. Ice-cool from 12 yards

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27511  發表于: 2018-05-29
癲, 傳咗都唔係好耐, 一野就簽咗!

真係好耐好耐冇簽過正正式式既防中, 我諗到既只係Hamann -> Mascherano+Sissoko -> Lucas? -> Milner?. 中間隔咗好好多Henderson, Can, Alonso果D都係夾硬揾佢踼後一格, 頂多當佢地係holding midfielder.

期待!!
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27512  發表于: 2018-05-29
Klopp上任以來的貴價收購, 基本上個個都用得著. Fabinho算係第6個貴收購.....

Mane
Ox
Salah
van Djik
Keita
Fabinho
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27513  發表于: 2018-05-29
今時今日,四千萬簽個人番黎已經唔可以叫貴了

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27514  發表于: 2018-05-29
其實都係增加隊伍深度,多人疊位競爭大係好事!

後防仲有Gomez、Matip出番黎,有4個中堅。

右閘都有2件,係個左閘...... Robertson真係Charm到...... Moreno......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27515  發表于: 2018-05-29
其實有個正宗防中,後防壓力已經大大減低。分分鐘真係可以唔駛買中堅都得…………

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27516  發表于: 2018-05-29
回 freezefox 的帖子
freezefox:其實有個正宗防中,後防壓力已經大大減低。分分鐘真係可以唔駛買中堅都得………… (2018-05-29 09:41) 

一場決賽, 發現我地渴龍門多過渴中堅多好多  
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27517  發表于: 2018-05-29
回 posouth 的帖子
posouth:一場決賽, 發現我地渴龍門多過渴中堅多好多  [表情]  (2018-05-29 10:19) 

其實佢真係得個一場出問題。之前都無野的。

今屆歐冠,佢係拎得最多CS 既籠門!何其諷刺…………

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27518  發表于: 2018-05-29
阿Q D 咁諗。如果佢過到呢一關,佢既成就會十分可觀。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27519  發表于: 2018-05-29
回 freezefox 的帖子
freezefox:阿Q D 咁諗。如果佢過到呢一關,佢既成就會十分可觀。 (2018-05-29 10:23) 

我諗起初到MU的敵機啊......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27520  發表于: 2018-05-29
下年中場有

ox: 11月先踢得
hendo
lalala
milner
杜母
can?
邊爐
keita
古積:回歸
fekir?

唔計can會走同古積都應該無咩機會踢,keep住借佢出起踢下英超仲好
咁就7個人踢3個位,ox傷左,得返6個人踢3個位,其實係差唔多

係時候買個翼既sub,正選龍,左閘sub,同埋可能要個中堅sub就岩岩好
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27521  發表于: 2018-05-29
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:下年中場有
ox: 11月先踢得
hendo
lalala
....... (2018-05-29 19:58) 

翼鋒替補都幾緊要, 唔計傷患, 齋係預備非洲盃都要.

其實Klopp係咪應該有個plan B陣? 冇Mane+Salah, 433基本上打唔起
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27522  發表于: 2018-05-29
唔差在吹埋前鋒線. 明奴之外的Solanke, Ings, Sturridge, Origi, Woodburn, 點處理?

有少少似熱刺/曼聯的情況, 正前鋒好強, 後補弱好多, 最多頂下聯賽盃之類.....
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27523  發表于: 2018-05-29
posouth:翼鋒替補都幾緊要, 唔計傷患, 齋係預備非洲盃都要. [表情]
其實Klopp係咪應該有個plan B陣? 冇Mane+Salah, 433基本上打唔起  (2018-05-29 23:15) 

其實非洲杯幾時打者?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27524  發表于: 2018-05-29
posouth:唔差在吹埋前鋒線. 明奴之外的Solanke, Ings, Sturridge, Origi, Woodburn, 點處理? [表情]
有少少似熱刺/曼聯的情況, 正前鋒好強, 後補弱好多, 最多頂下聯賽盃之類..... (2018-05-29 23:18) 

史毒點睇都會走的了。

奧歷治會賣斷吧⋯⋯