• 576489閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27615  發表于: 2018-07-13
回 posouth 的帖子
posouth:好事! 不過睇D外國利記網都幾一面倒, 大部份都唔歡迎佢加盟, 評價多數都係一個字「懶」, 可能係講緊防守方面?
.......真係冇乜留意, 只係覺得進攻方面佢勤力有餘, 好肯上腳好肯cher下 [表情]  (2018-07-13 05:10) 

佢無乜響邊路協防的,多數留響最前等波。
我覺得真係睇領隊想佢角色係乜同領隊攻力者,史篤城唔放佢係前面打反擊一個去哨的話,唔通同你做波咩。所以如果係唔妥佢唔回防的話,又幾無謂。
但如果係因為呢件事沙基利話隊友廢 我無乜特別討厭佢。因為我相信領隊同球隊氣氛係會影響同改變一個人。高普既魅力係真係幫助利記好多。

Btw,簽完之後又多一個幾季幾利記險簽系列之愛回家成員。
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27616  發表于: 2018-07-13
Shaqiri cut short his holiday and flew into Merseyside last night. Medical is now underway. #LFC

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27617  發表于: 2018-07-17
繼沙拿之後,另一個兜左幾年再加盟利記既球員。

我地無阿根廷美斯,但有埃及美斯同瑞士美斯。
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27618  發表于: 2018-07-17
#Liverpool bid for Alisson: ?70M add ons included, Roma are going to ask ?75M to complete the agreement. Talks ongoing. Chelsea have not made another bid (at the moment...). 🔴 #LFC #Liverpool #CFC @DiMarzio

Alisson would accept the Liverpool bid. He’s waiting for total agreement between Liverpool and Roma. Talks are ongoing now... 🔴 #LFC #Liverpool #transfers

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27619  發表于: 2018-07-18
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:#Liverpool bid for Alisson: ?70M add ons included, Roma are going to ask ?75M to complete the agreement. Talks ongoing. Chelsea have not made another bid (at the moment...). 🔴 #LFC #Liverpool #CFC @DiMarzio
Alisson would accept the Liverpool bid. He .. (2018-07-17 21:33) 

嘩!講到真係成事咁款喎!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27620  發表于: 2018-07-19
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:繼沙拿之後,另一個兜左幾年再加盟利記既球員。
我地無阿根廷美斯,但有埃及美斯同瑞士美斯。[表情]  (2018-07-17 10:13) 

世上最貴的後衞同龍門, 再加雙層美斯芝士漢堡, 呢舖冇得輸!!  

最貴前鋒: Neymar, 198M
最貴中場: Coutinho, 106M
最貴後衞: van Dijk, 75M
最貴龍門: Alisson, 67M
(唔計bonus add-on)

4單有3單都關利記事.........
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27621  發表于: 2018-07-19
posouth:世上最貴的後衞同龍門, 再加雙層美斯芝士漢堡, 呢舖冇得輸!!  [表情]
最貴前鋒: Neymar, 198M
最貴中場: Coutinho, 106M
....... (2018-07-19 04:53) 

利記呢一兩季洗錢真係好亳!

個班一直鬧球會唔肯洗錢既利迷可以「休息」下了。

離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27622  發表于: 2018-07-19
回 freezefox 的帖子
freezefox:利記呢一兩季洗錢真係好亳!
個班一直鬧球會唔肯洗錢既利迷可以「休息」下了。 (2018-07-19 10:43) 

肯定唔會~跟住落黎會叫買前鋒買右閘買攻中,總知就唔會心足
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27623  發表于: 2018-07-19
freezefox:利記呢一兩季洗錢真係好亳!
個班一直鬧球會唔肯洗錢既利迷可以「休息」下了。 (2018-07-19 10:43) 

Sorry~ 已經媽緊點解要用70m買艾利臣~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27624  發表于: 2018-07-19
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Sorry~ 已經媽緊點解要用70m買艾利臣~  (2018-07-19 15:06) 

買又鬧,唔買又鬧,真難服侍。

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27625  發表于: 2018-07-19
Leicester have agreed a £10m fee with Liverpool for goalkeeper Danny Ward. (Source: SkySports) https://t.co/1hccW2CbLw

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27626  發表于: 2018-07-20
布力般對利記友賽, 上半賽0:0. Matip, Clyne等等出到

打大半場都只係50/50, 感覺布力般少少佔優添. 到40分鐘利記先開始黎料. Lalala算係大部份攻勢的重心, 最接近果球佢禁區頂起腳, 大弧形咁飛埋去, 中眉.

Liverpool XI: Karius, Clyne, Matip, Klavan, Moreno, Milner, Lallana, Woodburn, Ojo, Origi, Solanke.
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27627  發表于: 2018-07-20
嘩, 下半場定好多! 出番大部份正選.

Keita好得!! 雖然對手唔強, 但佢真係能攻能守, 好box to box, 感覺係一件謝老大但忍藏咗係Makelele既身型背後. 佢俾兩球靚直線, 史毒一球唔中目標, 一球入咗. 相反Fabinho觸球機會唔多, 始終對手少控球, 之後三場應該可以見真章D.

Robinson就繼續好sharp好勤力, 佢當係cup final咁打.

Markovic好叻仔咁開齋! 希望可以賣個好價錢. .....唔好話希望佢留隊, 要留返個位/人工俾值得留既人!

史毒就........繼續都係情感上想留, 理性上想賣. 要賣希望襯健健康康時賣, 一陣一開季又會傷
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27628  發表于: 2018-07-20
posouth:嘩, 下半場定好多! 出番大部份正選.
Keita好得!! 雖然對手唔強, 但佢真係能攻能守, 好box to box, 感覺係一件謝老大但忍藏咗係Makelele既身型背後. 佢俾兩球靚直線, 史毒一球唔中目標, 一球入咗. 相反Fabinho觸球機會唔多, 始終對手少控球, 之後三場應該可以見真章D .. (2018-07-20 04:45) 

最後幾比幾?邊個入波?

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27629  發表于: 2018-07-20
freezefox:最後幾比幾?邊個入波? (2018-07-20 10:15) 

markovic+sturridge