• 576681閱讀
  • 33689回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27705  發表于: 2018-08-08
回 freezefox 的帖子
freezefox:史毒值得比個正選佢 (2018-08-08 07:20) 

唔得唔得~ 佢做正選傷既機率更高了~
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27706  發表于: 2018-08-08
回 freezefox 的帖子
freezefox:咁第一場有佳尼同高美斯揀,平平地都有得諗喎。 (2018-08-07 10:46) 

高美斯好似都傷左
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27707  發表于: 2018-08-08
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:唔得唔得~ 佢做正選傷既機率更高了~ [表情] (2018-08-08 17:45) 

有得揀的話, 其實最想史毒+Ings留隊, Ings睇季前賽都開始上力. 之前睇佢落場唔多, 但個感覺好Defoe, 唔高大但夠力頂住D中堅, 射門欲好強個隻.  

......史毒的傷患紀錄, 唔想幾場過後發現又係得番Firmino正Solanke副
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27708  發表于: 2018-08-08
健康既s15係頂級架
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27709  發表于: 2018-08-08
回 TuNg 的帖子
TuNg:高美斯好似都傷左 (2018-08-08 19:32) 

好似話星期日出到
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27710  發表于: 2018-08-09
高普賽後訪問話高美斯星期日出到
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27711  發表于: 2018-08-09
今年fantrax終於有蘇蘭基買
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27712  發表于: 2018-08-10
祝Ings健健康康,打番出20m既身價!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27713  發表于: 2018-08-12
睇完半場,J足47分鐘⋯⋯
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27714  發表于: 2018-08-12
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:睇完半場,J足47分鐘⋯⋯[表情]  (2018-08-12 21:25) 

咁少?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27715  發表于: 2018-08-13
立此存照, GW1, 榜首baby!!

Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27716  發表于: 2018-08-13
應該為球隊打出個FORM 而開心。第一周榜首,得啖笑者。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27717  發表于: 2018-08-15
今場真係好好,TAA明顯未上力,傳中完全無左上季既質素,大力到呢...... 相比之下有跟熱身賽既Robertson就有哂功架了!

Mane好生,好耐無見一個扭得咁有信心既文尼,佢成為史上第六定第七位連續三季開咧入波既球員!可惜MOM之爭輸左俾熱血火影米拿!

今場波其實都仲係見到後防的弱點,TAA助攻回防有d慢,有幾次俾F.Anderson左邊狂放,好彩Gomez幫佢包左位。

但係同時候Gomez又有一球預判錯誤漏波,雖然回身追,但都俾人半單刀起到腳。如果果個係阿古路、巴羊的話......

今場個form係正的,之後睇黎軒隊長、老母、米拿同法賓奴會輪住上陣,Keita個位就好穩陣了!

好多球靚傳劏穿哂對面後防,然後下半場F9出去換佢代文尼打左、文尼移右、Salah歸中,又可以發揮到。

太好J啦!!!!!!!

不過,都係果句,作客對左弱旅再睇下先知今季會如何發展......

PS.原來VVD加盟之後,利記由今年2月到依家主場都無輸過波!

題外話:睇反曼FB GP,有部份反智曼迷仲鬧緊雲哥爾搞臭左隊波,所以摩佬呢三季都仲係執緊手尾真係......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27718  發表于: 2018-08-15
以往就係因為進攻既套路太單調,拆大巴既方法太少。所以弱隊死守我地會無哂符。但我相信呢個問題已經唔再係問題。因為我地多左好多辦波。兩閘出波又好左,長傳又有,短傳滲入又有,遠射又有,唔係再係一支單單打反擊既球隊。已經唔會咁容易可以用大巴守死的了。

宜家真正既考驗其實係BIG 6 對戰。我預計今季有幾支(最少兩支,可能3支)球隊對中下游幾乎可以話係必勝。高下之分,就全部睇強強對陣了。呢個會係今季勝負既分野。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27719  發表于: 2018-08-15
贏阿
輸城
和曼
輸刺
和車
和阿
贏城
和刺
輸曼

舊年Big6對決9場得10分,完全唔合格!!!