• 576673閱讀
  • 33689回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27855  發表于: 2018-09-20
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:咁都有HATERS[表情] (2018-09-19 14:56)

睇埋綿奴既數據,更加無可能話佢!
佢響歐聯已經有Double Double既數據,亦係球隊歐聯射手第二位,第一位係謝隊30球!
[ 此帖被謝拉傑在2018-09-20 09:42重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27856  發表于: 2018-09-20
費基亞好FIT…………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27857  發表于: 2018-09-21
隊長繼續歐霸之旅,作客維拉利爾2-2和波!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27858  發表于: 2018-09-23
開季7連勝~~

同樣贏波的曼城, 好明顯到下半場機動性強好多, Sane, Mahrez果D踼到如狼似虎. 相比下, 我地場場出足的三箭頭, 45分鐘過後已經有心無力, 無貨交, 睇得出好鬼攰.

主場之下半場領先三球, 其實好想睇下三箭頭如果換咗任何一個, 可以點適應. 係, 如果場波有咩事, 領隊第一個被人插, 但都係calculated risk, 有咁充足既兵源, 好希望可以好好利用.

下場League Cup對車仔, 唔想見到埃及文明任何一個正選!
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27859  發表于: 2018-09-23
回 posouth 的帖子
posouth:開季7連勝~~
[表情] [表情] [表情]
同樣贏波的曼城, 好明顯到下半場機動性強好多, Sane, Mahrez果D踼到如狼似虎. 相比下, 我地場場出足的三箭頭, 45分鐘過後已經有心無力, 無貨交, 睇得出好鬼攰.
....... (2018-09-23 09:14) 

英超係top priority,所以星期三一定輪換,s15同沙基利應該正選,可能加多過mane?

今年既兵力改善左好多,好期待
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27860  發表于: 2018-09-23
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:英超係top priority,所以星期三一定輪換,s15同沙基利應該正選,可能加多過mane?
今年既兵力改善左好多,好期待[表情] (2018-09-23 10:34) 

上季就係聯賽盃Ox第一次上陣, 好掛住!  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27861  發表于: 2018-09-23
「又恐瓊樓玉宇, 高處不勝寒」

車仔和咗......有得風騷騷咗先. 下個星期先算
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27862  發表于: 2018-09-23
坐返週榜首先
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27863  發表于: 2018-09-24
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:英超係top priority,所以星期三一定輪換,s15同沙基利應該正選,可能加多過mane?
今年既兵力改善左好多,好期待[表情] (2018-09-23 10:34) 

基達同Brewster都好有機會,中場仲有Woodburn未出!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27864  發表于: 2018-09-27
比球證踢出局
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27865  發表于: 2018-09-27
回 TuNg 的帖子
TuNg:比球證踢出局 [表情]  (2018-09-27 04:51) 

咩事?  
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27866  發表于: 2018-09-27
回 posouth 的帖子
posouth:咩事?  [表情]  (2018-09-27 06:34) 

車仔1:1果球疑似越位
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27867  發表于: 2018-09-27
認真。當我阿Q,出局係好事。

第一,斷左連勝紀錄,球員們壓力大減(當然聯賽都仲係全勝......)
第二,出局少左個盃要爭係好事,今年目標唔洗諗一定係英超,歐聯我都唔Care,如果打得好而UCL出局,我覺得可惜但唔心痛
第三,其他爭標球隊要爭個盃,變相佢地聯賽又可能有影響,此消彼長之下......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27868  發表于: 2018-09-27
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:認真。當我阿Q,出局係好事。
第一,斷左連勝紀錄,球員們壓力大減(當然聯賽都仲係全勝......)
第二,出局少左個盃要爭係好事,今年目標唔洗諗一定係英超,歐聯我都唔Care,如果打得好而UCL出局,我覺得可惜但唔心痛
第三,其他爭標球隊要爭個盃,變相佢地聯賽又可能有影響,此 .. (2018-09-27 13:09) 

好明顯高普唔係咁諗…………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27869  發表于: 2018-09-27
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:認真。當我阿Q,出局係好事。
第三,其他爭標球隊要爭個盃,變相佢地聯賽又可能有影響,此 .. (2018-09-27 13:09) 

好合理, 一樣諗法.   對車仔出局, 一D都唔醜怪, 但又「達成目的」

俾二線機會出場, 一個FA Cup夠玩了