• 576664閱讀
  • 33689回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28125  發表于: 2018-12-07
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:傷完之後得不到高普重用[表情]  (2018-12-07 12:15) 

撞鬼, Clyne同Matip都死得有D不明不白, 之前都係必然正選. 可能一年足球世界入面真係已經係好耐. Clyne曾經何時係修咸頓果批轉會入面最可靠果個(比較Lambert, Lalala, Lovren幾個), 佢同Matip宜家應該係最當打的年紀.

......死都keep住, 一月唔好賣人呀.....
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28126  發表于: 2018-12-08
回 posouth 的帖子
posouth:撞鬼, Clyne同Matip都死得有D不明不白, 之前都係必然正選. 可能一年足球世界入面真係已經係好耐. Clyne曾經何時係修咸頓果批轉會入面最可靠果個(比較Lambert, Lalala, Lovren幾個), 佢同Matip宜家應該係最當打的年紀.
......死都keep住, 一月唔好賣人呀..... [表情]  (2018-12-07 13:09) 

Matip其實真係跌得有D快。。。。。。。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28127  發表于: 2018-12-08
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Matip其實真係跌得有D快。。。。。。。 (2018-12-08 10:49) 

佢同VVD 其實唔多夾。因為兩個既類型太相似。工作重

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28128  發表于: 2018-12-08
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Matip其實真係跌得有D快。。。。。。。 (2018-12-08 10:49) 

傷完之後都冇乜比賽比佢操返起個態...
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28129  發表于: 2018-12-08
呢場要讚,少左好多大腳斬既過頭波比沙拿背身拎,多返地面傳波成隊踢法都順左
美中不足係唔換走沙拿比佢抖下
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28130  發表于: 2018-12-09
上榜首!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28131  發表于: 2018-12-09
Alan0502:呢場要讚,少左好多大腳斬既過頭波比沙拿背身拎[表情],多返地面傳波成隊踢法都順左
美中不足係唔換走沙拿比佢抖下 (2018-12-08 22:16) 

琴日D反擊真係幾快. 睇番精華先見到Salah第二球入得咁快, 明明仲係我地自己半場, 界外球俾Shaqiri一控一個中腰波俾Salah, 就搞掂. Shaqiri真係眼尾都無睄過就傳得咁準, 平時呢招應該練唔少!
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28132  發表于: 2018-12-09
下場關鍵了, 首回合Top 6對戰的最後一場對曼聯. 暫時Top 6的對戰紀錄佢地都算係最差....

ARS: 1W 2D 2L
CHE: 1W 2D 2L
MAN: 2D 2L
MCI: 3W 1D 1L
LIV: 1W 3D
TOT: 2W 3L

太多季的利曼「大戰」其實都淪為普通一場賽事, 爭下歐洲入場卷, 好少可黎得咁有意思, 係我地黎緊保榜首戰役中的第一場!
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28133  發表于: 2018-12-09
posouth:琴日D反擊真係幾快. 睇番精華先見到Salah第二球入得咁快, 明明仲係我地自己半場, 界外球俾Shaqiri一控一個中腰波俾Salah, 就搞掂. Shaqiri真係眼尾都無睄過就傳得咁準, 平時呢招應該練唔少!
[表情]  (2018-12-09 20:50) 

米拿賽後都有提到,今場取勝關鍵係搵返贏波既方法,並且可以完美執行~

https://www.bbc.com/sport/live/football/45119077
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28134  發表于: 2018-12-10
posouth:下場關鍵了, 首回合Top 6對戰的最後一場對曼聯. 暫時Top 6的對戰紀錄佢地都算係最差....
ARS: 1W 2D 2L
CHE: 1W 2D 2L
MAN: 2D 2L
....... (2018-12-09 21:04) 

MC 3W係令我地不敗到依家先上到榜首的關鍵。。。
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28135  發表于: 2018-12-10
Alan0502:米拿賽後都有提到,今場取勝關鍵係搵返贏波既方法,並且可以完美執行~
https://www.bbc.com/sport/live/football/45119077 (2018-12-09 22:26) 

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28136  發表于: 2018-12-10
今個星期真係好關鍵!

周中關係到我地出唔出到線歐聯,周未關係到我地可唔可以企穩係榜首過聖誕⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28137  發表于: 2018-12-10
好在呢兩個星期咁顛既賽程下,我地傷兵都唔算好嚴重。係一個高美斯傷左。

如果路夫蘭出得,呢個位都仲有好充足既替補。

羅拔臣要生生性性。健健康康呀。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28138  發表于: 2018-12-10
另外,星期六個場,係咪比到高普一個指標:

有時,唔出文尼,其實問題真係不大⋯⋯⋯⋯

離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28139  發表于: 2018-12-10
其實中場咁多人~米拿可以留黎做左右閘既輪換都得