• 576624閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28365  發表于: 2019-01-20
回 TuNg 的帖子
TuNg:又-6贏一場 [表情]  (2019-01-20 04:38) 

今場咁都贏到, 好似番番SAS時代咁, 後面輸咁多前面入番咁多+1粒. 主場都咁玩法.......

如果今日和咗的話, 第一件事我就係講番Clyne, 有一個正式右後衞會好幾多!    今日擺明被Zaha屈速屈爆Milner. 成場佢只係得招, 推近一步加速撥落底, 100%成功.

對愛記Pickford送一球, 今日Speroni又送一球, 需要有運時有運, 唔需要運時中下眉中下柱, 呢D真真正正的有運.........     
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28366  發表于: 2019-01-20
唉,講左佳尼唔應該借架啦⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28367  發表于: 2019-01-20
回 posouth 的帖子
posouth:Klopp press conference話Matip傷好後都train咗十日, 無話聽日出唔出佢, 但點諗都應該出佢先過Fabinho.  [表情]
之前傳TAA傷4個星期, 之後BBC話兩個星期, 今日Klopp話佢係very very close for tomorrow!  [表情] Wijnaldum都係. Ok, 當佢放煙幕,  .. (2019-01-19 01:41) 

馬迪普踢得好好

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28368  發表于: 2019-01-20
五關過左第二關。好辛苦先過到,仲要損兵折將⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28369  發表于: 2019-01-20
下場又無米拿,法賓奴又唔知傷成點,點算?AA係咪出得切?

離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28370  發表于: 2019-01-20
米拿黃左仲係中場位落腳鏟,激死
法賓奴又傷出,真係 果件甘馬曹就係傳說中既新人?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28371  發表于: 2019-01-21
好在黎緊仲有十一日,希望AA 出得番。

高美斯都應該差唔多了。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28372  發表于: 2019-01-22
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:米拿黃左仲係中場位落腳鏟,激死[表情] [表情]
法賓奴又傷出,真係[表情] [表情] 果件甘馬曹就係傳說中既新人? (2019-01-20 10:24) 

93分鐘換入, Klopp話Camacho的the most important challenge in his life  

https://www.teamtalk.com/news/jurgen-klopp-pays-tribute-to-liverpool-defensive-saviour
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28373  發表于: 2019-01-22
TAA趕及下場上陣機會不大,特別係我覺得球會無打算放歐聯衝英超,會俾佢抖夠先至上陣。
Gomez都應該趕唔到,操都未操得番。
Fabin話10days算最有希望。
估計Camacho上陣機會最大,用杜拜集訓呢段時間令新仔適應個戰術應該係最好選擇。
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28374  發表于: 2019-01-22
回 posouth 的帖子
posouth:93分鐘換入, Klopp話Camacho的the most important challenge in his life  [表情]
https://www.teamtalk.com/news/jurgen-klopp-pays-tribute-to-liverpool-defensive-saviour  (2019-01-22 05:57) 

都唔好話,Meyer果球佢擋唔到,之後臨尾截到Zaha...對佢黎講應該都已經唔係咩垃圾時間
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28375  發表于: 2019-01-23
OX 2月中Full Training,3月復出
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28376  發表于: 2019-01-23
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:OX 2月中Full Training,3月復出 (2019-01-23 09:25) 

唔駛心急,慢僈黎!

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28377  發表于: 2019-01-25
睇番上場Inside Liverpool,TAA仲帶住固定器,上陣應該係0了。

今日報導Fabinho趕到上陣,佢趕到就會右閘。
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28378  發表于: 2019-01-29
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:睇番上場Inside Liverpool,TAA仲帶住固定器,上陣應該係0了。
今日報導Fabinho趕到上陣,佢趕到就會右閘。 (2019-01-25 13:37) 

X2, TAA唔出得. 好似話VVD去Dubai時病咗, 暫時都唔知出唔出得切對李斯特城  

星期三可能係Fabinho - Lovren - Matip - Robertson

或者如果Lovren出唔切的話.....Camacho - Fabinho - Matip - Robertson

見證奇蹟的時候了......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28379  發表于: 2019-01-29
Yes⋯⋯ VVD病左,好大機會缺陣⋯⋯