• 576292閱讀
  • 33681回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28500  發表于: 2019-03-04
有冇補強?有!今年駛左好多錢!替補係足夠的!

但就繼續用米拿⋯⋯⋯

大佬呀,米拿幾歲啦!?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28501  發表于: 2019-03-04
米拿前兩季真係打得好好。但佢呢種年紀,一年就已經差好遠的了。尋日出黎一陣,誤傳頻頻。

大佬,我地唔係求守住一分呀!人地愛華頓換人係換個前鋒出黎,係想贏埋你呀!我地月沙基利有基達唔用,用米拿?!米拿得既話,我地何必用個七八千買人?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28502  發表于: 2019-03-04
回 Zxen 的帖子
Zxen:search 下有很多...
https://www.thesun.co.uk/sport/8495532/nathaniel-clyne-liverpool-bournemouth-villa-party-hippy-crack-women-holiday/
....... (2019-03-02 15:22) 

又咁講,佢私德係一事件。球場表現係另一件事。

C朗你估玩得少咩?

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28503  發表于: 2019-03-04
回 freezefox 的帖子
freezefox:米拿前兩季真係打得好好。但佢呢種年紀,一年就已經差好遠的了。尋日出黎一陣,誤傳頻頻。
大佬,我地唔係求守住一分呀!人地愛華頓換人係換個前鋒出黎,係想贏埋你呀!我地月沙基利有基達唔用,用米拿?!米拿得既話,我地何必用個七八千買人? (2019-03-04 09:48) 

今年我地中場所幫手入的入球數字, 少到喊. 前面一熄火基本上就會死哂.  

.....有冇人入到多過3球? 有, 可能BBC當咗佢係鋒, Shaqiri就入咗6球  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28504  發表于: 2019-03-04
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:又要等下年,哈! (2019-03-04 09:22) 

係5年
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28505  發表于: 2019-03-05
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:今場順,睇唔到Origi個態,佢入果球其實有D毒
左邊底線拖到大位夾硬射 (2019-02-28 16:18) 

佢係入開呢D波
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28506  發表于: 2019-03-05
再衰既都衰過啦 唔怕跌多次

仲有機會WO 又唔係無得追
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28507  發表于: 2019-03-05
By the way, 英超史上試過最高89分都羅唔到冠軍, 個屆2011/12, 曼聯第二, 曼城第一, 大家都係89分, 得失球曼城佔優贏咗, 無限金錢以黎第一次冠軍.

利記以今季的trajectory呢講, 71分29場, 即每場平均2.41分, 拉開38場計會去到91-92分. 繼續cher落去, 有機會挑戰史上最高分的第二位既席位
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28508  發表于: 2019-03-05
LiverpoolEcho講Keita仲未上到位的原因: 只差個「信」字

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/how-naby-keita-still-trying-15920818
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28509  發表于: 2019-03-05
回 posouth 的帖子
posouth:今年我地中場所幫手入的入球數字, 少到喊. 前面一熄火基本上就會死哂.  [表情]
[圖片]
.....有冇人入到多過3球? 有, 可能BBC當咗佢係鋒, Shaqiri就入咗6球  [表情]  (2019-03-04 11:00) 

咪同車仔一樣囉。

不過車仔連前鋒都唔識入波咁解者⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28510  發表于: 2019-03-05
回 posouth 的帖子
posouth:By the way, 英超史上試過最高89分都羅唔到冠軍, 個屆2011/12, 曼聯第二, 曼城第一, 大家都係89分, 得失球曼城佔優贏咗, 無限金錢以黎第一次冠軍.
利記以今季的trajectory呢講, 71分29場, 即每場平均2.41分, 拉開38場計會去到91-92分. 繼續cher落去, 有機會挑戰史上最高分 .. (2019-03-05 07:47) 

其實,如果我地從來無領先過七分,第二我OK的。亦覺得合理的。

但偏偏,我地曾經領先過七分⋯⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28511  發表于: 2019-03-05
freezefox:其實,如果我地從來無領先過七分,第二我OK的。亦覺得合理的。
....... (2019-03-05 09:51) 

從未試過擁有, 歡欣仿似隔深秋, 怎追究, 眼看最愛逝流.....
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28512  發表于: 2019-03-05
freezefox:米拿前兩季真係打得好好。但佢呢種年紀,一年就已經差好遠的了。尋日出黎一陣,誤傳頻頻。
大佬,我地唔係求守住一分呀!人地愛華頓換人係換個前鋒出黎,係想贏埋你呀!我地月沙基利有基達唔用,用米拿?!米拿得既話,我地何必用個七八千買人? (2019-03-04 09:48) 

你知我知單眼佬都知,係高普唔知姐,佢心態仲係穩字行先,1分就1分,好過輸,佢又唔諗下如果呢場70幾分鐘出多過攻擊球員搏到3分,對之後幾場既氣勢都提升好多啦
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28513  發表于: 2019-03-06
今日場U23結果都係Ox出唔到, 可能都係太早......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28514  發表于: 2019-03-10
落後緊四分, 明天must win. 希望見到Shaqiri/Keita, 急需要一D中場創造力