• 576662閱讀
  • 33689回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29565  發表于: 2020-01-03
熱刺我地作客,曼聯我地就主場。咁主場優勢呢點的確係強既,今季。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29566  發表于: 2020-01-03
回 freezefox 的帖子
freezefox:一月四場都係硬仗。
熱、曼兩場唔駛講。作客狼隊都唔易打。 最慘係,西咸有反彈蹟象,如果佢真係重回正軋,呢場波就由好易食變成好難食⋯⋯⋯
....... (2020-01-03 11:22) 

If Liverpool and their closest rivals all continue to amass points at current rates, Liverpool will win the Premier League title on the weekend of 14-15 March away at Everton in the Merseyside Derby. This will smash the earliest title win record by a month.

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29567  發表于: 2020-01-06
milner一開波就傷
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29568  發表于: 2020-01-06
班後生好博命
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29569  發表于: 2020-01-06
eve出左隊主力黎踢都無特別佔優

有來有往,eve攻擊入肉d,adrian神save x3
[ 此帖被怒射角球旗在2020-01-06 00:29重新編輯 ]
離線wayne_07
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29570  發表于: 2020-01-06
南野正選
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29571  發表于: 2020-01-06
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:eve出左隊主力黎踢都無特別佔優[表情] [表情] [表情]
有來有往,eve攻擊入肉d,adrian神save x3 (2020-01-06 00:27) 

X2, 竟然副選贏愛記, 另一邊我地下場對手熱刺正選上陣不敵米杜士堡. 體力上多幾日休息.  

睇哂全場, 今日Lalala同Origi都好出色, Lalala打到好似以前修咸頓時期咁, 成班後生仔當中真係做到領袖, 有料到. Minimino第一場上陣, 肯搏肯跑, 比較下當然Origi更成熟, 清楚球隊打法, 同好多時1對1的爆發力真係好強.

今日贏到Jones同Adrian同樣值MOM, 一個入到球正常入唔到的波, 一個救到三球正常唔會全部救到的波!  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29572  發表于: 2020-01-06
今場睇到無論正隊副隊, Klopp的approach都係打一樣打法, 即壓得好前的防線, 快反擊, 失控球權就全場或半場緊逼. 防守上同正隊差好遠, 始於好需要長時間磨練先可以進步, 守反擊同死球等都麻麻地. 個別表現呢講, 一對左右閘其實都好出色, 唔怯場. Jones入波前已經成場飛, 入咗世界波後feel到佢信心爆100%, 一種I actually belong here的感覺, 而唔再係二線兵對一線對手. 雖然之前一直講緊有無需要回招Grujic, 但今日Jones真係眼前一亮, 又多一個option.
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29573  發表于: 2020-01-06
By the way, 希望Milner只係小傷, 我地唯一一個左閘替補同無數位置的後備
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29574  發表于: 2020-01-06
班後生仔真係 J 到出血⋯⋯⋯

個個艾利洛, 16 歲咋!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29575  發表于: 2020-01-06
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:eve出左隊主力黎踢都無特別佔優[表情] [表情] [表情]
有來有往,eve攻擊入肉d,adrian神save x3 (2020-01-06 00:27) 

上半場互有攻守,勢均力敵,計點數可能仲係愛華頓佔先少少。

但下半場已經係一面倒利記壓住黎踢,愛華頓比班後生仔既迫搶打到慌哂。勁多誤傳,個別球員好似師奶同禾仔咁,直頭係踢到PAT 屎咁。 成個愛記既中場崩潰哂。 安 67 堤又唔做任何調動。由得佢,如果呢個時候調戴維斯入黎打爛 仔波,可能都仲止得血。但領隊坐定定唔郁,只係堅尼換卡法路雲呢類位換位既一般調動,無任何針對性部署,有如放棄左場比場一樣。

事實上,下半場失左一球後,成隊愛華頓都唔見有咩迫切既反擊行動。都係踢番一樣既波。唔緊唔緊咁,同對樣利記搏哂命既打法形勢強烈對比。 氣熱都已經輸幾條街。 打到最尾個十分鐘,你直頭FEEL 到愛華頓係想放棄呢場波咁款。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29576  發表于: 2020-01-06
用半隊 U23 去同巿宿敵既九成全正選比賽,贏波贏形勢!高普能夠不開心嗎?

我見到佢下半場好幾次展露好滿足既笑容。我明架!我真係明架!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29577  發表于: 2020-01-06
回 posouth 的帖子
posouth:By the way, 希望Milner只係小傷, 我地唯一一個左閘替補同無數位置的後備 [表情]  (2020-01-06 12:11) 

米拿傷出,但喜見張伯倫已經可以作賽了。狀態仲幾好添。 叫左有番少少安慰。

LALAL 好有態呀!帶住成隊後生仔,踢出黎好有大哥風範。傷兵潮中,仲有佢可以依靠。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29578  發表于: 2020-01-06
回 posouth 的帖子
posouth:X2, 竟然副選贏愛記, 另一邊我地下場對手熱刺正選上陣不敵米杜士堡. 體力上多幾日休息.  [表情]
睇哂全場, 今日Lalala同Origi都好出色, Lalala打到好似以前修咸頓時期咁, 成班後生仔當中真係做到領袖, 有料到. Minimino第一場上陣, 肯搏肯跑, 比較下當然Origi更成熟 .. (2020-01-06 11:42) 

奧歷治唔止係幸運童子咁簡單。睇佢拎波比波護波,有下過苦功。係禁區邊多次保護皮球不致被搶,先可以造就唔少攻勢。鐘斯入個球佢都應記一功。

LALALA 助攻助守,奔走全場,帶住班小將打出今季最高水平既一役。不得不提高美斯,今場好搶鏡,打番上季季初既水準!只要保持到,馬迪普復出都恐怕搶唔番個正選。

阿祖安我諗佢上年發夢都無諗過會去到利記,仲要有咁多上陣機會,咁多表演機會。

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29579  發表于: 2020-01-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:奧歷治唔止係幸運童子咁簡單。睇佢拎波比波護波,有下過苦功。係禁區邊多次保護皮球不致被搶,先可以造就唔少攻勢。鐘斯入個球佢都應記一功。
LALALA 助攻助守,奔走全場,帶住班小將打出今季最高水平既一役。不得不提高美斯,今場好搶鏡,打番上季季初既水準!只要保持到,馬 .. (2020-01-06 14:22) 

https://twitter.com/AdriSanMiguel/status/1214147461238984709

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005