• 576706閱讀
  • 33689回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30795  發表于: 2020-12-31
回 TuNg 的帖子
TuNg:沙拿好明顯無狀態都唔早d換
補時先換人究竟有咩用 [表情] (2020-12-31 06:05) 

X2, 成堆好波之人坐凳, 又用唔到. 今場無增加傷兵算係咁, 猶其是前面三叉戟, 睇到都攰  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
在線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30796  發表于: 2020-12-31
Jurgen Klopp says Joel Matip will be out for 3 weeks.

Klopp on VVD: "Good but still a long way to go. He's making good progress but the facts are it will still take a lot of time."

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30797  發表于: 2020-12-31
全部係弱隊身上失分⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30798  發表于: 2020-12-31
我諗琴日算係好消息係Thiago出得番, 7X分鐘換入黎, D傳球能力同控場依然係一流

入換黎後的精華:
https://twitter.com/CF_Comps/status/1344403733686452243
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30799  發表于: 2021-01-01
由頭黎過啦⋯⋯唯有⋯⋯

先要對付既就係曼聯!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30800  發表于: 2021-01-02
回 freezefox 的帖子
freezefox:由頭黎過啦⋯⋯唯有⋯⋯
先要對付既就係曼聯! (2021-01-01 09:11) 

如果2018/19係高手過招, 鬥高分, 2020/21更似係生存遊戲, 鬥唔好失最多分. 隊隊都踼得差, 邊隊最唔差就有得捧盃  
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30801  發表于: 2021-01-05
輸埋波,唔止優勢無哂,直頭係輸突⋯⋯⋯

仲要係泰亞高已經在陣⋯⋯⋯

今季睇黎係咁先了。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30802  發表于: 2021-01-05
freezefox:輸埋波,唔止優勢無哂,直頭係輸突⋯⋯⋯
仲要係泰亞高已經在陣⋯⋯⋯
....... (2021-01-05 07:50) 

有D似2018/19聖誕後個段時間, 失分失下一場, 失下一場, 唔同的係今次唔係曼城一隊追緊, 雙曼都可以過頭.

有1.5星期, 俾隊波痛定思痛. 聯賽即刻下場就對曼聯, 6 pointers  

.......唔該FA Cup出後生仔, 中堅已經係軒/法組合, 真係無再多傷患的餘地
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30803  發表于: 2021-01-05
傷兵滿營個期我地反而捱得過。

到啲傷兵出返黎我地反而係咁輸。

你話中堅仲係重災區。係就係!不過,近三場失分,唔係失波多,係入唔到波。 我地無中堅但唔覺失好多波。但我地前面齊哂腳卻入唔到波,呢樣先大鑊!

仲要泰亞高都出埋黎,都無助改變戰局。 即係,已經無其他牌可以出了⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30804  發表于: 2021-01-05
回 posouth 的帖子
posouth:有D似2018/19聖誕後個段時間, 失分失下一場, 失下一場, 唔同的係今次唔係曼城一隊追緊, 雙曼都可以過頭.
有1.5星期, 俾隊波痛定思痛. 聯賽即刻下場就對曼聯, 6 pointers  [表情]
....... (2021-01-05 09:41) 

夾硬要講,就係雙曼呢幾日都仲有兩場杯賽要打。 其中一場仲要係佢地對決,應該唔會渣流灘。

我地就得返一場FA CUP,我諗高普唔會痴到出正選打掛⋯⋯⋯

勉勉可以話,我地比雙曼多幾日抖。希望呢兩周可以係心態到調整返。 GW 19 對曼聯係關鍵之戰!贏到,唔單止係分數上領先,更更更重要係精神上、士氣上、氣勢上重上正軋。 萬一輸左既話,咁今季都應該係咁先了⋯⋯⋯

曼城黎緊全部賽程都係易食。幾場過後,榜首就要易位的了。

在線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30805  發表于: 2021-01-05
freezefox:傷兵滿營個期我地反而捱得過。
到啲傷兵出返黎我地反而係咁輸。
....... (2021-01-05 09:43) 

有泰亞高但係無防中完全搶唔到第2點輸哂中場
在線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30806  發表于: 2021-01-05
freezefox:夾硬要講,就係雙曼呢幾日都仲有兩場杯賽要打。 其中一場仲要係佢地對決,應該唔會渣流灘。
我地就得返一場FA CUP,我諗高普唔會痴到出正選打掛⋯⋯⋯
....... (2021-01-05 09:47) 

我覺得高普會照出正選
你睇歐聯最尾果場就知佢場場都唔想輸
在線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30807  發表于: 2021-01-05
同埋最主要係無左jota
想變都無得變
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30808  發表于: 2021-01-05
回 TuNg 的帖子
TuNg:我覺得高普會照出正選
你睇歐聯最尾果場就知佢場場都唔想輸 [表情] (2021-01-05 11:28) 

出部分正選,等佢地有返D 比賽感,都仲可以。但全部正選⋯⋯⋯

唉⋯⋯⋯唔識講⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30809  發表于: 2021-01-05
回 TuNg 的帖子
TuNg:有泰亞高但係無防中完全搶唔到第2點輸哂中場 [表情] (2021-01-05 11:27) 

所以我唔明做咩要軒達臣打中堅。 對手係修咸頓者,你咪比菲臘斯或者威廉斯打囉。 馬迪普有排傷,你都唔可能長期用軒達臣打中堅架。

打中堅有打中堅既企位同意識,唔係話你求其搵個人代替都可以架。一毎法賓奴成功就以為個個都可以代打咩⋯⋯⋯