• 576571閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31335  發表于: 2021-10-04
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:傷多過踢,無乜人肯簽呀~ (2021-10-04 09:24) 

好似衰賭波
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31336  發表于: 2021-10-05
回 TuNg 的帖子
TuNg:好似衰賭波 (2021-10-04 22:25) 

係喎, 幾乎都唔記得果單埋. 親人先最羅命  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31337  發表于: 2021-10-05
睇返Match of the Day 2, Milner下半場果下出腳其實係唔係應該無事? 哥師好慶, 話點可能唔係第二張黃牌, 但Milner隻後腳的確係踼到波在先. 現場好快睇唔到, 我直覺都以為死得, 實黃了.
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31338  發表于: 2021-10-06
回 posouth 的帖子
posouth:睇返Match of the Day 2, Milner下半場果下出腳其實係唔係應該無事? 哥師好慶, 話點可能唔係第二張黃牌, 但Milner隻後腳的確係踼到波在先. 現場好快睇唔到, 我直覺都以為死得, 實黃了. [表情]  (2021-10-05 11:37) 

我又唔覺得呢球有出面講到咁誇,一定一定黃牌。 其實類似既爭議,一場波三幾次, 一晚幾十次。有啲判有啲唔判,唔係真係咁絕對者。

本身黃牌就唔係咁絕對既判斷,同紅牌好唔同。 好多時候真係睇球證。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31339  發表于: 2021-10-14
講緊Alisson同Fabinho可能踼完國家隊賽事後直接飛西班牙, 準備CL對Atletico. 跳過唔停英國, 唔使又多一個要isolate.
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31340  發表于: 2021-10-14
Leeds winger Raphinha’s agent Deco: “He’s an important player. There are certainly several clubs that like him, and Liverpool do like him - there were approaches, but nothing official. Leeds wanted to keep him for another season”. ⚪️🇧🇷 #LUFC #LFC @theanfieldtalk

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31341  發表于: 2021-10-15
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Leeds winger Raphinha’s agent Deco: “He’s an important player. There are certainly several clubs that like him, and Liverpool do like him - there were approaches, but nothing official. Leeds wanted to keep him for another season”. ⚪️🇧& .. (2021-10-14 23:10) 

傳咁多件, 我最想買係Raphinha/Doku > Sarr >>>> Traore/Bowen

不過最好係可以踼多過一個位置的, 變咗唔係一日只係做右翼的副車. Salah有機會比一般球員的prime time時間更長, 唔係錢的問題的話, 可能到Mane, Firmino有日退役佢都仲踼緊
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31342  發表于: 2021-10-19
聽日對馬體會了, 見番Suarez

對手有多好多時間休息準備場波, 因為西甲批淮有份踼歐聯的球隊呢個周末的聯賽賽事遅D先補踼, 變咗皇馬同馬體會都有多幾日國際賽後休息下.

唔知會唔會繼續出Keita, 上場表現都合格.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31343  發表于: 2021-10-19
回 posouth 的帖子
posouth:聽日對馬體會了, 見番Suarez [表情]
對手有多好多時間休息準備場波, 因為西甲批淮有份踼歐聯的球隊呢個周末的聯賽賽事遅D先補踼, 變咗皇馬同馬體會都有多幾日國際賽後休息下.
唔知會唔會繼續出Keita, 上場表現都合格.  (2021-10-19 08:52) 

呢場和左都有著數

不過咁諗通常會輸埋⋯⋯

所以都係拼盡佢贏左先講。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31344  發表于: 2021-10-19
今季既基達表現暫時都好對版。希望keep 住落場可以提升佢既作賽狀態啦!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31345  發表于: 2021-10-20
嘩,今仗真係精銳盡出,半分力都無留喎⋯⋯

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31346  發表于: 2021-10-20
回 freezefox 的帖子
freezefox:嘩,今仗真係精銳盡出,半分力都無留喎⋯⋯ (2021-10-20 02:14) 

對馬體會無得留力啦
不過又領先兩球都比人追和
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31347  發表于: 2021-10-20
好彩對面打少個仲送埋12碼  
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31348  發表于: 2021-10-20
3戰3勝9分。第二回合贏多場之後就可以hea 踢了。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31349  發表于: 2021-10-20
回 TuNg 的帖子
TuNg:好彩對面打少個仲送埋12碼  [表情]  (2021-10-20 04:56) 

對曼城後, 又一場精采賽事, 兩邊都高水平. 其實和局可能係最公平的結果, 純以雙方今日的表現黎講.

Griezmann果下, 英起的話最多可能係黃, 見到紅都呆咗