• 3827閱讀
  • 51回復

論壇現時版區分佈 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2005-08-14
【賽事直播】不如比版主群組睇
無人肯定有賽事時係到.....
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2005-08-14
下面是引用frankie於2005-08-14 00:24發表的:
【賽事直播】不如比版主群組睇
無人肯定有賽事時係到.....

奇怪.....set極都set唔到版主群組...
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2005-08-14
下面是引用垃圾桶於2005-08-14 00:33發表的:
奇怪.....set極都set唔到版主群組...
天意乎?!
另外有人申請左直播版
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2005-08-14
直播要盡快出版主~
離線muly621
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2005-08-15
物色中~
世間事看似複雜,其實簡單,世間本無事庸人自擾之。天下庸人,莫過於所謂哲學家,從無到有,又從有到無,到處找問題,但卻得不到答案,不但自擾,更是擾人。
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2005-08-15
下面是引用焯彪於2005-08-14 23:14發表的:
直播要盡快出版主~

慢慢來
唔駛急

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2005-08-15
我建議抽起足智多謀
將柯南掉去賽事直播,另去加多一個版主係果度

垃圾桶四Be
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2005-08-15
下面是引用垃圾桶於2005-08-15 12:54發表的:
我建議抽起足智多謀
將柯南掉去賽事直播,另去加多一個版主係果度

cut左足智多謀~?
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2005-08-15
下面是引用焯彪於2005-08-15 18:42發表的:
cut左足智多謀~?

用另一個足球既版代替

垃圾桶四Be
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2005-08-17
相信現在最大問題係yahoo區吧.....

yahoo改返舊制,d新會員真係爆多
個個都問陣

推行一週一topic都唔掂啊....
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2005-08-17
係yahoo區一個置頂post入面會員jaypoon o既留言:
下面是引用jaypoon於2005-08-16 23:15發表的:
剛剛係到睇Yahoo版, 有以下體會,
Topic 太多太亂, 唔係話針對邊一個會員, 我當係新會員入到黎一睇, 真係亂過亂葬崗, Topic包括
-- 推介有!
-- 問陣有!
-- 二選一, 三選一, 四選一有!
-- 好唔好用邊一個, 有!
-- Ask for help, 有!
-- 無理頭topic要click入去先知係乜既, 有!
-- 問規例, 有!
-- 英超資料, 有!
你話好聽d講就百花齊放, 問心朵句, 其實真係好亂.
有時想搵某d資料, 都唔知襟邊個topic, 又或者個topic已經去到第三版.
.......

佢講得有道理啊
宜家yahoo區,真係好亂~

要想個法子~
只愛足球
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2005-08-17
下面是引用迪克於2005-08-17 00:51發表的:
相信現在最大問題係yahoo區吧.....
yahoo改返舊制,d新會員真係爆多
個個都問陣
.......

真係幾日多左成200人登記..咁攪......真係唔掂

我建議將足智多謀版hold起,多出既版主撥左去yahoo版.....

另外,搵一d資深既會員升佢地上yahoo版版主...yahoo版3-4個版主都絕對唔多

垃圾桶四Be
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2005-08-17
下面是引用垃圾桶於2005-08-17 00:54發表的:
真係幾日多左成200人登記..咁攪......真係唔掂
我建議將足智多謀版hold起,多出既版主撥左去yahoo版.....
.......

版主多少唔會有影響...

問題係太多人開post

正如你所講,原來已經多左成200人登記
假設個個自律,嚴守一週一topic
一週都出起碼50個問陣post
每日出10個都唔得掂啦......

有版主都冇意思
佢地冇犯版規,d post唔lock得,唔del得
只愛足球
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2005-08-17
下面是引用迪克於2005-08-17 01:00發表的:
版主多少唔會有影響...
問題係太多人開post
.......

其實可唔可以再分流..

咁攪唔掂的...
好彩既係
已經將賽事直播分左出來.....

垃圾桶四Be
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2005-08-17
再分,其實可行
但其實會好怪....

我諗呢個問題時,我都覺得好矛盾

事關..譬如傷兵停賽資料,賽前previews咁
某程度上...同足球news分別不大...........
如果將問陣或將資訊分版
咁...資訊果版就好似同足球news果區重覆左

仲有....其實...又咁講...yahoo區,真係9成都係問陣
半成係星期五晚出o既previews,傷兵停賽等資訊
半成係類似jaypoon o既推介......

或者.....分一個推介區會係好事o既
起碼,推介文章少人寫之餘
果d先係正野
有獨立一區,可能更能引起大家討論添

唔知呀~見到yahoo區宜家咁,我都苦惱緊
只愛足球