• 132070閱讀
  • 6074回復

聖占士公園 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2006-08-11
duff mom
離線鬼仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2006-08-11
Faye去左邊
離線鬼仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2006-08-11
2003-2004年5強開哂
離線bellamy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2006-08-11
引用第33樓邪王鬼2006-08-11 16:09發表的“”:
Faye去左邊 [表情]

過左查爾頓呀~~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2006-08-11
其實我唔覺得紐卡素個後防真係差得咁緊要!

若然仲要打兩防中,紐卡素既防守力絕對唔差!

巴布爾係衰成日玩野,自以為好好腳法。只要係心態上更正到佢呢個缺點,其實係一個幾好既中堅。天賦既才能可以補足一切!

我反而覺得,打雙防中後,進攻球員應該要選d更有活力,更有體力既。尤其係兩翼。蘇蘭佬只會係出色既替補,而唔應該再係正選。無理由有個又好波又好體力既占士米拿唔用架!打四五一兩翼既活動範圍要好廣先得架!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2006-08-11
引用第36樓freezefox2006-08-11 19:13發表的“”:
巴布爾係衰成日玩野,自以為好好腳法。只要係心態上更正到佢呢個缺點,其實係一個幾好既中堅。天賦既才能可以補足一切!
.......

始終後防無乜信心
中堅要靠s.taylor +bramble...經驗不足
唔知會唔會重用moore 呢?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2006-08-11
又係巴布爾~@@!!!
不過都係對車仔果球靚d~~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2006-08-11
引用第37樓sheepsheephin2006-08-11 19:17發表的“”:
始終後防無乜信心
中堅要靠s.taylor +bramble...經驗不足
唔知會唔會重用moore 呢?
[表情]

其實泰萊上季已經證明左比大家睇,佢係有實力係英超佔一席位。仲要百搭,打咩位都得,邊到搵。

仲有個拿美治呢!紐卡素個後防其實幾有活力,值得憧憬。

當然,買到布歷治更加係very good!摩頭唔識用佢,浪費左個咁好既人才!去紐卡素一定可以打出更好成績!佢只會比巴巴耶路更穩重!

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2006-08-11
引用第36樓freezefox2006-08-11 19:13發表的“”:
.......

不過尋日場波,巴布爾先有兩球蝦碌,好彩唔輸得,後來仲頂入成為贏波英雄!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2006-08-11
引用第40樓red_trash2006-08-11 19:31發表的“”:
不過尋日場波,巴布爾先有兩球蝦碌,好彩唔輸得,後來仲頂入成為贏波英雄! [表情] [表情]

巴布爾既優勢係身才高大,體力好,速度夠快(以中堅黎講,佢算係靈活個隻架啦)!唔好比佢做包底個個,推佢前少少做掃蕩個個。搵個又穩又老練既包佢底,咁就可以有預期效果。

若然成日要佢打最尾個個,多多都唔夠死!亦浪費左佢既天賦能力。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2006-08-11
同埋,真係要好好改變佢個種自以為是既態度。

佢d蝦碌,一半以上係因為打高將波而黎。簡簡單單清走個波就唔做,係要第二時間,第三時間先處理。一出錯,又唔識翻執,慌慌失失咁,呢個先係致命傷。

若然佢再成熟d,再隱重d,水準唔應該只係咁!

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2006-08-11
引用第41樓freezefox2006-08-11 19:34發表的“”:
巴布爾既優勢係身才高大,體力好,速度夠快(以中堅黎講,佢算係靈活個隻架啦)!唔好比佢做包底個個,推佢前少少做掃蕩個個。搵個又穩又老練既包佢底,咁就可以有預期效果。
.......

邊度揾個咁既人?

Taylor/Ramage 都係太年青,Moore 就始終唔係大將之才...

Boumsong 就...唉,算把啦...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2006-08-11
引用第43樓red_trash2006-08-11 19:38發表的“”:
邊度揾個咁既人?[表情] [表情]
Taylor/Ramage 都係太年青,Moore 就始終唔係大將之才...
.......

係呀,宜家無架!

有你地就唔駛咁頭痕啦!

個陣又搶蘇金寶番黎!

不過,泰萊雖然後生,講唔得上老練,不過都幾穩重,頂住先都可以哎。

摩亞就……no comments……

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2006-08-11
Newcastle: Given, Carr, Moore, Bramble, Babayaro (Ramage 87), Solano (Milner 84), Emre (N'Zogbia 80), Duff, Parker, Butt, Ameobi.
Subs Not Used: Harper, Luque, Taylor, O'Brien.

尋晚打 4-5-1
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2006-08-11
睇黎紐卡素都「試陣」完畢囉喎。