• 132160閱讀
  • 6074回復

聖占士公園 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5370  發表于: 2018-01-12
球隊有幾多 TRANSFER BUDGET?
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5371  發表于: 2018-01-12
回 廢托 的帖子
廢托:球隊有幾多 TRANSFER BUDGET? (2018-01-12 17:32) 

0,有出先可以有入
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5372  發表于: 2018-01-12
回 廢托 的帖子
廢托:球隊有幾多 TRANSFER BUDGET? (2018-01-12 17:32) 

Rafa Benitez says there’s been no bids for any of his players and he won’t allow anyone to leave on-loan. And he still doesn’t know his transfer budget despite Mike Ashley’s return from holiday...

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5373  發表于: 2018-01-15
睇個勢....下場似俾曼城拎黎發洩
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5374  發表于: 2018-01-15
回 廢托 的帖子
廢托:睇個勢....下場似俾曼城拎黎發洩[表情]  (2018-01-15 10:31) 

輸5球左右啦
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5375  發表于: 2018-01-15
回 廢托 的帖子
廢托:睇個勢....下場似俾曼城拎黎發洩[表情]  (2018-01-15 10:31) 

英冠球隊對英超頂級球隊……

星期六正選出場11人都係上季英冠時的球員……
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5376  發表于: 2018-01-16
黎緊 , 曼城 > 般尼 > 水晶晶 > 曼魚 > 利記 ...........

大家坐好
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5377  發表于: 2018-01-16
Starsport has been told that following further talks between the two parties, Staveley is tabling a new offer in excess of £300m.

So far, there has been no response from Ashley’s camp and it is understood he is waiting until next month’s announcement on the Premier League’s new TV deal before making a decision.

Whatever the outcome of this latest bid, there will be no cash windfall for manager Rafa Benitez to spend in this month’s transfer window.

肥佬而家又等下個月 new TV deal,都唔知係唔係想賣盤的!

呢條友根本唔理隊波既死活,想鐅得幾多錢得幾多錢,對佢黎講最好黎緊一、兩季唔駛錢又岩岩留級,袋得幾多 tv money 得幾多,佢又搵到錢之餘又可以向球迷報仇 (條友超級小器的)……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5378  發表于: 2018-01-16
老實講句,我開始有的想隊波降班,然後賓佬走人,永不超生都好過益個死肥佬!

一拍兩散都好過俾呢個賤人慢性折磨!
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5379  發表于: 2018-01-16
而家肥賓連d邊緣球員(MITROVIC,DIAME)都唔敢放,怕放左無人用
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5380  發表于: 2018-01-16
回 英俊 的帖子
英俊:而家肥賓連d邊緣球員(MITROVIC,DIAME)都唔敢放,怕放左無人用[表情]  (2018-01-16 13:36) 

放任何球員個死肥佬只會將的錢袋落自己袋,然後就叫 lee charnley 轉會窗關左之後同賓佬講話,已經 bid 左同 request loan 左好多球員,不過人地唔肯放咋,唔關佢地事!
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5381  發表于: 2018-01-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:放任何球員個死肥佬只會將的錢袋落自己袋,然後就叫 lee charnley 轉會窗關左之後同賓佬講話,已經 bid 左同 request loan 左好多球員,不過人地唔肯放咋,唔關佢地事![表情] (2018-01-16 13:46) 

岩岩早果幾日先搞笑,無啦啦走去同莫斯科斯巴達講話想借人地個正選龍門黎用

你估對面開善堂咩,唔洗錢/洗得果少少錢就借比你

跟本呢個1月就好難借人,一係就人工太貴(史獨),一係就真係唔夠料(堅尼地)

連西咸果個沙高都話自己值得拎10萬鎊周薪

你隊波出得果3-4萬人工,仲要唔比錢買,有咩可能會有人黎?
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5382  發表于: 2018-01-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:老實講句,我開始有的想隊波降班,然後賓佬走人,永不超生都好過益個死肥佬![表情]
一拍兩散都好過俾呢個賤人慢性折磨![表情] [表情] [表情]  (2018-01-16 12:32) 

唉...............
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5383  發表于: 2018-01-16
回 英俊 的帖子
英俊:
岩岩早果幾日先搞笑,無啦啦走去同莫斯科斯巴達講話想借人地個正選龍門黎用
你估對面開善堂咩,唔洗錢/洗得果少少錢就借比你[表情]
.......

仲有呢單先搞野︰

Some concerning claims have emerged over Rafa Benitez’s future at NUFC, with Elliot Foster claiming that a deal allowing Watford’s Troy Deeney to join Newcastle was sanctioned this month, only for the striker to pull out of the deal after being unable to gain assurances on Rafa Benitez’s future on Tyneside.

Elliot Foster

@FreelanceFoz
.@T_Deeney to @WBA from @WatfordFC is likely in this window. Deal to @NUFC was sanctioned but striker wanted assurances of @rafabenitezweb’s future. Due to fact they couldn’t be given, player backed away from deal.

俾我個感覺係個 bid 係假野只係做戲,到差不多成事果陣就叫 lee charnley 自己去破壞佢……
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5384  發表于: 2018-01-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:仲有呢單先搞野︰
Some concerning claims have emerged over Rafa Benitez’s future at NUFC, with Elliot Foster claiming that a deal allowing Watford’s Troy Deeney to join Newcastle was sanctioned this month, only for the striker to pull out of the deal after  .. (2018-01-16 14:05) 

Deeney 而家講緊都要二千幾萬..,..邊可能買得起
今個轉會窗睇下有無可能借到件ings/sakho算,其他果D都係煲水新聞不值一提